Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Εν τω μεταξύ μου είναι μυστήριο γιατί λένε ότι "παίζουν καλύτερα" τα μονότροπα SFPs με τις γυάλινες ίνες.

Θα περίμενα να παίζουν καλύτερα τα πολύτροπα, με τις πλαστικές ίνες, γιατί πολύ απλά καταναλώνουν αισθητά λιγότερο ρεύμα οπότε θα περίμενε κανείς να παράγουν και λιγότερο θόρυβο.

Δεν έχω πειραματιστεί με SFPs ακόμα. Θα το κάνω όταν σχεδιάσω το επόμενο streamer μου, που θα έχει και υποδοχή για SFP.

Λοιπόν μου ήρθε ένα σούπερ φτηνό ugreen pure copper 1m cat 6 και flat αλλά με twisted pairs u/utp. Πολύ καλύτερο από το ftp Belkin cat5e 2m. Αυτό είναι από το switch στο streamer . Και ωραία κατασκευή . Θα το κρατήσω αυτό και τέλος γιατί είναι και smooth διάφανο και ισορροπημένο και όχι μουντό όπως το Belkin . Κάποια στιγμή θα βάλω το supra cat8 1m πάλι αλλά πιστεύω θα χάσει

Παλιότερα είχα δοκιμάσει ένα ugreen cat8a αλλά δε μου άρεσε

Φτανει πια με το placebo βρε παιδια ως εξηγηση
Οι περισσοτεροι εδω ειναι ικανοτατοι ακροατες με μεγαλη εμπειρια

• Like
Reactions: Tzimisce
Λοιπόν μου ήρθε ένα σούπερ φτηνό ugreen pure copper 1m cat 6 και flat αλλά με twisted pairs u/utp. Πολύ καλύτερο από το ftp Belkin cat5e 2m. Αυτό είναι από το switch στο streamer . Και ωραία κατασκευή . Θα το κρατήσω αυτό και τέλος γιατί είναι και smooth διάφανο και ισορροπημένο και όχι μουντό όπως το Belkin . Κάποια στιγμή θα βάλω το supra cat8 1m πάλι αλλά πιστεύω θα χάσει

Περιμενω την σύγκριση μήπως γλυτώσω τα χρήματα που κοστίζει το Supra των οκτώ μέτρων.

Το συγκεκριμένο Ugreen που έχεις, το έχω από το ρούτερ μέχρι το switch σε μήκος 5 μέτρων..
Είναι άψογο, ούτε μπαίνω στην διαδικασία να το αλλάξω..

• Like
Reactions: steadyshot
Περιμενω την σύγκριση μήπως γλυτώσω τα χρήματα που κοστίζει το Supra των οκτώ μέτρων.
Δεν χρειάζεται να πάρεις το Supra...
Παρε το πλακε Ugreen που έχω εγώ και ο φίλος πιο πάνω και θα είσαι μια χαρά..
Μην χαλάς λεφτά για το Supra (για αυτό το μήκος), δεν κερδίζεις τίποτα..
Έτσι κ'αλλιως μετά το Switch θα βάλεις το Neotech..😉

• Like
Reactions: steadyshot
Δεν χρειάζεται να πάρεις το Supra...
Παρε το πλακε Ugreen που έχω εγώ και ο φίλος πιο πάνω και θα είσαι μια χαρά..
Μην χαλάς λεφτά για το Supra (για αυτό το μήκος), δεν κερδίζεις τίποτα..
Έτσι κ'αλλιως μετά το Switch θα βάλεις το Neotech..😉
Αυτο. @Θρησκος . Απλως δεν βγαινει φλατ και καλα κανει και δε βγαινει για πολλα μετρα γιατι θα ειχε θεμα η γεωμετρια αυτη...

11 euro και μεταφορικα. Βγαινει 10μ (απο 5 παει 10 μετα)

Αυτο. @Θρησκος . Απλως δεν βγαινει φλατ και καλα κανει και δε βγαινει για πολλα μετρα γιατι θα ειχε θεμα η γεωμετρια αυτη...

Το παρήγγειλα....
Το κριμα στο λαιμό σου😄

(και επειδή είμαι και άπλλας,πήρα και δύο μισομετρα να υπάρχουν!)

Με τα καλώδια Lan της Ugreen ειμαι κ εγω τρελα ευχαριστημένος. Εχω πάρει κοντα κ μακρια. Μαλιστα τα μακρια ειναι πλακε φλατ οπως τα αποκαλείτε κ εσεις για να περναει κατω από πορτα π το ειχα σαν ανάγκη κ με βολεψε στην περίπτωση μου. Cat 7 11,92 τα 10 μέτρα.

Μήπως τα πλακε εχουν καλύτερη απόδοση στον ήχο γιατι καθε καλωδιο ειναι μονωμενο κ αυτονομο το ένα διπλα στο άλλο και οχι μπουλούκι όπως στα στρογγυλα?? Κατι αντιστοιχο εχω δει σε audiophile καλωδια ηχείων... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Το ένα το μισομετρο είναι στρόγγυλο,το άλλο φλατ.
Πιο να βάλω στο Eversolo? (το άλλο θα πάει στην τηλεόραση)

Με τα καλώδια Lan της Ugreen ειμαι κ εγω τρελα ευχαριστημένος. Εχω πάρει κοντα κ μακρια. Μαλιστα τα μακρια ειναι πλακε φλατ οπως τα αποκαλείτε κ εσεις για να περναει κατω από πορτα π το ειχα σαν ανάγκη κ με βολεψε στην περίπτωση μου. Cat 7 11,92 τα 10 μέτρα.

Μήπως τα πλακε εχουν καλύτερη απόδοση στον ήχο γιατι καθε καλωδιο ειναι μονωμενο κ αυτονομο το ένα διπλα στο άλλο και οχι μπουλούκι όπως στα στρογγυλα?? Κατι αντιστοιχο εχω δει σε audiophile καλωδια ηχείων... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Εχουν και επίχρυσα βύσματα..😁

• Haha
Reactions: djmnv81

Αυτό είναι Cat 6, το Cat 7 έχει και επίχρυσα βύσματα.. αυτό έχω πάρει..😁

Αυτό λέει τίποτα?
Αν μου πείτε ότι είναι καλό,λέω να κάτω καμμιά 10αρια μέτρα 😀😁