Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

ποτέ μην είσαι κολλημένος με κάτι (αν στραβώσει αυτό που έχεις βάλει στο μάτι) υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μερικές φορές καλύτερες...με κάτι παραπάνω ίσως...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...e=&zipcodeRadius=&doSearch.x=43&doSearch.y=16
Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τίποτε παραπάνω.....

Θα πάει άχρηστο σε εμάς, αφού <ξεβράκωτο> πολύ λίγες φορές θα το έχουμε.
Την μιά φυσάει πολύ, την άλη βρέχει, την άλη κάνει κρύο, την άλη πολύ ζέστη και ιδιαίτερα η Αννα ελιναι ευαίσθητη στα φυσικά φαινόμενα!!!
Απο την άλη ,επαφή με την φύση και τον αέρα έχω με την hayabusa και μου αρκεί!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

ποτέ μην είσαι κολλημένος με κάτι (αν στραβώσει αυτό που έχεις βάλει στο μάτι) υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μερικές φορές καλύτερες...με κάτι παραπάνω ίσως...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...e=&zipcodeRadius=&doSearch.x=43&doSearch.y=16
Το Lexus IS250 που προτείνεις, με μιά πρόχειρη ματιά σε αγγελίες μεταχειρισμένο στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε γιά δείγμα...γιατί γιά καινούργιο ουτε λόγος να γίνεται.Απο μούρη πάντως και ήχο κινητήρα λέει πολλά!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Νανόπουλος Γιάννης;517511Απο την άλη said:
επαφή με την φύση και τον αέρα[/U] έχω με την hayabusa και μου αρκεί!!!

Και με την ιγμορρίτιδα, επίσης :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Το Lexus IS250 που προτείνεις, με μιά πρόχειρη ματιά σε αγγελίες μεταχειρισμένο στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε γιά δείγμα...γιατί γιά καινούργιο ουτε λόγος να γίνεται.Απο μούρη πάντως και ήχο κινητήρα λέει πολλά!!

ποιος θα το πουλούσε άραγε εδώ; Για μτχ μιλάω, πάντα από Γερμανία με δικό σου άνθρωπο όμως, άντε να βγει στα 28-30. Δηλ μέσα στο ποσό σου.
Η Λέξους πάντα κατασκεύαζε πολυτελή (και ενίοτε γρήγορα) αυτοκίνητα. Η Μάζντα είναι άλλη κατηγορία, κατασκευάζει και 1000άρια, όχι πως αυτό που σ'αρέσει δεν είναι καλό (κάθε άλλο).
Είδες τι έπαθε ο Γιωργάκης όταν άφησε το Λέξους και έπιασε το ποδήλατο;;;
Δεν πιστεύω να πουλάει το δικό του...

Last edited:
Lexus=ΠΟΛΥ πιο αργο, μπροσθιοκινητο, wanabe πολυτελες, αμαξι για παππουδες, πολλα λεφτα για το τιποτα ή για toyota, κλπ...

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Lexus=ΠΟΛΥ πιο αργο, μπροσθιοκινητο, wanabe πολυτελες, αμαξι για παππουδες, πολλα λεφτα για το τιποτα ή για toyota, κλπ...

Έχεις λάθος....είναι πισωκίνητο με μπροστά την μηχανή. Μάλιστα είναι κ awd.
Τώρα αν είναι αργό ή όχι...υποκειμενικό...διαφωνώ εγώ.
Σαφώς πιο πολυτελές από το mazda, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κ το mps δεν είναι πολυτελές.

Γιάννη πάντως το 6mps που κοιτάς είναι πολύ ωραίο κ στο θέμα του εσωτερικού κ εξωτερικά κ μηχανικά. :award:

σου μοιάζει για παπουδίστικο;
V6, 230 τελική και 8. κάτι δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα σε τέτοιο πακέτο!

http://ads.pneus-online.gr/index.php?r_a=details_annonce&id_annonce=57578&index=5&limit=20&page=1
δεν μπορούσα να ζω στον Καναδά; 19.000γιούρο.

σαφώς το mazda είναι πιο γρήγορο αλλά εδώ δεν έχει να κάνει οτι το ένα είναι αργό και το άλλο γρήγορο, αλλά το ένα είναι γρήγορο και το άλλο πιο γρήγορο.
Άσε που το mazda καίει και σαφώς παραπάνω καύσιμο σε όλες τις περιπτώσεις.

που θα τρέξεις με 250 και για πόσο;

Attachments

• is250.JPG
    is250.JPG
    41.8 KB · Views: 7
Δεν λέω ότι το lexus δεν είναι ένα πάρα πολύ καλό οικογεναιακό-πολυτελές-άνετο-γερό-γρήγορο και οικονομικό(;) αυτοκίνητο.Λέω όμως ότι δεν είναι του στύλ μου...δεν μου ταιριάζει στην φιλοσοφία μου...δεν ξέρω πως αλλοιώς να το πω.
Γιά αυτό σας λέω.....γιά εμένα το mazda 6mps είναι μάλον μονόδρομος!!!

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Έχεις λάθος....είναι πισωκίνητο με μπροστά την μηχανή. Μάλιστα είναι κ awd.

OK... my bad για την πισωκινηση...
Μενουν τα υπολοιπα αρνητικα...
Οσο για την πολυτελεια... καποια εκπομπη πηγε να βαλει διπλα στα "μεσαια" πολυτελη (bmw, merc, audi, jaguar) ενα lexus -ιδιων χρηματων- και ειχαν πεθανει στα γελια... Ονομαζοντας το, ενα πλουσιο και πανακριβο toyota με σχεδιαση τραβιγμενου avensis (μαλιστα ειχαν και βιντεακι morphing)... :BDGBGDB55:

Η εκπομπη ηταν για status cars και πολυτελεια... βγαζοντας απο πρωτο ως τελευταιο το jaguar-merc-bmw-audi-.?.-lexus.
Και μαλιστα ελεγαν οτι αφου τους τελειωσαν οι επιλογες μετα το audi, πρωτα θα επελεγαν καποιο saab, cadillac, κλπ... και μετα ισως το lexus...

ρε Γιάννη εχω μια απορία.
δεν είναι παρακινδυνευμένο να πάρεις να αμάξι που έχει κυκλοφορήσει ελάχιστα στην Ελλάδα?
με τα ανταλλακτικά τι θα κάνεις όταν τα χρειαστείς ?

υ.γ
δεν εχω διαβάσει όλο το νήμα , και δεν εχω καμιά σχέση με αυτοκίνητα

βρε Μιχάλη δεν λέω αλλά εδώ σε αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει αβέρτα στην Ελλάδα υπάρχει ένα θέμα.....πόσο μάλλον όταν ένα αυτοκίνητο δεν
έχει πολλές πωλήσεις

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Δεν λέω ότι το lexus δεν είναι ένα πάρα πολύ καλό οικογεναιακό-πολυτελές-άνετο-γερό-γρήγορο και οικονομικό(;) αυτοκίνητο.Λέω όμως ότι δεν είναι του στύλ μου...δεν μου ταιριάζει στην φιλοσοφία μου...δεν ξέρω πως αλλοιώς να το πω.
Γιά αυτό σας λέω.....γιά εμένα το mazda 6mps είναι μάλον μονόδρομος!!!

όταν λες φιλοσοφία τι ακριβώς εννοείς; να ρίχνουμε και καμιά καρότσα/κολόνα στους ανυποψίαστους που και που;
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε. Το mps που βρήκες γιατί πουλιέται;

για το φίλο energy:
εγώ δεν βλέπω τεράστιες διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση. Γιαπωνέζικα είναι και τα δύο. Αν προσθέταμε και το Honda Accord το τελευταίο (2.4, 200ps)...ίδια και όμοια όλα, εξωτερικά πάντα.
Τώρα τα περί εκπομπών με πολυτελή αμάξια κτλ, τα ακούω βερεσέ.
Jaguar έχει ο sir Alex Fergusion, bmw και audi έχει όλη η Ελλάδα (όχι οτι είναι κακό), mercedes έχουν και οι γύφτοι (ανέκαθεν), τα saab είναι καράβια, τι διαφορετικό μένει; Lexus κύριοι. Αλλά ποιος πουλάει το συγκεκριμένο; κανείς!

Πάντως σε όσα mazda έχω μπει, κανένα δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε με την πολυτέλειά του. Συνήθως περιμένω από αμάξια των 35-40000 (και ιδίως όταν πρόκειται για σεντάν) να αποπνέουν μια δόση πολυτέλειας, στιβαρότητας, να μην ακούγεται κιχ, τα πλαστικά του να είναι σε άλλη κλάση (δες μια 3άρα bmw και θα καταλάβεις). Στο συγκεκριμένο δεν έχω μπει αλλά φαντάζομαι ΆΛΛΑ είναι τα ατού του.

Ρε παίδες... ο άνθρωπος πάει να πάρει ένα αμάξι που γουστάρει και πάμε όλοι να του αλλάξουμε γνώμη....?

Το ανέφερε πολύ σωστά στην αρχή του θρεντ. Το αμαξι πρεπει να το γουστάρεις. Telos.

Καλές οι προτάσεις... αλλά μην του βγάζουμε το όνειρό του σκάρτο. Ας αντιπροτείνουμε ότι έχουμε, αλλά κρίμα να του το χαλάμε!

ποιος το χάλασε δεν καταλάβα; γνώμες λέμε για όλα.
το οτι έχει αποφασίσει το είπε εξάλλου.
όλα μα ΟΛΑ τα αμάξια έχουν καλά και άσχημα. Αυτά λέμε.

Και απ' τη στιγμή που ρωτάει ο άνθρωπος πάει να πει οτι θέλει να ακούσει και μια δυο γνώμες. Αλλιώς δεν θα ρωτούσε καν. Δεν πάει να πει οτι θα του αλλάξουμε γνώμη εμείς.
έχουν χιλιοειπωθεί αυτά μην τα λέμε ξανά και ξανά.

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

ρε Γιάννη εχω μια απορία.
δεν είναι παρακινδυνευμένο να πάρεις να αμάξι που έχει κυκλοφορήσει ελάχιστα στην Ελλάδα?
με τα ανταλλακτικά τι θα κάνεις όταν τα χρειαστείς ?

υ.γ
δεν εχω διαβάσει όλο το νήμα , και δεν εχω καμιά σχέση με αυτοκίνητα

Δεν υπάρχει πρόβλημα.Σε δύο τουλάχιστον αντιπροσωπείες-servis που έχω ρωτήσει αυτό μου είπαν.Βεβαίως δεν έκανα και κανένα test να παραγγείλω κάτι...λέω αυτά που μου είπαν.Επίσης και ο άνθρωπος που το διαπραγματεύομαι το ίδιο μου είπε, ότι δηλαδή δεν είχε ποτέ πρόβλημα.Τώρα βεβαίως θα μου πείτε, να πουλήσει θέλει, ότι θέλει λέει.....