Απάντηση: Raspberry Pi2 για audio χρήση - AVClub audio player
Παιδιά φαίνεται ότι λύθηκε γιατί συνδέθηκα.
Λοιπόν και τι δεν άλλαξα, μέχρι και πολύμπριζο για να πάρει από αλλού ρεύμα το ρας, γιατί στο στέρεο έχω furman πριν το πολύμπριζο, και λέω μην κάνει κάνα περίεργο στο ρεύμα. Ούτε αυτό ήταν.
Το πρόβλημα δεν ήταν ούτε στην στατική ip ούτε στο router. Όλα αυτά καλά ήταν γιατί μπορούσα να μπω από άλλες θέσεις με τη στατική ip.
Τα καλώδια σε όλο το σπίτι τα έχω περάσει εγώ και δουλεύουν μια χαρά όλα με άλλα μηχανήματα (τηλεοράσεις, εκτυπωτές, υπολογιστές κλπ). Επίσης τα έχω τερματίσει μόνος μου με κλιπάκια (με το γνωστό ειδικό πενσάκι).
Λέω δεν κοιτάω το κλιπάκι του καλωδίου με ένα φακό; Και τι παρατηρώ: σε αυτό το προβληματικό που συνέδεσα το ρας, από τη μεριά του ρας, τα χρώματα ήταν:
1. λευκό πορτοκαλί,
2. πορτοκαλί,
3. λευκό πράσινο,
4. μπλε,
5. πράσινο,
6. λευκό μπλε
7. λευκό καφέ,
8. καφέ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 6 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Το έκοψα λοιπόν και το ξανατερμάτισα σωστά και δούλεψε.
Τώρα μουντζώνετε το ξέρω (και με το δίκιο σας) αλλά εγώ ησύχασα ρε παιδιά.
Παιδιά συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας υπέβαλα και ειδικά εσένα βασιλιά.