Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Νάσο Καλορίζικα και από εμένα :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Αν και η αναζήτηση σου ήταν αρκετά κοπιαστική, νομίζω (με βάση οτι διαβάζω μιας και δεν το κατέχω το σπόρ) οτι το τελικό αποτέλεσμα σε δικαίωσε απόλυτα :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Well done :BDGBGDB55::

Oυπς, Νάσο μου, συγχαρητήρια η Οδύσσεια σου έλαβε τέλος, πίστεψέ με ότι ήταν ένα από τα καλύτερα νήματα που έχω παρακολουθήσει ( εντάξυ έχω χάσει και κάποιες σελίδες ), δυστυχώς για μερικούς από εμάς, δεν μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το νήμα να ενημερωθούμε εκτενέστερα και περισσότερο με την έννοια ότι το ταξίδι σου έλαβε τέλος.

Σου εύχομαι να βρείς πολύ χρόνο για να μπορείς να τα απολαύσεις.
Μεγειές Νάσο, μεγειές.

Ρε αθεόφοβε, έβαλες τον Νάσο να ακούσει King Diamond, είσαι κορυφή!!!

E... Απλά έτυχε να το έχω στο χέρι μου όταν ήρθε σπίτι...
Σκεφτόμουν να βάλω και λίγο Sepultura στο πικάπ για να ακούσει και έναν πιό αναλογικό ήχο αλλά τον είδα και δυσανασχέτησε και είπα να μην το χοντρύνω.
Πάντος αψέντι ήπιε χωρίς πρόβλημα (από το 80άρι το καλό). :p

E... Απλά έτυχε να το έχω στο χέρι μου όταν ήρθε σπίτι...
Σκεφτόμουν να βάλω και λίγο Sepultura στο πικάπ για να ακούσει και έναν πιό αναλογικό ήχο αλλά τον είδα και δυσανασχέτησε και είπα να μην το χοντρύνω.
Πάντος αψέντι ήπιε χωρίς πρόβλημα (από το 80άρι το καλό). :p

...να κανονίζαμε μια εκπομπούλα με τα παιδιά στον Α100, όταν θα είναι έτοιμοι, με παρόμια ακούσματα, είμαστε πολλοί άλλωστε με αυτά τα ακούσματα.:ernaehrung004:

Kαλημέρα σε όλους!!!

Λοιπόν ο Μιχάλης πήρε το τελευταίο ζευγάρι που υπήρχε!!!....[/U]

υπήρχε ένα demo ζευγάρι (που ακούσαμε το Σάββατο..) και το ζευγάρι που κοσμεί από χθες το απόγευμα το σαλόνι του Μιχάλη!!!...ο Ζαφειρόπουλος δεν είχε άλλο...:coool:

θα γίνει ειδική παραγγελία και θάρθει το Νοέμβρη...αχαχαχαχαχ!!!!:BDGBGDB55:

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Εκθέσεις και δεν έχω μυαλό για τίποτα άλλο....

Λοιπόν φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ,που δίνεται και στους δύο μας-και για τα καλά σας λόγια για το thread...

ομολογώ ότι δεν ήμουν τόσο θετικός στο ν´ανοίξω το θέμα...γιατί φοβόμουν τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που θα μπορούσαν να συμβούν...τελικά ενώ υπήρξαν λίγες εντάσεις,απ´ό,τι φάνηκε το θέμα είχε πολύ ενδιαφέρον και δεν χάλασε μέχρι το τέλος του...

θα βρω λίγο χρόνο και θα γράψω και κάποιες γενικότερες παρατηρήσεις που έκανα από την Οδύσσειά μου στο χώρο ,όλο αυτό το διάστημα...που πιστεύω ότι αξίζει να τις μοιραστώ μαζί σας...

...να κανονίζαμε μια εκπομπούλα με τα παιδιά στον Α100, όταν θα είναι έτοιμοι, με παρόμια ακούσματα, είμαστε πολλοί άλλωστε με αυτά τα ακούσματα.:ernaehrung004:

Και δεν στήνουμε δικό μας σταθμό να παίζουμε μόνο τέτοια μουσική; :p
Εδώ συζητάμε με κάτι φίλους να φτιάξουμε μπαράκι - καταφύγιο για High Endάδες που τους διώχνουν οι γυναίκες από τα σπίτια τους λόγω αισθητικής! :Banane0:

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Λοιπόν ο Μιχάλης πήρε το τελευταίο ζευγάρι που υπήρχε!!!....

Τι κατάντια... Να συζητάς για τόσους μήνες ότι θέλεις να αγοράσεις ένα ηχείο και να πετάγεται κάποιος από το πλήθος και να σου αρπάζει μέσα από το στόμα το τελευταίο ζευγάρι! Ντροπή! :(

θα γίνει ειδική παραγγελία και θάρθει το Νοέμβρη...αχαχαχαχαχ!!!!:BDGBGDB55:

E καλά, αυτό είναι σε μία εβδομάδα... Καλό ξεπακετάρισμα! :)

α...καλά..

έκανα μια αναζήτηση στον γούγλη για τα ATC SCM40 και μούβγαλε τιμές $5.497 (η μεγαλύτερη..) και η μικρότερη $4.700...είναι δυνατόν??? :eek::eek::eek:

Που τις είδες αυτές τις τιμές; O.o
Καλά, τα 4.700 δολάρια είναι κοντά στην τιμή αντιπροσωπείας που έχουν...

Αγαπητε ΝΑΣΟ ΜΑΝΙΑΤΗ καλοακουστα και καλα μουσικα ταξιδια.
Ποιο μοντελο ειναι;
Αν εχεις την καλοσυνη γραφεις ποιες ηχητικες διαφορες εχουν με τα Spendor και με τα Harbeth;

Ποιο μοντελο ειναι;
Αν εχεις την καλοσυνη γραφεις ποιες ηχητικες διαφορες εχουν με τα Spendor και με τα Harbeth;

είναι το ATC SCM40...

τα Harbeth δεν τάχω ακούσει-σε σοβαρή ακρόαση-...τα είχα ακούσω-πρόπερσι- σε μια Hiend έκθεση...και μου άρεσαν πολύ...αλλά δεν είμαι αξιόπιστος σε αυτή την περίπτωση...

Ποιο μοντελο ειναι;

όσον αφορά με τα Spendor SP2/2 πούχω...απλά είναι άλλη κατηγορία (τα ATC)...στο μόνο που μοιάζουν είναι στην απόδοση της μεσαίας περιοχής...αλλά και εκεί τα ATC είναι μια κατηγορία πάνω...

Που τις είδες αυτές τις τιμές; O.o
Καλά, τα 4.700 δολάρια είναι κοντά στην τιμή αντιπροσωπείας που έχουν...

Ε ναι, κι ύστερα έχουν και μεγαλύτερο κόστος μεταφοράς στο Αμέρικα, αφού κατασκευάζονται στην Αγγλία.

SCM40 : 3-way passive
transparent.gif
Stereo LoudspeakersEntry Series SCM 7 SCM 11 SCM 19 SCM 40 Tower Series SCM20SL AT SCM50SL AT SCM100SL AT SCM150SL AT SCM10-2 SCM20-2 SCM20 Series SCM50 SCM50 Anniversary SCM100 SCM150 Multi Channel Systems Home Amplifiers Custom Built mail page print page
transparent.gif
transparent.gif
scm40.jpg
F e a t u r e s
  • New soft dome HF unit with precision alloy ATC wave guide.
  • ATC 180mm bass driver.
  • Massive optimised motor assembly.
  • Dedicated ATC 75mm coil studio mid Soft Dome.
  • Flat impedance curve allowing easy load for amplifiers.
  • 4 point precision spike assembly.
  • 6 year warranty.
S p e c i f i c a t i o n s Drivers : HF 25mm Neodynium, Mid 75mm ATC Soft Dome, LF 165mm
Matched Response : +/- 0.5dB
Frequency Response (-6dB) : 48Hz-20kHz
Dispersion : ±80° Coherent Horizontal, ±10° Coherent Vertical
Sensitivity : 85dB @ 1W @ 1metre
Max SPL : 112dB
Recommended Power Amplifier : 50 to 300 Watts
Nominal Impedance : 8 Ohm Crossover
Frequencies : 380Hz & 3.5kHz
Connectors : Binding Posts/4mm Plugs, tri-wire
Cabinet Dimensions (HxWxD) : 965x230x315mm
Weight : 23.5kg

το μόνο που μπορώ να πω μετά απο τόση αναζήτηση που έκανες
η επιλογή σου είναι σωστή.....οχι σαν επιλογή κατά waf αλλά σαν άκουσμα
κάτι που απο την αρχή απλά θελησα να σου πώ...
το αποτέλεσμα????
ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ!!! ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑ ΜΠΛΑ!!!

σ´ευχαριστώ πολύ...

όπως σ´ευχαριστώ και για την συμμετοχή σου στο θέμα...

με τον δικό σου τρόπο ,μας άναψες τα αίματα...