Returned from the dead...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Returned from the dead...

Κρίμα ρε φίλε.
Δοκίμασε να πας στον παναγοπουλο στην Μεσογείου με τον παλιό ιμάντα η στην νέα Ιωνία στον χαζό πουλούσε μήπως σου βρουν

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο για: "Παναγόπουλος - Μεσογείων" ???

Θα έχει κάτι τέτοιο ?

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    23 KB · Views: 368
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Returned from the dead...

Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο για: "Παναγόπουλος - Μεσογείων" ???

Θα έχει κάτι τέτοιο ?
Δεν ξέρω αν θα έχει. Για τον παναγοπουλο χρησιμοποίησε το google

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Returned from the dead...

Όχι ... έχεις κάποιο κατάστημα στο μυαλό σου ?

Εγώ πηγαίνω σ`αυτόν για όποιο πρόβλημα με εργαλεία έχω:https://www.xo.gr/profile/profile-910755917/el/
Καλός μάστορας,εξυπηρετικός και ΚΥΡΙΩΣ ειλικρινής.
Αν δεν μπορεί να το φτιάξει ή τέλος πάντων να βοηθήσει,θα σε διώξει απλά.

Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Σίγουρα θα βρεις από άλλο εργαλείο συμβατο.
Η πλάνη σου είναι ίδια η Parkside που έχω εδώ και 12 χρόνια.

Έχει ανταλλακτικό ιμάντα η Parkside ?
Αν όχι, μήπως έχεις δει της πλάνης σου ???

Ενταξει, αλλαξα καρβουνακια ( βασικα το ενα γιατι το αλλο ηταν σε καλη κατασταση) και δουλεψε.

Και πανω που ημουν ετοιμος να παρω parkside πλυστικο! :fahne90:

Επισκευή Arduino mega με σκασμένο Voltage Regulator.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωραίος ο Μάκης,καί βλέπω καί πολύ καλά οργανωμένο ηλεκτρονικό εργαστήριο :a0210:

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρη είμαι παρανοϊκός με την οργάνωση, τυπώνω στο Dymo αυτοκόλλητα μικρά με αριθμό κουτιού και αντίστοιχό
στο excel τί έχει το κουτάκι μέσα,όπως και καρτέλα υλικών για ότι εργαλείο έχω με ότι επισκευή του έχω κάνει. Κάψιμο...:2thumb22sup:

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρη είμαι παρανοϊκός με την οργάνωση, τυπώνω στο Dymo αυτοκόλλητα μικρά με αριθμό κουτιού και αντίστοιχό
στο excel τί έχει το κουτάκι μέσα,όπως και καρτέλα υλικών για ότι εργαλείο έχω με ότι επισκευή του έχω κάνει. Κάψιμο...:2thumb22sup:

Φαίνεται Μάκη ότι είσαι σχολαστικός καί από τά αντιστατικά γάντια,ούτε κάν βραχιολάκι.
Καί εγώ μιά από τά ίδια είμαι στήν οργάνωση.
Πρέπει να πάρω καί εγώ κανα Dymo γιατί τά γράφω μέ τό χέρι τά χαρτάκια.-bye-

Δίκιο έχεις για τα γάντια,έχω esd safe,φυσικά αυτά που φοράω δεν είναι,βραχιολάκι δεν το συμπαθώ.

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είσαι ειρωνικός για να κάνεις μια παρατήρηση.

Last edited:
Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είσαι ειρωνικός για να κάνεις μια παρατήρηση.

Τό υστερόγραφο δέν τό κατάλαβα :hmmmm:,δέν έκανα κάποια παρατήρηση,ίσα-ίσα σχολίασα θετικά τά αντιστατικά γάντια,άν τό έλαβες ώς παρατήρηση ζητώ συγγνώμη.

Τό υστερόγραφο δέν τό κατάλαβα :hmmmm:,δέν έκανα κάποια παρατήρηση,ίσα-ίσα σχολίασα θετικά τά αντιστατικά γάντια,άν τό έλαβες ώς παρατήρηση ζητώ συγγνώμη.

Σε παρεξήγησα τότε και σου ζητώ συγγνώμη.

Δεν είναι αντιστατικά αυτά που φοράω είναι απλά γάντια που τα φοράω συνήθως όταν κάνω άλλες δουλειές.
Ξεχάστηκα και το πρόσεξα μόνο όταν το ανέφερες ότι τα φορούσα.

Σε παρεξήγησα τότε και σου ζητώ συγγνώμη.

Δεν είναι αντιστατικά αυτά που φοράω είναι απλά γάντια που τα φοράω συνήθως όταν κάνω άλλες δουλειές.
Ξεχάστηκα και το πρόσεξα μόνο όταν το ανέφερες ότι τα φορούσα.

Ο γραπτός λόγος τό ξέρω ότι παρεξηγείται καμμιά φορά,γιαυτό πάντα είμαι προσεκτικός,όλα καλά φίλε Μάκη:ernaehrung004:

P4160055.jpg

Το πασχα που ψηναμαι ειχε ενας μπαρμπας μου αυτην των σωληνομεγγενη. του ρωτησα αν την ηθελε μου ειπε οχι και ετσι την πηρα.ειναι βαρεως τυπου ,δεν ξερω μαρκα και θα ακολουθηση ανακατασκευη τις επομενες μερες . ειναι πληρως λειτουργηκη αλλα αρκετα σκουριασμενη ,δεχτηκε αρκετο wd 40 και δουλεψε κανονικα .επομενα σταδια της ανακατασκευης θα αναρτηθουν εδω.