Νίκο Πετειναράκη που έκανες like,διάβασα το άρθρο γιατί νόμισα ότι θα καταλήξει κάπου..Τελικά δεν κατέληξε πουθενά..Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό να σου πω την αλήθεια..Εγώ πάντως τα χάρτινα μου καλαμάκια τα πήρα..Με το Tesla δυσκολεύομαι λίγο.
Να πω τη μαύρη αλήθεια , πολύ το διασκεδάζω με κάτι τέτοια..
Μας δείχνουν σαν λύση την απόλυτη ασάφεια..Πάρε σου λένε τη νέα τηλεόραση με τη λιγότερη κατανάλωση,πάρε το air condition με τα περισσότερα "Α", πάρε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο και ας μην έχεις μια,αλλιώς δεν θα κυκλοφορείς καθόλου. (Πριν ήταν στη μόδα το πετρέλαιο).
Παρόλα αυτά ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ίδιος και μεγαλύτερος κάθε μήνα. Η κατανάλωση η ίδια,τα δίκτυα δεν μπορούν να αντέξουν και σε κάθε καύσωνα καταρρέουν. Γενικά σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Προσωπικά δεν έχω εργοστάσιο , , ούτε ρίχνω τα απόβλητά μου στη θάλασσα...Δεν βάζω φωτιές ούτε καίω τα δάση του Αμαζονίου. (Είδες τι κατάληξη είχαν οι ιθαγενείς που τόλμησαν να τα βάλουν με τους καταπατητές).
Οι προτροπές για "ορθή" χρήση του κλιματιστικού εν μέσω καύσωνα ,από το ένα αυτί θα μπουν,από το άλλο θα βγουν..Ας φτιάξουν το δίκτυό τους..Τόσα κερατιάτικα βάζει η ΔΕΗ κάθε μήνα στον λογαριασμό.
Άσε που εδώ που είμαι δεν έχω κλιματιστικά και παλεύω με κάτι ανεμιστήρες.
Δεν κάνω ο καψερός πυρηνικές δοκιμές..Ούτε πολέμους με χημικά όπλα που μπορεί να συμβάλουν στην αύξηση της τρύπας του όζοντος.
Αν θέλουν απαντήσεις γι' αυτό που συμβαίνει ας ψαχτουν μεταξύ τους...Αυτοί κατασκευάζουν τις πλαστικές σακούλες ..Δεν τις φτιάχνω εγώ.