Εγώ διάβασα πρόταση για γυάλινη οπτικη ίνα και ο νους μου πήγε στην σύνδεση streamer-dac.Για την Ethernet μιλάνε.
Που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να συνδεθείς με ομοαξονικό ή USB.
Εγώ διάβασα πρόταση για γυάλινη οπτικη ίνα και ο νους μου πήγε στην σύνδεση streamer-dac.Για την Ethernet μιλάνε.
Που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να συνδεθείς με ομοαξονικό ή USB.
Αυτο οντως θα παιξει καλυτεραΕγώ διάβασα πρόταση για γυάλινη οπτικη ίνα και ο νους μου πήγε στην σύνδεση streamer-dac.
@Θρησκος
Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις γυαλινή οπτική ίνα SFP από το Switch και στο τέλος ένα πολύ κοντό καλώδιο σαν αυτό, π.χ.
![]()
PANGEA PREMIER SE Ethernet Cable RJ45 Cat7 Silver Plated Cardas Copper Triple Shielding 0.6m - Audiophonics
If you have high-end audio devices connected in a network, then it is essential to use quality Ethernet cables to allow your devices to deliver their full potential. With its Premier SE, Pangea offers cables using top-of-the-range materialswww.audiophonics.fr
Θα έρθει πιο οικονομικά και πιθανότατα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο
Θα ήθελες να πεις γιατιΑυτο οντως θα παιξει καλυτερα
Δηλαδή;Αυτο οντως θα παιξει καλυτερα
Τεχνικά γιατί μηδέν θόρυβος θα περάσει και το t8 έχει θύρα sfp optimised ήδη … ο κύριος hans το προτιμά και ακουστικά και στο alpha audio επίσης λένε ότι τέτοια σύνδεση ρίχνει το noise floor όπως το αντιλαμβάνονται σε ακροάσεις .Θα ήθελες να πεις γιατι
Δηλαδή;
Εγώ διάβασα πρόταση για γυάλινη οπτικη ίνα και ο νους μου πήγε στην σύνδεση streamer-dac.
Οσα καλώδια καλής ποιότητας έχουν θωράκιση,κανένα δεν μεταφέρει θόρυβο, αυτό είναι λάθος..Δηλαδη παρε ενα καλωδιο ethernet απλο utp (καθολου θωρακισμενο!) για να μη μεταφερει θορυβο απο το μοντεμ/ρουτερ σου. Πχ ας ειναι ενα ugreen 7m cat 6 και μετα βαλε ενα media converter με sfp module κοντα στο συστημα σου και συνεδεσε το στο πολυπριζο σου. Συνεδεσε την ακρη που φτανει απο το ethernet ugreen 7m cat 6 στην θυρα rj45 του converter. Στην αλλη εξοδο οπτικης ινας βαλε ενα καλωδιο οπως το ubiquiti 1μ να πηγαινει στη θυρα sfp του eversolo t8.
converter: https://www.skroutz.gr/s/26853383/Ubiquiti-Fiber-to-Ethernet-Converter.html
Οπτικη ινα ετοιμη για συνδεση στο t8 απο το converter στο t8 :https://www.skroutz.gr/s/37874553/U...tyou-Ethernet-1m-Mayro-UACC-DAC-SFP10-1M.html
Οπτικη ινα ετοιμη για συνδεση στο t8 απο το converter στο t8 :https://www.skroutz.gr/s/37874553/U...tyou-Ethernet-1m-Mayro-UACC-DAC-SFP10-1M.html
Kαλημέρα εδώ κάτοχος του Τ 8 περιγράφει το τι χρειάζεταιΜηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Όταν θα πάρω αλλο dac θα δοκιμάσω κι εγώ την i2s όμως ας μην μας διαφεύγει το γεγονός πως παράλληλα με την εισοδο θα συγκριθούν και τα καλώδια.
Μου έχει ανοίξει η όρεξη για το z-10.
Ναι σορρυ λαθος...Όχι όχι όχι σε καμία περίπτωση τέτοιο καλώδιο!
Δεν είναι οπτική ίνα, είναι καλώδιο χαλκού! Θα μεταφέρει όλον τον θόρυβο, σχεδόν αυτούσιο.
Πρέπει να μπουν κανονικά SFPs και κανονική οπτική ίνα.
Τα θωρακισμενα καλης ποιοτητας ειναι καλο να μπαινουν στο τελευταιο μετρο οχι για να συνδεουν "βρωμικες συσκευες" οπως το μοντεμ ρουτερ του παροχου με ενα switch η converter... Εκει θελεις utp για να σπασεις το θορυβο. Θελεις να φυγει καθαρο σημα απο το θωρακισμενο για να μη το μολυνει το rfi emi του περιβαλλοντος. Αν ηδη ειναι βρωμικο δεν εχει νοημα...Οσα καλώδια καλής ποιότητας έχουν θωράκιση,κανένα δεν μεταφέρει θόρυβο, αυτό είναι λάθος..
Άκρα του τάφου σιωπή είναι τα καλώδια..
Ακριβέστερα,τι χρειάζεται ο ίδιος γι αυτό είχε παραθεσει και το κόστος.Eιχα γραψει σχετικά μερικές μέρες πριν ,τι χρειάζεται
Kαλημέρα εδώ κάτοχος του Τ 8 περιγράφει το τι χρειάζεταιΜηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Όταν θα πάρω αλλο dac θα δοκιμάσω κι εγώ την i2s όμως ας μην μας διαφεύγει το γεγονός πως παράλληλα με την εισοδο θα συγκριθούν και τα καλώδια.
Μου έχει ανοίξει η όρεξη για το z-10.
Just completed all needed items for the fiber connection:
1 pc. Media Converter/SFP router = TP-Link MC220L
2 pcs. SFP module = TP-Link TL-SM312LS-40KM
1 meter fiber patch cable = StarTech LC to LC Duplex Single...
Και ο πιο οικονομικός. Για μας που για χίλιους-δυό λόγους δεν μπορούμε να αλλάξουμε Router, ούτε να επέμβουμε στην υπόλοιπη καλωδίωση του σπιτιού (π.χ. τριώροφο με δύο χωριστές κατοικίες). Αλλά η προσθήκη γυάλινης οπτικής με 2 SFP από το Switch μέχρι το Streamer και τους υπολογιστές μας είναι εύκολη και εντελώς προσιτή οικονομικά υπόθεση.Όντως, αλλά κατά διαβολική σύμπτωση είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι και εσύ για να κάνεις τη δοκιμή.
Συν ένα καλώδιο ethernet τυπικής ποιότητας.
Τώρα που το σκέφτομαι, δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Το όλο θέμα είναι να διαχωρίσεις το σήμα, τα δεδομένα, από τα σκουπίδια του δικτύου, ώστε το streamer να στέλνει μόνο δεδομένα στο DAC. Αν τα μετατρέψεις ολα, σκουπίδια και δεδομένα μαζί σε φώς δεν κάνεις τίποτα.Και ο πιο οικονομικός. Για μας που για χίλιους-δυό λόγους δεν μπορούμε να αλλάξουμε Router, ούτε να επέμβουμε στην υπόλοιπη καλωδίωση του σπιτιού (π.χ. τριώροφο με δύο χωριστές κατοικίες). Αλλά η προσθήκη γυάλινης οπτικής με 2 SFP από το Switch μέχρι το Streamer και τους υπολογιστές μας είναι εύκολη και εντελώς προσιτή οικονομικά υπόθεση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.