Καλησπέρα.
Δυστυχώς ο χώρος είναι περιοριστικός. Κυριολεκτικά είναι το μόνο σημείο που μπορούν να μπουν.
Είναι ένα μικρό δωμάτιο 3,53*3,343 με στραβούς τοίχους.
Με όλους τους τοίχους καλυμμένους με μια τεράστια ραφιέρα bror ikea, τον καναπέ και το έπιπλο όπως φαίνεται, μια άλλη ντουλάπα αποθηκευτικό χώρο και ένα γραφείο δεν υπάρχει άλλη θέση να μπουν τα ηχεία.
Δεν ξέρω αν θα υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος τύπος ηχείων που θα απέδιδε στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
Αυτό που έκανα ήταν να τα ψηλώσω με μια βάση norstone 25, ίσως να ήθελε ψηλότερα;
Το ύψος των κεφ είναι 85cm περίπου.
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα το Σαββατοκύριακο με τον παθολόγο μου (επίσκεψη για εξέταση κατ' οικον) άρχισα να σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει πλέον καμιά άλλη αλλαγή καθώς ο χώρος είναι περιοριστικός.
Μου πρότεινε για το 45λεπτο αποκλειστικής ακρόασης την λύση καλών ακουστικών και να μην αφιερώσω άλλο
χρόνο και χρήμα σε αλλαγές ηχείων ενισχυτή κλπ και να βγω για καμιά φωτογραφία
Να διώξω τα ογκώδη και να μαζέψω ότι μπορώ στο χώρο του γραφείου όπου περνάω τον περισσότερο χρόνο.
Γενικά δεν είμαι φαν τους, αραιά και που θα βάλω τα φθαρμένα πλέον akg Κ240 mkII ή τα FiiO EX1 (συνήθως με το κινητό και το ifi go link max).
Δεδομένου όμως του χώρου μου και του ότι δεν πρόκειτε να αλλάξει άμεσα ίσως και να είναι η βέλτιστη λύση τελικά.
Σε ευχαριστώ πάλι για τον χρόνο σου.
Έχω μια σχετικά καλή συλλογή, κοντά στα 1200 αλλά όντως μου αρέσει η διαδικασία και θέλω να την ξανά αρχίσω.
Επίσης, αρέσει και στον 8χρονο ανιψιό. Το βινύλιο το βαριέται
θα τα κοιτάξω. Με πιο δελεαστική επιλογή σε πρώτη ανάγνωση όντως το Shanling CD80 II
Για αρχή θα δω πως θα πάε και με το rotel
Επίσης, για την εμπειρία του streaming θα εγκαταστήσω το volumio OS σε ένα παλιό dell xps 14 το οποίο πρόσφατα αναπαλαίωσα και έστησα με windows και linux lite για τα ανίψια.
CREATE BUILD YOUR OWN Transform your Raspberry Pi, or PC with Volumio’s innovative software. Download Volumio for FREE Download our
volumio.com
όχι σαν μόνιμη λύση αλλά για την εμπειρία.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια, τόσο για προιόντα όσο κυρίως για την κατεύθυνη και εναλλακτικές επιλογές προτάσεις.
View attachment 262461