το gt5 παιζει μονο απο εσωτερικο και με συγκεκριμενες προυποθεσεις! στο συστημα FAT32 δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια πανω απο 4gb και γι αυτο δεν σου το περναειεχω το gt5 απο τον θειο,και οταν το μεταφερω απο το pc σε εξ.σκληρο δισκο εχει ενα αρχειο gt.vol το οποιο ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το μεταφερω
τι μπορω να κανω?
το περασα στο εξωτερικο αλλα το χωρησα σε τρια κοματια πειραζει?και τωρα πρεπει να το αντιγραψω στο σκληρο του ps3?
καλημερα η ονομασια του φακελου που περιεχει τους 3 φακελους (PS3 GAME-PS3 UPDATE-PS3 DISC SFB) εχει ενα κωδικο bles.... συνηθως,αυτη η ονομασια του φακελου πως βγαινει ειναι ιδια για καθε παιχνιδι?
δλδ δυο παιχνιδια που δεν εχουν ονομασια αλλα μου τα εμφανιζει κανονικα σαν δισκο και δεν τα παιζει γι αυτο τον λογο γινεται?Αντιγράφω post από άλλο φόρουμ:
"Το πρωτο γραμμα λεει τι storage format ειναι. Το "B" ειναι για Blu-Ray και το "S" για DVD.
Το δευτερο γραμμα μας λεει αν ειναι first party game (Sony) η third party game (αν ειναι αποκλειστικος τιτλος δλδ). Το "C" ειναι για first party και το "L" για third party.
Το τριτο γραμμα μας λεει το region. "A" = Asia, "J" = Japan, "U" = United States και "E" = Europe.
Το τεταρτο γραμμα μας λεει το ειδος παιχνιδιου. Το "D" σημαινει Demo, και το "S" σημαινει Game."
Το bles δλδ είναι ευρωπαϊκή έκδοση από third party full game σε blu-ray.
δλδ δυο παιχνιδια που δεν εχουν ονομασια αλλα μου τα εμφανιζει κανονικα σαν δισκο και δεν τα παιζει γι αυτο τον λογο γινεται?
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση..το firmware 3.60 σπαει..αν ναι με ποιο τροπο?ειναι ευκολο να το κανω μονος μου..ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.