Δημήτρης Αντωνόγλου
AVClub Addicted Member
Είσαι εκτός θέματος.
Θέματα που θα σε καλύψουν:
Αντικατάσταση σκληρού PS3
Φορητός σκληρός σε ps3
Αλλιώς "New Thread"
Ευχαριστώ για την επισήμανση και τις απαντήσεις. Με κάλυψες πλήρως.
Είσαι εκτός θέματος.
Θέματα που θα σε καλύψουν:
Αντικατάσταση σκληρού PS3
Φορητός σκληρός σε ps3
Αλλιώς "New Thread"
Καλησπέρα!
Όχι,δεν υπάρχει η δυνατότητα downgrade από 3.56.
Το link που έδωσες δεν δουλεύει.
Υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο;;
Υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο;;
Μηπως ξερει κανεις εαν το καινουργιο ps3 που πιθανως παρω θα εχει ενσωματωμενη την τελευταια εκδοση (3.56) ή οχι?
Kαι το "Prince of Persia Forgotten Sands" δε παίζει.Χρειάζεται μια μικρή διαδικασία και ένα pkg για να τρέξει.Ούτε με select+x παίζει με τον κλασικό τρόπο.Επειδη το εψαξα και προς πληροφορηση ολων , ναι υπαρχουν παιχνιδια που παιζουν μονο απο εξωτερικο δισκο.
Σκεφτομουν να παρω εναν μεγαλο εσωτερικο να ξεμπερδευω αλλα τελικα χρειαζεται και ενας εξωτερικος.
Kαι το "Prince of Persia Forgotten Sands" δε παίζει.Χρειάζεται μια μικρή διαδικασία και ένα pkg για να τρέξει.Ούτε με select+x παίζει με τον κλασικό τρόπο.
εχω black screen απο δισκο usb.
στο NFS HP2 εχει μπει 2-3 φορες στο παιχνιδι , αλλα οταν παω να μπω σε πιστα εχω ηχο , αλλα μαρη οθονη.
3.55 kenaw δοκιμασα και multiman 1.5 , 1.6 gaia 2.07 και Rogero
Παιδιά όλα τέλεια μέχρι στιγμής και με το δικό μου ps3. Κάνετε καλή δουλειά εδώ μέσα.
Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι η χρησιμότητα του ftp και του fix permission.
Έχω παίξει επιτυχώς μέχρι στιγμής το fifa11, gran turismo5 και little big planet2(αυτό χρειάζεται να έχω μέσα στο drive ένα oποιοδήποτε γνήσιο παιχνίδι) και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το ftp ή το fix. Ποια είναι η χρησιμότητά τους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.