Τότε ποιος ο σκοπός των δοκιμών;
Η μάσα μετά....
Τότε ποιος ο σκοπός των δοκιμών;
Αυτο που λεει ο Βλαντ, μεσα ολα ας γινει και αυτη η δοκιμη.Τότε ποιος ο σκοπός των δοκιμών;
Δε προκειται να ακουστει το παραμικρο, εχω κανει δοκιμες στο δικο μου μετα απο το καινουριο ρουτερ.Στο rpi δεν θα κάνει.. και αν κάνει στο Α6 ;;
Θα έρθεις αύριο να δεις το μικρό αδερφάκι να παλεύει με τα θηρία ;;;![]()
Τι τεστ καλωδίων θα κάνετε και σε ποια σημεία της αλυσίδας;
Αυτό λέει τίποτα?
Αν μου πείτε ότι είναι καλό,λέω να κάτω καμμιά 10αρια μέτρα
![]()
AudioQuest RJ/E Diamond
To AudioQuest RJ/E Diamond ειναι ενα ασημενιο (100%), καλωδιο Ethernet CAT-7. Διαθετει ενεργο συστημα καταστολης ραδιοπαρεμβολων 72v DBS.www.kosmasaudiovideo.gr
Παρόμια δοκιμή θα κάνω και εγώ αύριο με δύο φίλους στο σπίτι του ενός..Δεν θα δοκιμάσουμε καλώδια (αυτή την φορά).. θα δοκιμάσουμε ένα σύστημα που το streamer είναι ένα Rasberry pi (δηλαδή όχι καταναλωτικό προϊόν) , κόντρα σε έτοιμο streamer (το Α6 μου που είναι καταναλωτικό προϊόν)
Σε 2η φάση θα ακούσουμε (ξανά) το DAC που συνοδεύει το ras και θα δούμε τη διαφορά με το DAC του Α6.. οι δοκιμές που θα γίνουν "χιαστί"
Και σε κάποια φάση που θα αλλάξουμε το ethernet (ποιό δεν ξέρω), με αυτό το πλακέ Ugreen του dim dim για να δούμε αν κάποιο μηχάνημα θα "ακούσει" την αλλαγή.
Αν μου πείτε ότι είναι καλό,λέω να κάτω καμμιά 10αρια μέτρα![]()
Δεν θα δοκιμάσουμε καλώδια (αυτή την φορά).. θα δοκιμάσουμε ένα σύστημα που το streamer είναι ένα Rasberry pi (δηλαδή όχι consumer προϊόν) , κόντρα σε έτοιμο streamer (το Α6 μου που είναι consumer προϊόν)
Σε 2η φάση θα ακούσουμε (ξανά) το DAC που συνοδεύει το ras και θα δούμε την διαφορά με το DAC του Α6.. οι δοκιμές θα γίνουν "χιαστί"
Και σε κάποια φάση θα αλλάξουμε το ethernet (ποιό δεν ξέρω), με αυτό το πλακέ Ugreen του dim dim για να δούμε αν κάποιο μηχάνημα θα "ακούσει" την αλλαγή.

Για πες τον πολύ κόσμο?Κάνετε τεστ καλωδίων Ethernet;
Μα αφού δεν έχουν διαφορά στον ήχο σύμφωνα με πολύ κόσμο εδώ..
(Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος)
Μιζανπλί, όχι περμανάντ.Για πέστε,οι γνωστές.
Το ethernet που θα μου περισσέψει,το κάνω κουλούρα ή άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα???
(χυδαίες προτροπές δεν είναι αποδεκτές)![]()
Πηνιο με θωρακισμένο καλώδιο γίνεται ;Μιζανπλί, όχι περμανάντ.
Βοστρύχους Ελληνιστί.
Κουρλιά, τα λέμε εμείς στη Κρήτη!
Σημείωση: Οι κακές Χαϊεντάδικες γλώσσες λένε ότι όταν κάνεις κουλούρα, είναι σαν φτιάχνεις πηνίο κάπου ανάμεσα. Καί καμμία ακουστή επίδραση να μην έχει -το πιθανότερο να μην έχει- απόφυγε το καλύτερα, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Υ.Γ. Σε ουδεμία χυδαία προτροπή δεν προέβην.![]()
Σωστός! Αβλεψία μου.Πηνιο με θωρακισμένο καλώδιο γίνεται ;
Δεν θα δοκιμάσουμε καλώδια (αυτή την φορά)..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.