Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Δεν ισχύει αυτό, για samples των 20-30 sec είναι αποδεκτό ένας χρόνος μετάβασης από 30 ως max 60 sec

edit: στα 40 δείγματα, χρειάζεται να βρεις 31 σωστά για 0,1% significance. 26/40 για 5% significance. Δε χρειάζεται 40/40
Ηχητική μνήμη : Διαρκεί 2-4 δευτερόλεπτα. Είναι η ακατέργαστη καταγραφή του ήχου, με όλο τον πλούτο της λεπτομέρειας, τον "αέρα", τις μικροδυναμικές.

Working Memory (Εργαζόμενη Μνήμη ): Διαρκεί έως 30-60 δευτερόλεπτα. Εδώ ο εγκέφαλος έχει κάνει ήδη "συμπίεση" . Θυμάται τη μελωδία, τον ρυθμό και αν ο ήχος ήταν "μπάσος" ή "πρίμος", αλλά έχει απορρίψει τις μικρολεπτομέρειες.

Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω κι εγώ ένα καλώδιο utp των 5 ευρώ με ένα καλώδιο των 500 ευρω και να μπορέσω να βρω διαφορά.
Δεν το λέω ειρωνικά.
Και γω ήθελα να το ακούσω αυτό ,αλλά υπάρχει ένα μικρό προβληματακι.
Μας λείπει το 500αρικο να πάρουμε το καλώδιο!!😄
Αν κανένας φίλος έχει την διάθεση να μας δανείσει κανα ακριβότερο καλώδιο από τα ugreen,θα ήταν πολύ εκτιμητεο.
Γιατί πολύ σωστά το θέτεις.
Μπας και με ένα "σωστό" καλώδιο κάνουμε την δουλειά μας και δεν χρειάζεται να ξοδευομαστε?
Προς το παρόν εκτός από το ugreen cat6 του μέτρου που έχω παραγγείλει, έχω πάρει και ένα panduit cat6 επίσης του μέτρου στα 6 ευρω.
Σε λίγο χρόνο,θα κάνουμε τις σχετικές δοκιμές.
Αλήθεια στο λέω ,θα παραθέσουμε ξερά την ΓΝΩΜΗ μας και ΔΕΝ θα απαντήσουμε σε καμμία ερώτηση ΚΑΝΕΝΌΣ.
Όποιος θέλει μας πιστεύει, όποιος θέλει μας γράφει στα γεννητικά του όργανα 😀
Επίσης έχω δει κάτι προσιτά της baseus και της hama.
Αν δεν βαρεθω,θα παρω και ένα από δαυτα,να δω τι ψάρια πιάνουν.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν αυτοί που έχουν ακριβά καλώδια να παρουν ένα φτηνό και να το συγκρίνουν,αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα πουν την ωμή αλήθεια,οποία και να είναι.

Last edited:
Έτσι ναι. Με δύο ίδια
Καλά τώρα...
Και πιστεύεις ότι και τότε δεν θα εγερθούν προβληματισμοί,αν τα δύο ίδια streamer είναι.... ίδια?😀

Λοιπόν για να τελειώσει το καλαμπουρι,μια και καλή.
Όταν θα γίνει αυτό το τεστ θα πάω να παρω από το σπίτι του όποιον άπιστο Θωμά θέλει,εγώ θα κάτσω έξω για να του προσφέρω την θέση μου,θα τον κεράσω ότι γουστάρει,θα τον ξαναγυρίσω σπίτι του με μια προϋπόθεση.
Θα γράψει αυτό που άκουσε με τα αυτιά του.
Για να δούμε πόσο μάγκες είσαστε 😁

Εν τω μεταξύ το έχουμε γράψει καμμιά χιλιάδα φορές....στα παπάκια σας εσείς.
Η διαφορά που ακούσαμε ήταν ανάμεσα σε ένα χύμα καλώδιο 10 (ολογράφως ΔΕΚΑ) μέτρων,με ένα 3 (ολογράφως ΤΡΙΏΝ) μέτρων από μια γενικώς αποδεκτή μάρκα που βγάζει οικονομικά και καλά προϊόντα,την ugreen.
Δεν είπαμε ότι με το χύμα καλώδιο (cat5) το Α6 ήταν ντενεκες,αλλά με το ugreen (cat6) η διαφορά ήταν αμέσως ακουστή .

Ματαίως βέβαια τα γράφω αυτά διότι έχετε φροντίσει να ακυρωσετε το οποιοδήποτε συμπέρασμα μας ,λες και στο κάτω κάτω μας δεν είχαμε άλλο νταλκά ,από το να σας πείσουμε για τα συμπεράσματα που βγάλαμε πέντε φίλοι σε μια συνάντηση.
Φυσικά από δω και πέρα αν διαβάσω γνώμη συμφορουμιτη για οτιδήποτε σε σχέση με ηχητική ποιότητα,θα μου δώσετε το δικαίωμα να του κάνω το τοπικ "οίκο ανοχής"
Τι,όχι??

(δεν θα το κάνω βέβαια, γιατί αν αρχίσουμε αυτό το βιολί και ο άλλος φοβάται να γράψει μπας και του ζητήσουν τίτλους σπουδών,θα το κλείσουμε το μαγαζί...και αν δεν σε ενδιαφέρει εσάς, ενδιαφέρει εμένα και καμμιά σαρανταρια άλλους φιλους ,που πολεμάμε να κρατήσουμε αυτόν τον χώρο ζωντανό και ανεξάρτητο.
Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ίσως το μοναδικό φόρουμ στην Ελλάδα,που δεν ανήκει σε κανέναν,παρά μόνο στα μέλη του.
Καντε ένα κόπο ,να δείτε τι πραγματικά είναι το avclub
Ρίχτερ ένα βλέφαρο)

Ισχύει το ίδιο όταν δοκιμάζεις ακουστικά ή dacs ή ότι άλλο ;;;

Ισχύει το ίδιο όταν δοκιμάζεις καλώδια στα ίδια ακουστικά ;;;
Σε κάθε δοκιμή τέτοιας μορφής ειδικά όταν γίνεται από πολλά άτομα.

Στα καλώδια 100%. Στα ακουστικά οι διαφορές στην τονικότητα είναι μεγάλες συνεπώς είναι εύκολο να ακούσεις διαφορές. Φυσικά υπάρχει και εκεί μεγάλο bias για πολλούς και διάφορους λόγους που επηρεάζουν την κρίση.

• Like
Reactions: athlon6401
Ηχητική μνήμη : Διαρκεί 2-4 δευτερόλεπτα.

Δεν ισχύει. Που τα διάβασες αυτά;
Αν ήταν έτσι, κάθε φορά που θα μιλούσαμε με κάποιον δικό μας από το τηλέφωνο π.χ. θα τον ρωτούσαμε ποιος είναι.
Πόσο καιρό παίρνει σε ένα παιδί να ξεχάσει τη φωνή των γονιών του;
Όταν πας σε μία έκθεση δεν καταλαβαίνεις διαφορές ανάμεσα στα συστήματα επειδή σου παίρνει πάνω από 4 δευτερόλεπτα για να πας από το ένα δωμάτιο στο άλλο;

Στα ακουστικά οι διαφορές στην τονικότητα είναι μεγάλες συνεπώς είναι εύκολο να ακούσεις διαφορές.

Και πως τις θυμάσαι; Προλαβαίνεις να αλλάξεις ακουστικά σε 2 δευτερόλεπτα;
Εγώ όταν δοκιμάζουν ακουστικά άλλοι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά.

Σε λίγο χρόνο,θα κάνουμε τις σχετικές δοκιμές.
Αλήθεια στο λέω ,θα παραθέσουμε ξερά την ΓΝΩΜΗ μας και ΔΕΝ θα απαντήσουμε σε καμμία ερώτηση ΚΑΝΕΝΌΣ.

Ποιος το λέει αυτό;
Η δοκιμή θα γίνει (αν γίνει) και δεν θα γραφτεί τίποτα. Όπως και με το eversolo vs RPI.
Άντε λίγη καζούρα μεταξύ μας. Έτσι να κάνουμε το avclub κλίκες.

Και τα δύο παραπάνω σενάρια αποτελούν τελείως biased και λανθασμένη μεθοδολογία οπότε απορρίπτονται α πριόρι. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μία ορθή μεθοδολογία αν θέλετε να πείσετε κάποιον.

Σου είπε κανείς ότι κάποιος προσπαθεί να πείσει κάποιον άλλον; Έχεις την εντύπωση ότι έχουμε κάποιο όφελος ή γουστάρουμε να μας πρήζετε τα @@;
Ποιος ο λόγος αυτής της σταυροφορίας;

Είπαμε ότι θα γίνει μία δοκιμή.
Δεν είπαμε καν ότι θα έρθει κάποιος άλλος πέρα από την παρέα ή ότι θα γραφτεί κάτι εδώ μέσα. Όπως και δεκάδες άλλες δοκιμές που έχουν γίνει.
Μόνο τους τελευταίους μήνες έχουν δοκιμαστεί dac, streamers, τροφοδοτικά, streaming software, καλώδια, USB reclockers, network purifiers κλπ.
Έχουν βρεθεί λύσεις χωρίς ιδιαίτερο κόστος που βελτιώνουν τον ήχο.

Όταν λοιπόν υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση περιμένετε να γράφουμε τι δοκιμές έχουν γίνει ή πως θα βελτιώσετε κάτι ακόμη και τσάμπα;
Για παράδειγμα, πως θα βελτιωθεί ο ήχος αλλά ακόμη και το δίκτυό σας με ρυθμίσεις στον router.
Κάποιοι ζήτησαν να το γράψω και έχω ετοιμάσει ολόκληρο σεντόνι (έχει βγει πάνω από 700 γραμμές με λεπτομερείς οδηγίες για 2 routers και σε τι βοηθάει κάθε ρύθμιση).

Ούτε την επικεφαλίδα δεν θα δείτε.

@Tzimisce διάβασε καλύτερα τους ορισμούς και μην κόβεις αυτό που έγραψα , κάνε το παράθεση ολο . Δεν κατάλαβες. Δε μιλάμε για την γενική εικόνα . Λέμε για real time λεπτομέρεια για σύγκριση Α και Β

Δεν υπάρχει λόγος.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει, δεν έχει νόημα καν να γράφουμε. Πάμε στο facebook να κάνουμε like σε γατάκια.

Δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμό. Υπάρχει παρά πολύς κόσμος που διαβάζει αυτά που γράφετε, συμφωνεί και ενδιαφέρεται για περισσότερο υλικό.

Γνώμη μου λοιπόν αγαπητέ @Tzimisce είναι να μην κάνεις σαν μικρό παιδί και να γράψεις όλο το σεντόνι. Σε ξεχωριστό νήμα σε παρακαλώ. Ένας τέτοιος οδηγός θα γίνει Ευαγγέλιο για πολύ κόσμο. Κάποιοι μπορεί να το αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό. Έτσι είναι στα φόρουμ. Εσύ γράψε για αυτούς που σε διαβάζουν και φαντάζομαι ότι είναι πολλοί.

Σορυ για το μακροσκελες μηνυμα π ακολουθεί....Αλλά δεν γινεται αλλιώς...πρεπει να βγαζεις απο μεσα σου οτι σε απασχολει για να ξαλαφρώσεις!!! 😁

Εγω κατάλαβα τα εξής....

Μια ομάδα 6 ατόμων με ποικιλομορφία κ διαφορετικό εύρος έκτασης κ πίστης στο θέμα "διαφορομετρο" , (απο τους τρελα πιστευοντες δηλαδη στις διαφορές μέχρι τους σχεδόν αρνητες ) άκουσαν μια διαφορα και οι 6 και την κατέγραψαν εδώ εκτελώντας την με τον δικο τους τρόπο!!

Προσωπικά η γήινη κ πρέπουσα συμπεριφορά των υπολοίπων μελών π διαβάζουν μια τετοια τοποθέτηση θα είναι πως θα πρέπει να ξεκινάνε αρχικά με θετικό πρόσημο στην τοποθετηση αυτή π ειχε 100% ακουστική ταύτιση απο τους παρευρισκόμενους.

Εν συνεχεία κ φυσιολογικό είναι θα αναζητήσουν περισσότερες πικαντικες λεπτομέρειες απο τους συμμετεχοντες για το τι βίωσαν , πως το βιωσαν και γιατι πιστευουν οτι το βίωσαν.

Το τρίτο αποτελεί πιστεύω έως κ σήμερα π γράφω το αναπάντητο με τεχικούς όρους ερώτημα π αν είχε απαντηθεί πειστικά θα είχαμε αποφύγει τις 10 σελίδες επιπρόσθετων ποσταρισμάτων και πολιτισμένων διαμαχιών . Αν μπορουσε να εξηγηθεί , Θα ήταν σαν να βρίσκονταν όλο το avclub στον χώρο του τεστ...κ όντως να συμφωνούσε κ αυτό μαζί με τους 6.....

Ίσως μερικά πράγματα δεν εξηγούνται με αριθμούς...αλλά με feelings... Όπως και η διαίσθηση που νιωθουμε πως κατι θα συμβεί κ συμβαίνει...

Προσωπικά αποκλείω στο 100% στην περίπτωση μας εδώ , αυτό π ειχα ρωτήσει και παλαίοτερα τον Λεωνίδα , δηλαδή εαν σε μια εκθεση ή επίδειξη καλωδίων υποθετικά κάποιος δεν ακουγε διαφορές αλλά από ευγένεια επρεπε να γνέψει θετικά πως ακουσε.... για να μην φερει τοσο τον πωλητη σε δύσκολη θέση κ απολυθεί νύχτα όσο και για να μην τον κοιτανε οι υπολοιποι ενθερμοι υποστηρικτες των διαφορών σαν κακοποιό στοιχείο κ υποτιμητικά.😁 Από σέβας δηλαδή γνεφεις θετικά για να μην αρχίσουν τα πειράγματα...

Εδώ όμως έγινε μεταξύ φίλων κ πιστεύω δεν θα ηταν ντροπή να πει έστω κ ενας...."φιλε τα ιδια παίζουν σόρυ".....και καρπαζιές να έτρωγε ή φατούρο οπως ειχαμε στο σχολειό θα ήταν φιλικού τύπου!!!😂

Προσωπικά τέτοιου τύπου διαφορές συστημάτων , καλωδίων κ εξαρτημάτων έχω νιώσει 4 φορές κ μόνο στο σύστημα μου...και με πιστεύω....αλλα δεν μπορώ να το εξηγήσω με τεχνικούς όρους...

Συγκεκριμένα στην πρώτη αυτό συνέβη όταν άλλαξα όλη την καλωδίωση απο το eversolo , στο μαραντζ και απο εκει στον τελικό από RCA μαρκας Χ σε XLR μάρκας Ψ ...κάτι αέρινο νιώθω πως κερδισα με τα XLR... από την Day One... (καποιοι υποστηριζουν το ανάποδο ή οτι δεν υπάρχει καμια διαφορά περαν των έξτρα βολτ στις εξόδους).

Στην δεύτερη αφορά αλλαγή καλωδίου HDMI π έφτιαξαν ή καλύτερα ζωήρεψαν θα πώ ακόμα περισσότερο τα χρώματα κανοντας τα πιο ζωηρά στην TV.

Η τρίτη αφορά την αλλαγή του power supply απο smpl σε toroidal στο Α6 . Οπου ακουσα βελτίωση σε ολο το ευρος συχνοτήτων κ ειδικα στο πιο βαθυ μπασάκι. (κσποιοι υποστηριζαν πως ειναι πεταμενα λεφτα)

Η τέταρτη αφορά διαφορά ηχητικής ταυτότητας-χαρακτήρα σε AVR από Denon σε Μάραντζ . (καποιοι υποστηριζουν πως ακουγονται το ίδιο)

Άρα προσωπικά το έζησα αυτό με τις διαφορές σε ενα βαθμό οποτε ακούω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τετοιου τυπου τοποθετησεις εδώ...

Αν κάποιος δεν το εχει βιώσει εστω κ μια φορά στην ζωή του κ στο σύστημα του , δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομ να ακουσει και πιστέψει μια τετοια τοποθέτηση εδώ αλλα τουλάχιστον θα πρεπει να την σεβαστεί.

Οπότε καταλήγοντας υπάρχουν δυο σχολές κ θα συνεχίζουν ν υπάρχουν.... όπως και υπάρχει έως και σήμερα το διαφορετικό της μεταφρασης - επεξήγησης του παρακάτω...που μπορει να ταιριαζει και στα καλώδια πασης φυσεως ή τα Lan που συζητάμε κ εδώ....

"Πίστευε και μη ερεύνα "

Υγ. Και οι αρνητές από την άλλη έχουν ένα δίκιο να κρατανε άμυνες...Πως να πιστέψουν στα καλώδια , όταν ο Ζενέ των Audioholics μέτρησε σε μηχάνημα των 10.000 ευρώ το παρακάτω Cable αξίας 5K , μια εταιρειας κολοσσού στο Θεμα Καλώδιο και βρήκε πως μετράει αποδεδειγμένα χειρότερα όχι μόνο με την μπαταρία απάνω κολλημένο , όχι μόνο σκετο αλλά κ χειρότερο από ένα καλώδιο της ταξης του 50ρικου...... Ε α στο διαολο πια!!!'

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: steadyshot
Με δεδομένο ότι όλα τα παρακάτω είναι πιστοποιημένα bit perfect:

Πιστεύετε ότι ένα PC με Windows και Foobar με WASAPI παίζει το ίδιο (ως transport) με ένα RPi ή με ένα (οποιοδήποτε) Eversolo?

Πιστεύετε ότι ένα RPi με Volumio παίζει το ίδιο με το ίδιο RPi με Gentoo Player ή με Moode?

Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι ΝΑΙ, χάνετε τον χρόνο σας στο παρόν νήμα.

Δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμό. Υπάρχει παρά πολύς κόσμος που διαβάζει αυτά που γράφετε, συμφωνεί και ενδιαφέρεται για περισσότερο υλικό.

Γνώμη μου λοιπόν αγαπητέ @Tzimisce είναι να μην κάνεις σαν μικρό παιδί και να γράψεις όλο το σεντόνι. Σε ξεχωριστό νήμα σε παρακαλώ. Ένας τέτοιος οδηγός θα γίνει Ευαγγέλιο για πολύ κόσμο. Κάποιοι μπορεί να το αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό. Έτσι είναι στα φόρουμ. Εσύ γράψε για αυτούς που σε διαβάζουν και φαντάζομαι ότι είναι πολλοί.

Με ξέρεις αρκετά καλά νομίζω και γνωρίζεις ότι δύσκολα θα εκνευριστώ, ειδικά για τέτοια θέματα. Απλά δεν ηδονίζομαι να μου ζαλίζουν τα @@.

Δεν κάνω σαν μικρό παιδί και ξέρω που θα έγραφα αυτή την ανάλυση. Αλλά τώρα το έσβησα και βαριέμαι να ξαναγράφω τόσες σελίδες.
Αν έχει όρεξη ο @Λάκης ή ο @analog-jimaras που τους τα ρύθμισα ας κάνουν την ανάλυση.
Οι υπόλοιποι, πάρτε ένα router (όποιο θέλετε, μην αρχίσουμε τα "γιατί αυτό το router και όχι το άλλο") και κάντε δοκιμές.

Ούτε ευαγγέλια με ενδιαφέρει να γράφω. Έχω αλλεργία σε αυτά. Τελευταία φορά που είδα ένα τέτοιο γύριζε το κεφάλι μου και ξερνούσα στον παππά.

Κοίταξε να δεις πως πάει το πράγμα: το ένα που ειπώθηκε είναι ότι ο Χ που γνωρίζει το σύστημά του άλλαξε το καλώδιο για ένα Σ/Κ και κατάλαβε διαφορά. Το άλλο που ειπώθηκε είναι ότι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα και άκουσαν με το Χ και το Υ καλώδιο και κατάλαβαν διαφορά. Το άκουσαν όλοι μαζί.

Και τα δύο παραπάνω σενάρια αποτελούν τελείως biased και λανθασμένη μεθοδολογία οπότε απορρίπτονται α πριόρι. ....

Ειναι τεραστιος χρονος ενα ΣΚ σε γνωστο χωρο, γνωστο συστημα, γνωστες ηχογραφησεις για να βγαλεις σωστα συμπερασματα.
Αν στο τελος δεν εχεις μια οποιαδηποτε εκτιμηση, θετικη η αρνητικη, κατι δεν παει καλα.

Με ξέρεις αρκετά καλά νομίζω και γνωρίζεις ότι δύσκολα θα εκνευριστώ, ειδικά για τέτοια θέματα. Απλά δεν ηδονίζομαι να μου ζαλίζουν τα @@.

Δεν κάνω σαν μικρό παιδί και ξέρω που θα έγραφα αυτή την ανάλυση. Αλλά τώρα το έσβησα και βαριέμαι να ξαναγράφω τόσες σελίδες.
Αν έχει όρεξη ο @Λάκης ή ο @analog-jimaras που τους τα ρύθμισα ας κάνουν την ανάλυση.
Οι υπόλοιποι, πάρτε ένα router (όποιο θέλετε, μην αρχίσουμε τα "γιατί αυτό το router και όχι το άλλο") και κάντε δοκιμές.

Ούτε ευαγγέλια με ενδιαφέρει να γράφω. Έχω αλλεργία σε αυτά. Τελευταία φορά που είδα ένα τέτοιο γύριζε το κεφάλι μου και ξερνούσα στον παππά.
Το έσβησες; Ανάκτησε το. Είσαι ειδικός σε αυτά!

BTW, σε ένα φόρουμ δεν γίνεται να αποφύγεις το ζάλισμα αρχ... Έτσι έχουν τα πράγματα στα δημόσια φόρουμ.

Η διαφορά που ακούσαμε ήταν ανάμεσα σε ένα χύμα καλώδιο 10 (ολογράφως ΔΕΚΑ) μέτρων,με ένα 3 (ολογράφως ΤΡΙΏΝ) μέτρων από μια γενικώς αποδεκτή μάρκα που βγάζει οικονομικά και καλά προϊόντα,την ugreen.
Δεν είπαμε ότι με το χύμα καλώδιο (cat5) το Α6 ήταν ντενεκες,αλλά με το ugreen (cat6) η διαφορά ήταν αμέσως ακουστή .
Αυτή ακριβώς είναι η δική μου άποψη περί των καλωδίων γενικά.
Η όποια βελτίωση είναι λογαριθμική και όχι γραμμική.
Δηλαδή στις χαμηλές τιμές κόστους θα ακούσουμε διαφορά (1 ευρώ καλώδιο σύγκριση με 10 ευρώ), αλλά οι διαφορές θα μικραίνουν όταν η σύγκριση γίνεται μεταξύ 10 ευρώ και 20 ευρώ κοκ. Στις μικρές τιμές η διαφορά θα είναι ακουστή από περισσότερο κόσμο ενώ όταν ανεβαίνεις σε τιμή, η διαφορά θα γίνεται ακουστή από λίγους.
Απλά πιστεύω ότι στα ψηφιακά καλώδια το ταβάνι με τις διαφορές είναι πιο χαμηλό. Δηλαδή με ένα καλώδιο των 30 ευρώ έχεις καλύψει το 95%.
Τυχαία τα νούμερα που έχω βάλει, απλά για να γίνει κατανοητό το σκεπτικό μου.

Και κάποιοι πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο.
Βάζετε πολλά πράγματα στην εξίσωση και καταλήξουμε τελικά στο τι αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Είναι πολύ αόριστο όλο αυτό.
Όταν γίνεται μια δοκιμή και όλοι αντιλαμβάνονται τις διαφορές συ

Πιστεύετε ότι ένα PC με Windows και Foobar με WASAPI παίζει το ίδιο (ως transport) με ένα RPi ή με ένα (οποιοδήποτε) Eversolo?

Πιστεύετε ότι ένα RPi με Volumio παίζει το ίδιο με το ίδιο RPi με Gentoo Player ή με Moode?

Η προσωπική μου απάντηση είναι Όχι..

Η δική μου απάντηση είναι Όχι φυσικά..
Όλα αυτά παίζουν διαφορετικά μεταξύ τους..

Επισης να αναφέρουμε ότι στο παρόν φόρουμ, υπάρχει μια κατηγορία που ονομάζεται hiend.
Όταν γράψει εκεί κάποια φίλος,για καλώδιο της τάξης των χιλιάδων ευρώ, κανείς δεν θα του γράψει τίποτα.
Δικά του είναι τα λεφτά, όπου θέλει τα χαλάει.
Γνώμη μου είναι, ότι θα ήταν καλό να κάνουμε ένα παραπάνω προβληματισμό ,που ποσταρουμε,τι....
Εξού και η σκέψη μου,ότι τα streamer και τα παρεφερναλια τους ,πρέπει να βγουν από την κατηγορία της computer audio και να πάνε στην hifi και στην hiend.