Riddick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Riddick (2013)

αν και είχα ακούσει αρνητικά σχόλια ήθελα πολύ να δω τη ταινία όπως και έγινε...

παρόλα αυτά λίγη πλοκή, ποικιλία και καμιά γυναίκα δε θα έβλαπταν !!

είναι όπως γράφαμε κάτι ανιαρές εκθέσεις στο δημοτικό: σηκώθηκα το πρωί, έπλυνα τα χέρια μου, έφαγα πρωινό, φόρεσα τα παπούτσια μου και το μπουφάν κλπ κλπ κλπ

Απάντηση: Riddick (2013)

Η ταινία τα σπάει! Μ' αρέσει που ο Τούχαϊ πλησίασε αρκετά το κόνσεπτ της πρώτης ταινίας που έφτιαξε ο ίδιος, δείτε τη όσοι αρέσκεστε στο είδος, εγγυημένη διασκέδαση. Τέλεια ηχητικά με άψογο διαχωρισμό (θα ήθελα λίγο πιο πολύ μπάσο όταν μιλάει ο Ντίζελ, αλλά αυτό φτιάχνεται) και η εικόνα τόσο καλή που φέρνει το προβολικό στα όριά του.

Την ειδα και εγω σημερα.
Συμφωνώ με τον Madpax.Καμμια σχεση με την αθλια 2η ταινία, και βαδιζει στα μονοπατια της πρώτης με εξοχο τρόπο.

Στη δεύτερη επειδή ήταν παραγωγή που πέσανε πολλά λεφτά, σε σχέση με την πρώτη, το ρίξανε στην υπερβολή και στη φλυαρία, κάπου τα μπερδέψανε με το μεταφυσικό και δεν άρεσε σε πολύ κόσμο. Ο Ρίντικ δεν είναι "χαρακτήρας" που έχει σχέση με μεταφυσικές μπούρδες και ευτυχώς το διορθώσανε σεναριακά πολύ γρήγορα στην τρίτη. Εμένα πάντως μου άρεσε και η δεύτερη αλλά όχι όσο αυτή που την καραγουστάρισα.

Tα Ρίντικ μ'αρέσουνε όλα (και το δεύτερο), το καθένα για τους λόγους του...
Είναι πλέον φανερό πως ήρθε η ώρα του underverse να γνωρίσει λίγο ρίντικ...

ωχ,για να μη σας αρεσει η δευτερη που στην ουσια εκανε γνωστο τον Ριντικ και ηταν φυσικα η κορυφαια,δε τολμω να σκεφτω ποσο χαλια μπορει να ειναι η τριτη!

Θα διαφωνήσω. Ο ριντικ έγινε γνωστός από τη πρώτη του ταινία και όποιος μύθος δημιουργήθηκε γύρω από τη μυθοπλασία αυτή (με κόμικς και κάποια animated series) στην ουσία ψιλό αναιρεθηκαν με τη δεύτερη ταινία. Αν και για εμένα δεν ήταν τόσο κακή η 2 συνέχεια απλώς δεν υπήρχε σύνδεση με τη πρώτη. Την 3 συνέχεια να πω την αλήθεια περιμένω να τη δω αύριο στο προτζεκτορα ελέω των καλών λόγων που είπαν οι συνφορουμιτες αν και δε νομίζω να απογοητευτώ. Εδώ μου άρεσαν τα κινούμενα σχέδια που είχαν βγει ;-)

Σε ένα εισαγωγικό βίντεο στην επανέκδοση του Pitch Black σε blu ray ο Τούι (όχι Τουχάϊ που έγραψα πιο πάνω) εξηγεί γιατί γυρίστηκε έτσι όπως γυρίστηκε και με τέτοιο στόρυ το sequel. Και οι τρείς ταινίες τα σπάνε έτσι κι αλλιώς...

το δα χθες,κριμα το ρημαξανε το καημενο το εργακι.
Αρπαχτη μεχρι αηδιας,ανυπαρκτη υποθεση και σεναριο,υπερβολες που ξεφευγουν ακομα κι απ'τον μυθο του Ριντικ,εφε της πλακας,ακομα κι ο ηχος μερικες φορες παρολο που εβλεπα μπλου ρει,ηταν σαν απο καμερα αντιγραφη σε αιθουσα.
Περιμεναμε τοσο καιρο και στο τελος μας προεκυψε μια βιαστικη φθηνοπαραγωγη,απογοητευση.

Η τελευταια μου αρεσε λιγοτερο απο τις προηγουμενες. Πολυ "επιπεδη" σε σεναριο και εφε...

Re: Απάντηση: Riddick (2013)

Αρπαχτη μεχρι αηδιας,ανυπαρκτη υποθεση και σεναριο,υπερβολες που ξεφευγουν ακομα κι απ'τον μυθο του Ριντικ,εφε της πλακας,ακομα κι ο ηχος μερικες φορες παρολο που εβλεπα μπλου ρει,ηταν σαν απο καμερα αντιγραφη σε αιθουσα.
Περιμεναμε τοσο καιρο και στο τελος μας προεκυψε μια βιαστικη φθηνοπαραγωγη,απογοητευση.

Εικάζω ότι βιαςτηκες και ειδες Βραζιλιανικη κόπια γτπ....

Re: Απάντηση: Riddick (2013)

Κυκλοφορούν κάποιες εκδόσεις με πρόβλημα στον ήχο. Εγώ που τσέκαρα λίγο έκδοση από iTunes ήταν ok ο ήχος

Στην iTunes είναι όντως ενταξει.
Στο βραζιλιάνικο bd απλά παρατήρησα ότι ο διάλογος μερικές φορές ακούγεται και από τα front . Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Riddick (2013)

Εικάζω ότι βιαςτηκες και ειδες Βραζιλιανικη κόπια γτπ....

για τον ηχο λες,ε;
Μαλλον Βραζιλιανικη πρεπει να ηταν η κοπια.
Αλλα αφου ειναι μπλουρει,γιατι να εχει προβληματα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Riddick (2013)

για τον ηχο λες,ε;
Μαλλον Βραζιλιανικη πρεπει να ηταν η κοπια.
Αλλα αφου ειναι μπλουρει,γιατι να εχει προβληματα;

και οι ρωσικες εκδοσεις συνηθως πάσχουν ...
Β διαλογής αγορές υποθέτω...

Μεγαλη μπαρουφα........καμμια σχεση με τα παλια.