Το χόμπι είναι τελείως υποκειμενικό. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και δεν αμφισβητούνται καθόλου αφού είναι προσωπικές. Ο τρόπος που εκφέρονται κάνει την διαφορά.
Φαντάσου να έγραφα ακριβώς τι ειπώθηκε κατά την σύγκριση......
Το χόμπι είναι τελείως υποκειμενικό. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και δεν αμφισβητούνται καθόλου αφού είναι προσωπικές. Ο τρόπος που εκφέρονται κάνει την διαφορά.
Ο τρόπος που εκφέρονται κάνει την διαφορά.
Κανένα φίλτρο δεν φέρνει τα πάνω κάτω.
Και κανένα mode δεν θα κάνει DAC των 300€ να ακουστεί σαν DAC των 2000€.
Ούτε το αντίθετο.
Εάν ακολουθήσατε τα παραπάνω που αναφέρω και ακούσατε το Denafrips σαν σκουπίδι (για το κόστος του) σε σχέση με το Chord, κάτι έγινε λάθος στην δοκιμή...
Δεν φέρνει τα πάνω κάτω, αλλά τα δοκιμάσατε;
Βλέπω ότι παρεξηγείς τον λόγο μου και δεν θα συνεχίσω άλλο..Όταν όλοι όσοι το είχαν γράφουν τα ίδια για το χαμηλό του και τη βαριεστημάρα του, μάλλον δεν έγινε κανένα λάθος.
Στο δικό μου σύστημα τέτοια DAC δεν παίζουν.
Βέβαια το να συγκρίνουμε μία εταιρία σαν την Chord με τον Κινέζο patafrita δεν είναι λίγο άκυρο;
Πόσες διακρίσεις έχει η μία εταιρία για τα DAC της, πόσες η άλλη;
Λάθος σε δοκιμή δεν γίνεται όταν κάνεις τα ίδια, 20 χρόνια, με τόσα άτομα.
Λες να φέρνουν σπίτι μου μηχανήματα αντιπρόσωποι τους, για να τα βάλουμε σε κόντρα με άλλα και να βλέπουν κάτι λάθος σε δοκιμές;![]()
Επειδή ένα Dac δεν ταιριάζει στο σύστημα σου δεν σημαίνει ότι είναι σκουπίδι (όπως αναφέρεται)...
Όσο για τις δοκιμές που γίνονται σε σπίτια το έχω δει το έργο..
Καλύτερα να μην επεκταθω παραπάνω...
Θα σου πω κάτι, οποίος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα κάποιου Audio people με έναν άλλον δεν σημαίνει ότι είναι αντίπαλος σου/αντίπαλος σας...
Ανεφερα κάπου ότι δεν ξέρετε να κάνετε δοκιμές επί προσωπικού;Ακόμη και σε αυτό που έκανες quote γράφω ότι αναφέρομαι στο σύστημα μου.
Ακόμη και το DAC που τσίριζε, το άκουσα σε άλλο σύστημα, του ιδιοκτήτη του και έπαιζε μία χαρά.
Σίγουρα, απλά δεν ισχύει εδώ.
Αν ψάξεις πίσω θα δεις ότι έχω γράψει για ακροάσεις που έχουμε κάνει με Τούνα (ideon audio), Μπουλαμάτση (geometric Harmony) κλπ στο σπίτι μου.
Νομίζω κάτι θα ξέρουν από δοκιμές...
Άσε που όταν έγραφα για hardware, το μακρινό 1993-1994, οι μισοί "reviewers" έκλαιγαν επειδή τους έπεσε η πιπίλα.
Τα έχω δει και εγώ αυτά που λες.
Όχι φυσικά!
Υπάρχουν όμως δύο απαντήσεις, πες μου εσύ με ποια θα ασχοληθείς.
"Έπαιξαν και τα δύο μηχανήματα στην ίδια ένταση με τα ίδια καλώδια και ζεσταμένα;"
"Δεν ξέρεις να κάνεις δοκιμές"
Προσωπικά δε το πήρα στραβά. Κατανοώ ότι σας άρεσε περισσότερο το chord. Αλλά και πάλι δε μας λέει και πολλά το ότι "έβγαλε καπέλο στο chord".Να το ανασκευάσω τότε αφού πολλοί το πήρατε στραβά...
Στον χώρο του Tzimisce, στο σύστημα του Tzimisce, το pontus 2 έβγαλε το καπέλο στο chord, του έκανε και υπόκλιση.
Αυτό φυσικά το παράδειγμα με την Diana Krall δεν νομίζω ότι ισχύει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.