PS3 Jailbreak & Custom firmware

Το δεύτερο είμαι κατά 99% σίγουρος ότι σου κάνει, αφού γράφει και 3.41.

Τον Rogero δεν τον έχω ψάξει τόσο αλλά πιστεύω ότι θα είναι σαν τον multiMAN που έχει κοινό πακέτο για 3.41+dongle, Kmeaw και Waninkoko V2.

Χτες έκανα κι εγώ την παλικαριά (copyright kreatosoypa) και πέρασα Waninkoko V2.

Είχα φοβηθεί λίγο από μερικούς που παραπονούνταν για freezes στην Kmeaw και πήγα στον wanin. Έχει και το πρόσθετο αβαντάζ ότι έχει ενσωματωμένο payload, δεν ψάχνεσαι με lv2 patch, syscall 36, bdemu κλπ κλπ.

Τα καλύτερα έχω να πω μέχρι στιγμής και δεν ψάχνουμε πλέον (προς το παρόν) modified eboots, ανοίγουμε και την κονσόλα ξάπλα από το χειριστήριο. :P (-Αλλά αυτά είναι βασικά τα πλεονεκτήματα, δεν υπάρχει ακόμα κάποιος σούπερ σοβαρός λόγος για να πάει κάποιος σε cfw αν είναι με dongle)

Χαχα, waninkoko ε? Σωστος! Παντως με το kmeaw ουτε μια φορα δεν μου εχει κολλησει παιχνιδι ενα μηνα που το εχω βαλει (ουτε και με 3.41 ειχε κολλησει ποτε, να λεμε και του στραβου το δικιο) Ειχα σιχαθει το on/off απο το διακοπτη και το βαλε-βγαλε το dongle για να δω κανα bluray και το εκανα... :music-smiley-005: Οσο για lv2 κλπ, ποτε δεν χρειαστηκανε -- τα αναλαμβανουν οι managers αυτα.

Ναι ναι έχει τακτοποιηθεί και το kmeaw, τώρα που έβγαλε ο dean to payload από το 1.16.00 και μετά, εγκαθιστάτε αυτό το bdemu.pkg μία φορά μόνο ε, no big deal.

Το NTFS στον 1.16.03 δουλεύει (μόνο copy από εξ. -> εσ.)! Απλά θέλει ένα σωστό USB.CFG για τον εξωτερικό σας σκληρό μέσα στο φάκελο USRDIR στο φάκελο του multi (/dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/).

Αυτό το αρχείο δεν είναι παρά ένα text αρχείο με μία γραμμή μόνο μέσα και είναι της μορφής

Code:
0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes)

π.χ.

Code:
0x059f:0x1018:1

Τα vendor id και product id του σκληρού σας μπορείτε να τα δείτε με ένα από τα παρακάτω προγραμματάκια:

Code:
- http://www.ftdichip.com/Support/Utilities/usbview.zip
- http://www.nirsoft.net/utils/usbdeview.zip
- http://www.nirsoft.net/utils/usbdeview-x64.zip

Στο usbview τα γράφει έτσι αλλά με ό,τι γράμμα υπάρχει κεφαλαίο, στο usbdeview παραλείπει το "0x" αλλά εμείς στο .cfg αρχείο το χρειαζόμαστε. Καλού κακού επίσης, ό,τι γράμματα είναι στα id's βάλτε τα με μικρά όπως στο υπόδειγμα και τρέχτε και ένα fix permissions μετά το copy στον εσωτερικό.

It works!

Πηγή: Αυτό το post

Last edited:
Μπορώ να κάνω copy τα παιχνίδια που έχουν files>4gb από το ps3 στον εξωτερικό μου που είναι NTFS?(μιλάω για τον καινούριο multiman)

Κάπου πήρε το αυτί μου για "Jailbreak και για το 3.60 firmware του PS3"

Δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω μέχρι στιγμής. Ακούσατε τίποτε εσείς?

Παιδιά είμαι πολύ καιρό με 3.41 και ps3 break. Ήρθε η ώρα νομίζω να πάω σε custom firmware 3.55. Μπορείτε να πείτε ποιο προτείνετε , και αν παίζει και κάποιο link να το κατεβάσω....
Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά είμαι πολύ καιρό με 3.41 και ps3 break. Ήρθε η ώρα νομίζω να πάω σε custom firmware 3.55. Μπορείτε να πείτε ποιο προτείνετε , και αν παίζει και κάποιο link να το κατεβάσω....
Ευχαριστώ πολύ!

Εδώ!

Ρε παιδια εγω που ειμαι σε 3.56 OFW firmware πρεπει να κανω downgrade 3.55 CFW αλλα ειναι επιφοβο..

Παιδιά, εφόσον ό,τι έχω και δεν έχω είναι σε original δισκάκια (ακόμα δεν έκανα backup :D), να βάλω το επίσημο 3.60; Εκτός κι αν έχει άλλα benefits το custom που δεν ξέρω...

Προς το παρόν πάω 3.60 λοιπόν... για τις ματρόσκες ούτως ή άλλως έχω το WDTV, που είναι και τελείως αθόρυβο και κάνει μια χαρά δουλειά.

Μέχρι να μου τη βαρέσει για άλλο λειτουργικό στο PS3, θα έχουν βγει κι άλλα custom firmwares...