Θα πάρω δύο για το RaspberryΑυτό λέει τίποτα?
Αν μου πείτε ότι είναι καλό,λέω να κάτω καμμιά 10αρια μέτρα
![]()
Μη έγκυρη σελίδα
www.kosmasaudiovideo.gr
Θα πάρω δύο για το RaspberryΑυτό λέει τίποτα?
![]()
Μη έγκυρη σελίδα
www.kosmasaudiovideo.gr

Αυτό λέω τόσο καιρό . Δεν κάνει το cat7 και cat 8 . Εκτός αν μιλάμε για το cat 7 της Audioquest που κάνει drain το θόρυβο στην πλευρά του switch και κρατάει τα καλά της θωράκισης .Πάντως χαζοψαχνοντας στο διαδίκτυο,είδα αρκετές αναφορές που αναφέρουν (κάνα δυοτρεις μάλιστα κατηγορηματικά) να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε cat7 και cat8 για audio χρήση.
Δεν πολυκαταλαβα τις τεχνικές εξηγήσεις στα αγγλικά (λες και θα τις καταλάβαινα αν ήταν στα Ελληνικά,αλλά λέμε τώρα) πάντως σαν να είχαν κάποιο δίκιο.
Τι λέτε και σεις φανταστικοί γνωστές των δικτύων?![]()
το cat 6 έχει λιγότερη πιθανότητα να μεταφέρει θόρυβο όμως άρα θα παίξει μάλλον καλύτερα για εφαρμογή audio!Αυτό είναι Cat 6, το Cat 7 έχει και επίχρυσα βύσματα.. αυτό έχω πάρει..![]()
Δεν τρέχει τιποτα με το Cat 7, μην σκαλωνετε..Αυτό λέω τόσο καιρό . Δεν κάνει το cat7 και cat 8 . Εκτός αν μιλάμε για το cat 7 της Audioquest που κάνει drain το θόρυβο στην πλευρά του switch και κρατάει τα καλά της θωράκισης .
το cat 6 έχει λιγότερη πιθανότητα να μεταφέρει θόρυβο όμως άρα θα παίξει μάλλον καλύτερα για εφαρμογή audio!
Πολυ δυσκολη αποφαση αυτη φιλε!Το ένα το μισομετρο είναι στρόγγυλο,το άλλο φλατ.
Πιο να βάλω στο Eversolo? (το άλλο θα πάει στην τηλεόραση)
Μη παρεις τιποτα κατω απο Κατ8.Αυτό λέει τίποτα?
![]()
Μη έγκυρη σελίδα
www.kosmasaudiovideo.gr
Η τιμή του αργύρου στο χρηματιστήριο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τον τελευταίο χρόνο.Αυτό λέει τίποτα?
![]()
Μη έγκυρη σελίδα
www.kosmasaudiovideo.gr
Σας έχω όλους.. και Ugreen, και πλακέ, και με κάλτσα, και θωρακισμένο, και CAT8.
View attachment 261394
και το έχω και 3 χρόνια..
Παντού υπάρχει κάποιο Ugreen..Σας έχω όλους.. και Ugreen, και πλακέ, και με κάλτσα, και θωρακισμένο, και CAT8.
View attachment 261394
Ναι, αλλα δεν ειναι επιχρυσα τα βυσματα!Σας έχω όλους.. και Ugreen, και πλακέ, και με κάλτσα, και θωρακισμένο, και CAT8.
View attachment 261394
Κάνετε τεστ καλωδίων Ethernet;Φέρτο αύριο να δούμε τι κάνει...
Αυτό είχα και δε μου άρεσεΣας έχω όλους.. και Ugreen, και πλακέ, και με κάλτσα, και θωρακισμένο, και CAT8.
View attachment 261394
Ωχ, καινούργιο σκηνικό...Αυτό είχα και δε μου άρεσε![]()
Εκει που θα δοκιμαστει οντως δεν θα κανει διαφορα.Κάνετε τεστ καλωδίων Ethernet;
Μα αφού δεν έχουν διαφορά στον ήχο σύμφωνα με πολύ κόσμο εδώ..
(Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος)
Τότε ποιος ο σκοπός των δοκιμών;Εκει που θα δοκιμαστει οντως δεν θα κανει διαφορα.
Κάνετε τεστ καλωδίων Ethernet;
Μα αφού δεν έχουν διαφορά στον ήχο σύμφωνα με πολύ κόσμο εδώ..
(Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος)
Εκει που θα δοκιμαστει οντως δεν θα κανει διαφορα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.