Για σκανδιναβικές σειρές που ζήτησε ο φίλος, έχω να προτείνω τις εξής:
[h=3]Forbrydelsen: Αυτό βγήκε λίγα χρόνια αργότερα και σε "αμερικανική" έκδοση. Το The Killing. Δες το πρωτότυπο φυσικά. Πολύ καλό.[/h][h=3]Bron/Broen: Και αυτό βγήκε σε "αμερικανική" έκδοση και λίγο αργότερα σε "γαλλο-αγγλική" με διαφοροποιημένο σενάριο. Πάλι δες το πρωτότυπο. Πολύ καλό.[/h]Wallander: ΘεόςΕδώ θα σου πω ότι και η νεότερη έκδοση, η "βρετανική", είναι πάρα πολύ άρτια. Πρωταγωνιστεί ο πολύς Kenneth Branagh. Η επιλογή είναι δική σου. Όποια έκδοση και να επιλέξεις, θα σου αρέσει.
Υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες, αλλά δεν ξέρω τι είδους σειρές προτιμάς. Για παράδειγμα, η σειρά στην οποία αναφέρθηκε ένας φίλος προηγουμένως (Borgen) θεωρείται πολύ αξιόλογη, αλλά δεν την έχω δει, δεν μπορώ να σου την προτείνω. Δεν είναι του γούστου μου οι σειρές με θέμα την πολιτική. Γι' αυτό δεν είδα και το House of Cards για παράδειγμα.
Tέλος, μία σειρά που ξεκίνησε τώρα και περιμένω να βγουν επεισόδια... είναι το Jordskott. Δεν αναλύω σεναριακά καμία σειρά, μπορείς πολύ εύκολα στο ίντερνετ να βρεις πληροφορίες. Απλώς παραθέτω τίτλους.
[h=1][/h]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.