PS3 Jailbreak & Custom firmware

Καλήσπερα.
Καταρχήν καλώς σας βρήκα.
Έπειτα από πολύωρη έρευνα στο forum αλλά και σε άλλα sites, κατέληξα το να ακολουθήσω τις συμβουλές του παρακάτω link: http://www.avclub.gr/forum/register.php?a=act&u=29645&i=1cbb40f72274689993a4f44d961475465fd857af

Ωστόσο τελευταια στιγμή διαπίστωσα ότι δυστυχώς έχω την έκδοση 3.56 :(
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω downgrade απο 3.56 σε 3.55?
Υ.Γ. Εχω το fat PS3 40 Gb CECHG-04

Υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο;;

Το moddάρισμα ήταν πιο εύκολο από ότι νόμιζα και η αλλαγή σκληρού παιχνιδάκι χάρη στις συμβουλές σας. Όλα καλά και ο Megadrive emulator πώρωση !!!

Joηn Βougiou, Χίλια ευχαριστώ !!!

Για σενα τιποτα, μονο υπομονη. Θα γινει ενα μπαμ και θα το σπασουν και το 3.56... :violent-smiley-030:

Υπαρχει και μια περιπτωση να ανταλαξω το παλιο μου ps3 με ενα καινουργιο σε γνωστο μαγαζι του Μαρουσιου, γιατι ουτως η αλλως θα χρειαζοταν να αλλαξω το bd driver που μου καηκε, το οποιο ειναι λιγο ακριβο. Μηπως ξερει κανεις εαν το καινουργιο ps3 που πιθανως παρω θα εχει ενσωματωμενη την τελευταια εκδοση (3.56) ή οχι?

Επειδη το εψαξα και προς πληροφορηση ολων , ναι υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο.
Σκεφτομουν να παρω εναν μεγαλο εσωτερικο να ξεμπερδευω αλλα τελικα χρειαζεται και ενας εξωτερικος.

Προ select+X εποχής, το μόνο που είχα συναντήσει ήταν το Buzz! Παγκόσμιο Quiz.

Μετά βγήκε ο multiMAN 1.15.00 και με το select+X feature του έπαιζε πλέον κάποια γνωστά games που με όλους τους άλλους bm's έβγαζαν μαύρη οθόνη (μία λίστα εδώ).

Αυτό το feature δουλεύει μόνο από εξωτερικό (εκτός κι αν έχασα κάτι, ο Deanrr βγάζει 3 updates την ημέρα :P).

Μηπως ξερει κανεις εαν το καινουργιο ps3 που πιθανως παρω θα εχει ενσωματωμενη την τελευταια εκδοση (3.56) ή οχι?

Κατά πάσα πιθανότητα όχι.

Επειδη το εψαξα και προς πληροφορηση ολων , ναι υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο.
Σκεφτομουν να παρω εναν μεγαλο εσωτερικο να ξεμπερδευω αλλα τελικα χρειαζεται και ενας εξωτερικος.
Kαι το "Prince of Persia Forgotten Sands" δε παίζει.Χρειάζεται μια μικρή διαδικασία και ένα pkg για να τρέξει.Ούτε με select+x παίζει με τον κλασικό τρόπο.

Kαι το "Prince of Persia Forgotten Sands" δε παίζει.Χρειάζεται μια μικρή διαδικασία και ένα pkg για να τρέξει.Ούτε με select+x παίζει με τον κλασικό τρόπο.

Οχι παιζει.
Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκινησα να το ψαχνω. Δεν μου επαιζε απο τον εσωτερικο αλλα τελικα με τον εξωτερικο ολα μια χαρα.
Με select + χ.

εχω black screen απο δισκο usb.
στο NFS HP2 εχει μπει 2-3 φορες στο παιχνιδι , αλλα οταν παω να μπω σε πιστα εχω ηχο , αλλα μαρη οθονη.

3.55 kenaw δοκιμασα και multiman 1.5 , 1.6 gaia 2.07 και Rogero

εχω black screen απο δισκο usb.
στο NFS HP2 εχει μπει 2-3 φορες στο παιχνιδι , αλλα οταν παω να μπω σε πιστα εχω ηχο , αλλα μαρη οθονη.

3.55 kenaw δοκιμασα και multiman 1.5 , 1.6 gaia 2.07 και Rogero

NFS HP2? Μηπως εννοεις το Hot Pursuit? Δεν υπαρχει Νο.2 παντως. Οπως και να'ναι, το Hot Pursuit μου τρεχει κανονικα απο εξωτερικο δισκο με Rogero 8.0. Μηπως εχεις αντικαταστησει το αυθεντικο eboot.bin με κανενα τροποποιημενο για 3.41 και το ξεχασες? Εχεις πειραξει ισως το param.sfo?

πως μπορω να δω αν ειναι το eboot αλαγμενο gia 341?
εγω δεν το αλλαξα παντως

επισης μετα απο δοκιμες που εκανα , μπαινει στο παιχνιδι ξεκιναω στα μενου και μολις μπαινω στην 1η πιστα εκει βγαζει black screen , δηλαδη για καποιο λογο πηγε λιγο πιο μακρια απο πριν.

Παιδιά όλα τέλεια μέχρι στιγμής και με το δικό μου ps3. Κάνετε καλή δουλειά εδώ μέσα.

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι η χρησιμότητα του ftp και του fix permission.
Έχω παίξει επιτυχώς μέχρι στιγμής το fifa11, gran turismo5 και little big planet2(αυτό χρειάζεται να έχω μέσα στο drive ένα oποιοδήποτε γνήσιο παιχνίδι) και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το ftp ή το fix. Ποια είναι η χρησιμότητά τους?

Παιδιά όλα τέλεια μέχρι στιγμής και με το δικό μου ps3. Κάνετε καλή δουλειά εδώ μέσα.

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι η χρησιμότητα του ftp και του fix permission.
Έχω παίξει επιτυχώς μέχρι στιγμής το fifa11, gran turismo5 και little big planet2(αυτό χρειάζεται να έχω μέσα στο drive ένα oποιοδήποτε γνήσιο παιχνίδι) και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το ftp ή το fix. Ποια είναι η χρησιμότητά τους?

Μεσω FTP πρωτοκολλου αντιγραφεις παιχνιδια στον εσωτερικο σκληρο, εφ'οσον αυτα εχουν εστω και ενα αρχειο >4GB (το οποιο δεν μπορεις να γραψεις στον εξωτερικο FAT32 δισκο) Το fix permissions ξεκλειδωνει αρχεια που αντεγραψες με την παραπανω διαδικασια που πιθανον να εχουν λανθασμενα δικαιωματα και να σου προκαλουν το λεγομενο black screen οταν τα τρεχεις.

Ειχα την εντυπωση οτι το GT5 τρεχει μονο απο εσωτερικο δισκο. Κανω λαθος?

Last edited: