Σάκη για ποιον δέκτη είναι η αναβάθμιση που έβαλες;Εγώ τον Alligator τον είχα έως κάποια στιγμή με τις δικές του τις "πορτοκαλί".
Αργότερα έπαιξα με διάφορες και πέρασε εύκολα η allinone_Evolution_Infinity_Plus_VVEC που σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια με τον SAB 8000.
Δεν θυμάμαι πως την πέρασα στον δέκτη. Πολύ πιθανόν να την πήρε όπως παίρνει την δική του, χωρίς κάποιο "πείραγμα".
Τώρα όμως δεν δέχεται τις δικές του. Σκασίλα μου όμως, τα μενού του είναι πολύ καλύτερα και σε εμφάνιση και σε χρήση!
Μόνο για τον Evolution έχει. Έτυχε να είναι συμβατό το λογισμικό με τον Alligator, αλλά χωρίς εύκολης επιστροφής προς τα πίσω.Σάκη έχει αναβαθμίσεις και για τον δικό μου δέκτη;
Ποιος σου είπε πως έβγαλα? :music-smiley-004:Με τα ρώσικα δεν βγάζω άκρη ,εσύ πως έβγαλες;
Δεν κάνεις κανένα λάθος. :a0210:Το μενού είμαι ίδιο αν δεν κάνω λάθος και με του "τούρκου" NEXT 2000 Dobratech
Από ότι θυμάμαι είναι .trp μάλλον είναι το αρχείο του βίντεο που δημιουργείται.
Για να παίξει στο pc θες τον kmplayer και για οποιαδήποτε μετατροπή σε άλλο τύπο αρχείου θα χρειαστείς το h264ts_cutter_v111 για μετατροπή σε .ts και μετά το κάνεις ότι θες.
Μήπως ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής των .trp files γιατί με το h264ts_cutter_v111 σταματάει στο convert ο υπολογιστής μου λέγοντας πως αντιμετώπισε σφάλμα!
Σάκη αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή σε δίσκο EXT3.Και εσύ σήμερα...? Ωχ, τι γίνεται ρε παιδιά, φωνάξτε τον Χαρδαβέλα με την εκπομπή του!
Πως διάβασαν τα XP το EXT3? Με αυτό παρακάτω! Παιδεύτηκα να βρω κάτι που να κάνει δουλειά και τελικά τα κατάφερα... και είναι free!!! :fahne90:
h**p://download.cnet.com/DiskInternals-Linux-Reader/3000-2248_4-203562.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.