Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Τα ATC τα θέλουν τα ρευματάκια τους...

Εδώ είδαμε διαφορές με τα ηχεία του Ντοκ που είναι πιο εύκολα, για φαντάσου με κάτι αδηφάγο.

Μη μου κάνεις τον κινέζο!:BDGBGDB55:

Καλοθελητές να σου δανείσουν έχει. Ακόμα κι αν είσαι εντελώς αντίθετος, δώστου μια ευκαιρία.
Άσε που απ' ό,τι είδα ο Μπακούσης δοκιμάζει κάτι crown τελευταία...

Με γεια και καλες ακροασεις!
Ολο το θεμα ηταν πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο.

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

post no# 666 .....
προσωπικά..η αναζήτησή μου εδώ τελείωσε!!!...το κόσμημά μου το βρήκα!!!...........
μέχρι 3.000 ευρώ δεν υπάρχει για μένα καλύτερο ηχείο!!!...........
Μιχάλη..άντε βρε να τα χαιρόμαστε τα κοσμήματά μας!!!:ADFADF1:
Den gnorizo kai polla apo hxeia alla den einai grousouzia na apofasizeis sto 666 post ti tha agoraseis ?????

Last edited:
Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Καλορίζικαααααα!

Καλά ρε, πόσα άτομα τα ψώνισαν?

Να πάρω κι εγώ λέμε!
Νάσαι καλά. :)

Δύο... Σαν τους Χιώτες. Εγώ και ο Νάσος. :p
Παίζεται και άλλος πάντος, ένα θύμα που έσυρα με το ζόρι στο σπίτι να τα ακούσει...

Ουπς! Δεν έχει και άδικο! Στο post 666 ο Νάσος εξυμνεί τα ηχεία, λέει ότι είναι τα καλύτερα στα 3000 ευρώ και επικαλείται τις δυνάμεις τους να βγούν από τα ηχεία και να τραγουδήσουν. Μέσα σε όλα μιλάει και για το σαλόνι μου! Άσε που μιλάει για βουντού, μαγεία και μεταφυσική!

Ουυυυυυ 666! Ουυυυυ 666! Ουυυυυυυ 666!!!

:flipout:

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Ουπς! Δεν έχει και άδικο! Στο post 666 ο Νάσος εξυμνεί τα ηχεία, λέει ότι είναι τα καλύτερα στα 3000 ευρώ και επικαλείται τις δυνάμεις τους να βγούν από τα ηχεία και να τραγουδήσουν. Μέσα σε όλα μιλάει και για το σαλόνι μου! Άσε που μιλάει για βουντού, μαγεία και μεταφυσική!

Ουυυυυυ 666! Ουυυυυ 666! Ουυυυυυυ 666!!!

:flipout:

αμάν!!!!:BDGBGDB55:...φωνάξτε τη Λούκα!!!!:devil-smiley-029: