Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Αυτό λέει τίποτα?
Αν μου πείτε ότι είναι καλό,λέω να κάτω καμμιά 10αρια μέτρα 😀😁
Θα πάρω δύο για το Raspberry :LOL:

• Haha
Reactions: mdvq
Πάντως χαζοψαχνοντας στο διαδίκτυο,είδα αρκετές αναφορές που αναφέρουν (κάνα δυοτρεις μάλιστα κατηγορηματικά) να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε cat7 και cat8 για audio χρήση.
Δεν πολυκαταλαβα τις τεχνικές εξηγήσεις στα αγγλικά (λες και θα τις καταλάβαινα αν ήταν στα Ελληνικά,αλλά λέμε τώρα 😸) πάντως σαν να είχαν κάποιο δίκιο.
Τι λέτε και σεις φανταστικοί γνωστές των δικτύων? 😄

• Like
Reactions: steadyshot
Και εγώ προτείνω - ψηφίζω την παραπάνω value for money επιλογή...της Audioquest , αν σέβεσαι πραγματικα τον εαυτό σου κ κυριως το συστημα σου!!!

Παντως φιλοι μου μην ξεχνάτε το γραφημα - οδηγό για καθε γνησιο audiophile εκει εξω....

Οσο πιο πολλα χρήματα σκορπάς τοσο περισσοτερο και καλυτερο ηχο θα κερδίζεις !!!!😂

IMG_0468.jpeg

Πάντως χαζοψαχνοντας στο διαδίκτυο,είδα αρκετές αναφορές που αναφέρουν (κάνα δυοτρεις μάλιστα κατηγορηματικά) να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε cat7 και cat8 για audio χρήση.
Δεν πολυκαταλαβα τις τεχνικές εξηγήσεις στα αγγλικά (λες και θα τις καταλάβαινα αν ήταν στα Ελληνικά,αλλά λέμε τώρα 😸) πάντως σαν να είχαν κάποιο δίκιο.
Τι λέτε και σεις φανταστικοί γνωστές των δικτύων? 😄
Αυτό λέω τόσο καιρό . Δεν κάνει το cat7 και cat 8 . Εκτός αν μιλάμε για το cat 7 της Audioquest που κάνει drain το θόρυβο στην πλευρά του switch και κρατάει τα καλά της θωράκισης .
Αυτό είναι Cat 6, το Cat 7 έχει και επίχρυσα βύσματα.. αυτό έχω πάρει..😁
το cat 6 έχει λιγότερη πιθανότητα να μεταφέρει θόρυβο όμως άρα θα παίξει μάλλον καλύτερα για εφαρμογή audio!

Αυτό λέω τόσο καιρό . Δεν κάνει το cat7 και cat 8 . Εκτός αν μιλάμε για το cat 7 της Audioquest που κάνει drain το θόρυβο στην πλευρά του switch και κρατάει τα καλά της θωράκισης .

το cat 6 έχει λιγότερη πιθανότητα να μεταφέρει θόρυβο όμως άρα θα παίξει μάλλον καλύτερα για εφαρμογή audio!
Δεν τρέχει τιποτα με το Cat 7, μην σκαλωνετε..

Αυτό λέει τίποτα?
Μη παρεις τιποτα κατω απο Κατ8.

• Like
Reactions: christos56 and mdvq
Αυτό λέει τίποτα?
Η τιμή του αργύρου στο χρηματιστήριο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τον τελευταίο χρόνο.
Ευκαιρία για επενδύσεις! :giggle:

• Like
Reactions: mdvq