kreatosoupa
New member
- 12 October 2010
- 76
Το δεύτερο είμαι κατά 99% σίγουρος ότι σου κάνει, αφού γράφει και 3.41.
Τον Rogero δεν τον έχω ψάξει τόσο αλλά πιστεύω ότι θα είναι σαν τον multiMAN που έχει κοινό πακέτο για 3.41+dongle, Kmeaw και Waninkoko V2.
Χτες έκανα κι εγώ την παλικαριά (copyright kreatosoypa) και πέρασα Waninkoko V2.
Είχα φοβηθεί λίγο από μερικούς που παραπονούνταν για freezes στην Kmeaw και πήγα στον wanin. Έχει και το πρόσθετο αβαντάζ ότι έχει ενσωματωμένο payload, δεν ψάχνεσαι με lv2 patch, syscall 36, bdemu κλπ κλπ.
Τα καλύτερα έχω να πω μέχρι στιγμής και δεν ψάχνουμε πλέον (προς το παρόν) modified eboots, ανοίγουμε και την κονσόλα ξάπλα από το χειριστήριο.(-Αλλά αυτά είναι βασικά τα πλεονεκτήματα, δεν υπάρχει ακόμα κάποιος σούπερ σοβαρός λόγος για να πάει κάποιος σε cfw αν είναι με dongle)
Χαχα, waninkoko ε? Σωστος! Παντως με το kmeaw ουτε μια φορα δεν μου εχει κολλησει παιχνιδι ενα μηνα που το εχω βαλει (ουτε και με 3.41 ειχε κολλησει ποτε, να λεμε και του στραβου το δικιο) Ειχα σιχαθει το on/off απο το διακοπτη και το βαλε-βγαλε το dongle για να δω κανα bluray και το εκανα... :music-smiley-005: Οσο για lv2 κλπ, ποτε δεν χρειαστηκανε -- τα αναλαμβανουν οι managers αυτα.