Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Aυτο που λειπει απο την πριονοκορδελα proxxon ειναι ενας φρακτης ιδιος με αυτον που εχει το αριστερο παγκοπριονακι στην παραπανω εικονα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υλοποιησαν εστω αυτη την ιδια παρα πολυ απλη και χρησιμη ιδεα στο τραπεζι της πριονοκορδελας.
Κανονικα επρεπε να ειχαν τον φρακτη που εχει το δεξι παγκοπριονο FET.

Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Ομορφιές Dim. Πάντα τέτοια.

Είναι πολύ καλύτερο από τά εργοστασιακά push stickers τών παγκοπρίονων,μιάς πού πατάει καί σπρώχνει όλο τό πρός κοπή κομμάτι.
Xίλια ευχαριστώ Κώστα καί πάλι,πού τά βρίσκεις καί τά μοιράζεσε μαζί μας. :ernaehrung004:

Aυτο που λειπει απο την πριονοκορδελα proxxon ειναι ενας φρακτης ιδιος με αυτον που εχει το αριστερο παγκοπριονακι στην παραπανω εικονα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υλοποιησαν εστω αυτη την ιδια παρα πολυ απλη και χρησιμη ιδεα στο τραπεζι της πριονοκορδελας.
Κανονικα επρεπε να ειχαν τον φρακτη που εχει το δεξι παγκοπριονο FET.

Πολύ σωστά Μιχάλη,δέν στέλνουμε κανα mail στήν Proxxon μπάς καί τό φτιάξουν.

Να σε δω και στο επόμενο.......

:a0210:

Πολύ σωστά Μιχάλη,δέν στέλνουμε κανα mail στήν Proxxon μπάς καί τό φτιάξουν.

:a0210:

Εγώ πάντος έστειλα ένα e-mail στήν Proxxon γιά τό θέμα τού οδηγού κοπής πού λείπει στήν πριονοκορδέλα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Εγώ πάντος έστειλα ένα e-mail στήν Proxxon γιά τό θέμα τού οδηγού κοπής πού λείπει στήν πριονοκορδέλα.

Έβγαλες φωτογραφία το εργαστήριο ώστε να πεισθούν οτι είσαι (σχεδόν) ο καλύτερος πελάτης και να σε πάρουν στα σοβαρά; :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Έβγαλες φωτογραφία το εργαστήριο ώστε να πεισθούν οτι είσαι (σχεδόν) ο καλύτερος πελάτης και να σε πάρουν στα σοβαρά; :grinning-smiley-043

Eξυπακούεται :grinning-smiley-043

Μόλις παρέλαβα το Proxxon FET!

:2thumb22sup:

Εντυπώσεις το βράδυ ή αύριο!

Kαλοριζικο Χρηστο, μικρο, ησυχο και πολυ βολικο παγκοπριονακι!

Με το λεπτο δισκακι (μολις 0.5μμ παχος δισκου) super cut των 85μμ μπορεις να κοψεις εως και 2.5εκ παχος ξυλου.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10659

Merci!

Δεν ξέρετε πόσο καιρό ψαχνόμουνα για αυτό.

Με τόσα ή λίγα παραπάνω αγοράζει κανείς κανονικό επιτραπέζιο δισκοπρίονο.

Το μικρό μέγεθος (λόγω έλλειψης χώρου) και ο μικρός θόρυβος ήταν που με οδήγησαν στην τελική απόφαση.

Bαζω και εδω το λινκ για τον αυτοσχεδιο φρακτη της πριονοκορδελας Proxxon μηπως ενδιαφερει καποιο μελος η αναγνωστη μας.

https://avclub.gr/forum/showthread....tures)?p=1058105714&viewfull=1#post1058105714
40778849874_c28b5b231a_z.jpg

Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Μόλις παρέλαβα το Proxxon FET!

:2thumb22sup:

Εντυπώσεις το βράδυ ή αύριο!

Χρήστο καλορίζικο-καλοδούλευτο μέ καλές κοπές.

Είχα γράψει ένα review τό καλοκαίρι πού μάς πέρασε γιά τό Fet.

Eλαβα μιά απάντηση (αρκετά γρήγορα οφείλω νά ομολογήσω)από τά κεντρικά τής Proxxon τής Γερμανίας επάνω στό θέμα ότι θά ήταν χρήσιμος ένα παράλληλος οδηγός στήν πριονοκορδέλα Proxxon,καί τού έδειξα σέ φωτογραφία τήν πατέντα μέ τήν γωνία μαραγκού μέ σφιγκτήρες.

Επίσης Μπάμπη γιά νά έχω καί κάποιο κύρος καί υπόσταση πού λέμε,τούς έδειξα καί αυτήν τήν Proxxon φωτογραφία :grinning-smiley-043

H απάντηση

Dear Dimitris,

Thank you for your email! We are pleased to see that you own so many of our machine and you are happy with that.

Concerning a longitudinal stop for the MBS 240/E, we have received that request already from several customers. As the band saw MBS240/E is made for working on (free hand€) forms, so to make curves, we have not offered a longitudinal stop so far. Furthermore, when working on wood with a β€œsoft” sawblade like on a band saw, the cut will always follow the texture of the wood, so 100% straight cuts will only be possible with a circular saw. This is the reason why we do not offer this as standard accessory.
But of course, well-educated user like you are, can make some own attachments for our machines.

Best regards

[FONT=&quot]PROXXON GmbH[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
Industriepark Region Trier
Dieselstraße 3-7
54343 FΓΆhren
Germany
T: +49 (0) 65 02 - 93 17 214
F: +49 (0) 65 02 - 93 17 200

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Επίσης Μπάμπη γιά νά έχω καί κάποιο κύρος καί υπόσταση πού λέμε,τούς έδειξα καί αυτήν τήν Proxxon φωτογραφία :grinning-smiley-043

Έμ, γι' αυτό στο λέω...
Αν δεν έβαζες τη φωτογραφία, όχι απάντηση δεν θα έστελναν, ούτε που θα το διάβαζαν... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Έμ, γι' αυτό στο λέω...
Αν δεν έβαζες τη φωτογραφία, όχι απάντηση δεν θα έστελναν, ούτε που θα το διάβαζαν... -bye-

:flipout: Eίμαι σίγουρος ότι θά πήγαινε στόν κάλαθο,γιαυτό τήν έστειλα. :grinning-smiley-043

Μιχάλη άν τούς στείλεις καί εσύ e-mail γιά τόν παράλληλο οδηγό μήν ξεχαστείς νά τούς στείλεις φωτογραφίες μέ όλον τόν Proxxon - στόλο.

Τους ειπα οτι ειμαι κατοχος σχεδον ολων των εργαλειων, προσαρτηματων , εξαρτηματων και αναλωσιμων Proxxon Micromot που εχουν βγαλει.
Αν μου ζητησουν αποδειξη, την εχω ετοιμη :))