Και που θα είναι το ..έτος ;;;;
Περιμενω την σύγκριση μήπως γλυτώσω τα χρήματα που κοστίζει το Supra των οκτώ μέτρων.Λοιπόν μου ήρθε ένα σούπερ φτηνό ugreen pure copper 1m cat 6 και flat αλλά με twisted pairs u/utp. Πολύ καλύτερο από το ftp Belkin cat5e 2m. Αυτό είναι από το switch στο streamer . Και ωραία κατασκευή . Θα το κρατήσω αυτό και τέλος γιατί είναι και smooth διάφανο και ισορροπημένο και όχι μουντό όπως το Belkin . Κάποια στιγμή θα βάλω το supra cat8 1m πάλι αλλά πιστεύω θα χάσει
Παλιότερα είχα δοκιμάσει ένα ugreen cat8a αλλά δε μου άρεσε
Το συγκεκριμένο Ugreen που έχεις, το έχω από το ρούτερ μέχρι το switch σε μήκος 5 μέτρων..Λοιπόν μου ήρθε ένα σούπερ φτηνό ugreen pure copper 1m cat 6 και flat αλλά με twisted pairs u/utp. Πολύ καλύτερο από το ftp Belkin cat5e 2m. Αυτό είναι από το switch στο streamer . Και ωραία κατασκευή . Θα το κρατήσω αυτό και τέλος γιατί είναι και smooth διάφανο και ισορροπημένο και όχι μουντό όπως το Belkin . Κάποια στιγμή θα βάλω το supra cat8 1m πάλι αλλά πιστεύω θα χάσει
Παλιότερα είχα δοκιμάσει ένα ugreen cat8a αλλά δε μου άρεσε
Δεν χρειάζεται να πάρεις το Supra...Περιμενω την σύγκριση μήπως γλυτώσω τα χρήματα που κοστίζει το Supra των οκτώ μέτρων.
Αυτο. @Θρησκος . Απλως δεν βγαινει φλατ και καλα κανει και δε βγαινει για πολλα μετρα γιατι θα ειχε θεμα η γεωμετρια αυτη...Δεν χρειάζεται να πάρεις το Supra...
Παρε το πλακε Ugreen που έχω εγώ και ο φίλος πιο πάνω και θα είσαι μια χαρά..
Μην χαλάς λεφτά για το Supra (για αυτό το μήκος), δεν κερδίζεις τίποτα..
Έτσι κ'αλλιως μετά το Switch θα βάλεις το Neotech..![]()
Το παρήγγειλα....Αυτο. @Θρησκος . Απλως δεν βγαινει φλατ και καλα κανει και δε βγαινει για πολλα μετρα γιατι θα ειχε θεμα η γεωμετρια αυτη...
11 euro και μεταφορικα. Βγαινει 10μ (απο 5 παει 10 μετα)
Εχουν και επίχρυσα βύσματα..Με τα καλώδια Lan της Ugreen ειμαι κ εγω τρελα ευχαριστημένος. Εχω πάρει κοντα κ μακρια. Μαλιστα τα μακρια ειναι πλακε φλατ οπως τα αποκαλείτε κ εσεις για να περναει κατω από πορτα π το ειχα σαν ανάγκη κ με βολεψε στην περίπτωση μου. Cat 7 11,92 τα 10 μέτρα.
Μήπως τα πλακε εχουν καλύτερη απόδοση στον ήχο γιατι καθε καλωδιο ειναι μονωμενο κ αυτονομο το ένα διπλα στο άλλο και οχι μπουλούκι όπως στα στρογγυλα?? Κατι αντιστοιχο εχω δει σε audiophile καλωδια ηχείων...![]()
![]()
Μόνο με δοκιμές θα αποφασίσεις..Το ένα το μισομετρο είναι στρόγγυλο,το άλλο φλατ.
Πιο να βάλω στο Eversolo? (το άλλο θα πάει στην τηλεόραση)
Αυτό είναι Cat 6, το Cat 7 έχει και επίχρυσα βύσματα.. αυτό έχω πάρει..Αυτο. @Θρησκος . Απλως δεν βγαινει φλατ και καλα κανει και δε βγαινει για πολλα μετρα γιατι θα ειχε θεμα η γεωμετρια αυτη...
11 euro και μεταφορικα. Βγαινει 10μ (απο 5 παει 10 μετα)
Δεν κάνω δοκιμές λεμεεεεεεεεεΜόνο με δοκιμές θα αποφασίσεις..![]()
Ε ναι που το πας αυτό...βλεπω τον Μιχάλη να πατάει ακύρωση παραγγελιας γιατι τα χρυσα βυσματα θα εδιναν ακομα περισσοτερο chocolate midranges....Εχουν και επίχρυσα βύσματα..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.