PS3 Jailbreak & Custom firmware

εχω το gt5 απο τον θειο,και οταν το μεταφερω απο το pc σε εξ.σκληρο δισκο εχει ενα αρχειο gt.vol το οποιο ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το μεταφερω
τι μπορω να κανω?

εχω το gt5 απο τον θειο,και οταν το μεταφερω απο το pc σε εξ.σκληρο δισκο εχει ενα αρχειο gt.vol το οποιο ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το μεταφερω
τι μπορω να κανω?
το gt5 παιζει μονο απο εσωτερικο και με συγκεκριμενες προυποθεσεις! στο συστημα FAT32 δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια πανω απο 4gb και γι αυτο δεν σου το περναει

O multiman υποστηριζει ntfs μονο για αντιγραφη απο τον εξωτερικο σκληρο στον εσωτερικο. Δες το post 1042 του παροντος νηματος.

το περασα στο εξωτερικο αλλα το χωρησα σε τρια κοματια πειραζει?και τωρα πρεπει να το αντιγραψω στο σκληρο του ps3?

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

το περασα στο εξωτερικο αλλα το χωρησα σε τρια κοματια πειραζει?και τωρα πρεπει να το αντιγραψω στο σκληρο του ps3?

Αν κανεις τη διαδικασια για υποστηριξη ntfs δε θα χρειαζεται να το σπασεις σε 3 κομματια θα το γραψεις στον εξωτερικο σκληρο και μετα στον εσωτερικο σου. Εγω αυτον τον τροπο χρησιμοποιω.

πως μπορώ να έχω 2 partitions στον εξωτερικό μου δίσκο? (ένα που θα είναι fat32 και ένα ntfs). Και αν το κάνω θα χάσω τα αρχεία που έχω ήδη μέσα στον εξωτερικό?

καλημερα η ονομασια του φακελου που περιεχει τους 3 φακελους (PS3 GAME-PS3 UPDATE-PS3 DISC SFB) εχει ενα κωδικο bles.... συνηθως,αυτη η ονομασια του φακελου πως βγαινει ειναι ιδια για καθε παιχνιδι?

καλημερα η ονομασια του φακελου που περιεχει τους 3 φακελους (PS3 GAME-PS3 UPDATE-PS3 DISC SFB) εχει ενα κωδικο bles.... συνηθως,αυτη η ονομασια του φακελου πως βγαινει ειναι ιδια για καθε παιχνιδι?

Αντιγράφω post από άλλο φόρουμ:

"Το πρωτο γραμμα λεει τι storage format ειναι. Το "B" ειναι για Blu-Ray και το "S" για DVD.

Το δευτερο γραμμα μας λεει αν ειναι first party game (Sony) η third party game (αν ειναι αποκλειστικος τιτλος δλδ). Το "C" ειναι για first party και το "L" για third party.

Το τριτο γραμμα μας λεει το region. "A" = Asia, "J" = Japan, "U" = United States και "E" = Europe.

Το τεταρτο γραμμα μας λεει το ειδος παιχνιδιου. Το "D" σημαινει Demo, και το "S" σημαινει Game."

Το bles δλδ είναι ευρωπαϊκή έκδοση από third party full game σε blu-ray.

Last edited:
Τα Grand Theft Auto IV 2008 BLES00229 και Episodes.From.Liberty.City BLES 00887 ενώ κάνουν εγκατάσταση κολλάνε στο video και μένουν εκεί κάνοντας επανάληψη το video . . .

Έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο πρόβλημα ?

Είμαι με Kmeaw 3.55 CFW και MultiMAN v1.16

Ευχαριστώ . . .

Αντιγράφω post από άλλο φόρουμ:

"Το πρωτο γραμμα λεει τι storage format ειναι. Το "B" ειναι για Blu-Ray και το "S" για DVD.

Το δευτερο γραμμα μας λεει αν ειναι first party game (Sony) η third party game (αν ειναι αποκλειστικος τιτλος δλδ). Το "C" ειναι για first party και το "L" για third party.

Το τριτο γραμμα μας λεει το region. "A" = Asia, "J" = Japan, "U" = United States και "E" = Europe.

Το τεταρτο γραμμα μας λεει το ειδος παιχνιδιου. Το "D" σημαινει Demo, και το "S" σημαινει Game."

Το bles δλδ είναι ευρωπαϊκή έκδοση από third party full game σε blu-ray.
δλδ δυο παιχνιδια που δεν εχουν ονομασια αλλα μου τα εμφανιζει κανονικα σαν δισκο και δεν τα παιζει γι αυτο τον λογο γινεται?
υπαρχει τροπος να βρω την ονομασια φακελου με καποιον τροπο?

δλδ δυο παιχνιδια που δεν εχουν ονομασια αλλα μου τα εμφανιζει κανονικα σαν δισκο και δεν τα παιζει γι αυτο τον λογο γινεται?

Δεν κατάλαβα ακριβώς, αν εννοείς την ονομασία του φακέλου όπου μέσα βρίσκονται ο φάκελος PS3_GAME και τα διάφορα άλλα, μπορεί να ονομάζεται και αλλιώς και πάλι οι backup managers θα τον δουν, δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει για ονομασία το ID του παιχνιδιού, να είναι της μορφής BLUS00000 δλδ.

πάντως με τον multiman και να αλλάξεις το όνομα του φακέλου τον διαβάζει και πάλι.

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση..το firmware 3.60 σπαει..αν ναι με ποιο τροπο?ειναι ευκολο να το κανω μονος μου..ευχαριστω

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση..το firmware 3.60 σπαει..αν ναι με ποιο τροπο?ειναι ευκολο να το κανω μονος μου..ευχαριστω

Οχι, μονο μεχρι το 3.55... Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο ομως.

Οσο για τον φιλο που ρωταει πως θα βρει την ονομασια του καθε παιχνιδιου, εκτος απο το αυτονοητο οτι κοιταμε το πλαι της συσκευασιας, μπορεις να ανοιξεις το PARAM.SFO αρχειο με το notepad των Windows και να την δεις απο κει. Δεν θυμαμαι ακριβως το path και δεν ειμαι και σπιτι τωρα, αλλα δεν ειναι δυσκολο. Δεν προκειται να αλλαξει κατι ομως, αν κατι δεν σου τρεχει δεν φταιει το ονομα του φακελου αλλα κατι αλλο...

καλησπερα...εχω το 3.55 kmeaw και την panasonic 3d τηλεοραση..μπορω μεσω εξωτερικου να παιξω 3d ταινια με το playstation 3?

Μολις περασα και εγω το 3.55 Kmeaw CFW , σε συνδυασμο με τον Multiman 1.16.15 στο καινουργιο 320αρι ps3 slim μου ! :drummer:

Προς το παρον δεν εκανα ακομα backup σε καποιο απο τα παιχνιδια μου, θα το δοκιμασω αυριο ..... Εχω τα Dirt 2 και Uncharted 2 ..... ( πηρα το πακετακι με την προσφορα σε platinum edition)

Αυτο που μου κανει εντυπωση , ειναι οτι απο τα 320gb του δισκου αναγνωριζει ΜΟΝΟ τα 298, και απο αυτα ΜΟΝΟ τα 268 ειναι διαθεσιμα..... τα υπολοιπα 30 GB τι εχουν μεσα ??? Γιατι ΜΟΝΟ το firmware ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι 30 gb ...... Μπορω να σβησω κατι για να ελευθερωσω πιο πολυ χωρο στο δισκο ???

Ευχαριστω!