Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Νέα αναβάθμιση για τον alligator 20.99, για τον sab 8000 ακόμα περιμέμουνε....

Sakis.kom ακόμα δεν πέρασα ακόμα την αναβάθμιση στον sab γιατί δεν την έχω, σκεφτόμουν να δοκιμάσω να περάσω του alligator αλλά δεν ξέρω τι γίνεται μετά, δηλαδή εαν θελήσω να επιστρέψω στην αναβάθμιση του sab.

Εγώ τον Alligator τον είχα έως κάποια στιγμή με τις δικές του τις "πορτοκαλί".
Αργότερα έπαιξα με διάφορες και πέρασε εύκολα η allinone_Evolution_Infinity_Plus_VVEC που σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια με τον SAB 8000.
Δεν θυμάμαι πως την πέρασα στον δέκτη. Πολύ πιθανόν να την πήρε όπως παίρνει την δική του, χωρίς κάποιο "πείραγμα".
Τώρα όμως δεν δέχεται τις δικές του. Σκασίλα μου όμως, τα μενού του είναι πολύ καλύτερα και σε εμφάνιση και σε χρήση!

optibox_alligator_screen_01.jpg

Dobratech_Kanal_1.jpg

Last edited:

Απ' ότι έχω δει σε όλους τους κλώνους αλλάζουν τα χρώματα και λίγο η πλοήγηση στα μενού, οι λειτουργίες όμως παραμένουν σε όλους οι ίδιες ή υπαρχει καμιά διαφορά;

Εγώ τον Alligator τον είχα έως κάποια στιγμή με τις δικές του τις "πορτοκαλί".
Αργότερα έπαιξα με διάφορες και πέρασε εύκολα η allinone_Evolution_Infinity_Plus_VVEC που σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια με τον SAB 8000.
Δεν θυμάμαι πως την πέρασα στον δέκτη. Πολύ πιθανόν να την πήρε όπως παίρνει την δική του, χωρίς κάποιο "πείραγμα".
Τώρα όμως δεν δέχεται τις δικές του. Σκασίλα μου όμως, τα μενού του είναι πολύ καλύτερα και σε εμφάνιση και σε χρήση!
Σάκη για ποιον δέκτη είναι η αναβάθμιση που έβαλες;
Μοιάζει μας λες με του SAΒ ,αλλά δεν είναι του SAΒ .

Σαν εμφάνιση πλέον, είναι ακριβώς ίδια με του 8000.
Οι λειτουργίες είναι ακριβώς οι ίδιες είτε με του SAB είτε με του Alligator. Ο Evolution είναι Ρώσικος!

Αναβαθμίσεις εδώ!!!
h**p://alphasat.tv/?t=software_show&id=253&category_id=226

Σάκη έχει αναβαθμίσεις και για τον δικό μου δέκτη;
Με τα ρώσικα δεν βγάζω άκρη ,εσύ πως έβγαλες;

Το μενού είμαι ίδιο αν δεν κάνω λάθος και με του "τούρκου" NEXT 2000 Dobratech

Σάκη έχει αναβαθμίσεις και για τον δικό μου δέκτη;
Μόνο για τον Evolution έχει. Έτυχε να είναι συμβατό το λογισμικό με τον Alligator, αλλά χωρίς εύκολης επιστροφής προς τα πίσω.

Με τα ρώσικα δεν βγάζω άκρη ,εσύ πως έβγαλες;
Ποιος σου είπε πως έβγαλα? :music-smiley-004:

Το μενού είμαι ίδιο αν δεν κάνω λάθος και με του "τούρκου" NEXT 2000 Dobratech
Δεν κάνεις κανένα λάθος. :a0210:

Στην διεύθυνση satbox4all.nl/sab μπορείτε να βρείτε αναβαθμίσεις για τους περισσότερους κλώνους

Έκανα μια προσπάθεια να βάλω στον δικό μου SAΒ ,firmware κλώνου από usb στικάκι ,δεν την πήρε.

Χώρισα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 250GB μέσω PC, σε 3 partition (primary).
FAT32
NTFS
EXT3

Ο Alligator δεν μπορούσε να μπει στην λίστα με τις εγγραφές. Τον μπέρδευε το NTFS.
Τον ίδιο σκληρό δίσκο με 3 partition FAT32 ή σε FAT32 + EXT3, τον αναγνωρίζει χωρίς πρόβλημα.
Ο δίσκος μπήκε και στα Windows XP, τα οποία αναγνώρισαν όλες τις εγγραφές.
Το ίδιο και το Media Player Classic.

Ο δέκτης επίσης, δεν μπορούσε να αναγνωρίσει με τίποτα, FAT32 (logical).

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έκανες.
Εγώ φόρμαρα ένα δίσκο σήμερα σε EXT3 και δεν τον έβλεπαν τα Windows XP όσο και άν προσπάθησα.
Σάκη έκανες τίποτα εσύ και τον έβλεπαν τον δίσκο σου με το EXT3;

Και εσύ σήμερα...? Ωχ, τι γίνεται ρε παιδιά, φωνάξτε τον Χαρδαβέλα με την εκπομπή του! :flipout:
Πως διάβασαν τα XP το EXT3? Με αυτό παρακάτω! Παιδεύτηκα να βρω κάτι που να κάνει δουλειά και τελικά τα κατάφερα... και είναι free!!! :fahne90:
h**p://download.cnet.com/DiskInternals-Linux-Reader/3000-2248_4-203562.html

Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd

Από ότι θυμάμαι είναι .trp μάλλον είναι το αρχείο του βίντεο που δημιουργείται.
Για να παίξει στο pc θες τον kmplayer και για οποιαδήποτε μετατροπή σε άλλο τύπο αρχείου θα χρειαστείς το h264ts_cutter_v111 για μετατροπή σε .ts και μετά το κάνεις ότι θες.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής των .trp files γιατί με το h264ts_cutter_v111 σταματάει στο convert ο υπολογιστής μου λέγοντας πως αντιμετώπισε σφάλμα!

Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής των .trp files γιατί με το h264ts_cutter_v111 σταματάει στο convert ο υπολογιστής μου λέγοντας πως αντιμετώπισε σφάλμα!

edit: οκ βρέθηκε!!

Και εσύ σήμερα...? Ωχ, τι γίνεται ρε παιδιά, φωνάξτε τον Χαρδαβέλα με την εκπομπή του! :flipout:
Πως διάβασαν τα XP το EXT3? Με αυτό παρακάτω! Παιδεύτηκα να βρω κάτι που να κάνει δουλειά και τελικά τα κατάφερα... και είναι free!!! :fahne90:
h**p://download.cnet.com/DiskInternals-Linux-Reader/3000-2248_4-203562.html
Σάκη αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή σε δίσκο EXT3.
Μερικούς δίσκους δεν μου τους αναγνώρισαν τα XP σε EXT3.
Αυτούς τους είδα με το EASEUS Partition Master ,μπόρεσα να τους φορμάρω σε EXT3 ή και σε οτιδήποτε άλλλο.

Το θέμα είναι ότι όταν πάω να μεταφέρω κάποιο αρχείο στο δίσκο με EXT3 μου βγάζει μήνυμα για "προστασία εγγραφής".

Το προγραμματάκι που αναφέρεις το κατέβασα από το link που δίνεις, αλλά και από εκεί δεν μπόρεσα να κάνω κάτι περισσότερο από το EASEUS Partition Master.

Δοκιμή EXT3 πέτυχε!!!

Σκληρός δίσκος 250GB EXT3 σε ένα primary partition, φορμαρισμένος μέσω PC.
Κατεβάζουμε το EXT2 IFS 1.11A το οποίο είναι free!!!
Το μόνο που προσέχουμε κατά την εγκατάσταση, σε ένα σημείο θα μας πει να δώσουμε γράμμα στον σκληρό δίσκο και θα γίνει άμεσα mount!
Αρχεία πέρα-δώθε χωρίς πρόβλημα! :fahne90:

h**p://www.fs-driver.org/download.html

ScreenSaveAs1.gif

Last edited: