Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Στο Mambo Myconos να βάλει και την κούκλα με το ξέκ@λο από κάτω (αυτή που έχει πάνω στο pcb), συνειρμικά πάει ταμάμ!

Δεν μου δίνει το λογότυπο ο Τσίκης.
Λέει ότι είναι πνευματική του ιδιοκτησία και κάτι άλλα κουλά που δεν πολυκατάλαβα...

θα το ξεπατικώσω και θα το ανεβάσω σε torrent :flipout:

Και πάλι συγνώμη από τους συντονιστές...

Βασίλη στο Γάλλο με τις τόσες παραλλαγές που κάνει τράμπα...πρότεινέ του να το ονομάσει Mambo Gyrovolia (γυρωβολιά)...δεν νομίζω να καταλάβει το τι εννοούμε ως έλληνες με τη γυρωβολιά, αλλά συνειρμικά θα του αρέσει!

Τα V2 και πάνω είναι για κατι Χαιεντάδες σαν τον Μπαρμπα-Νίκο.
Στο V1,το turbo ανοίγει μετά τα 108db,κι είναι και μελετημένο να μην έχει έκο στους γκρεμούς και τις χαράδρες.
Να τα λέμε κι αυτά,μην μένουν οι Ευρώπες στα σκοτάδια,αμαρτία.:flipout:

Last edited:
Mε πληγώνεις φιλαράκι,,,
αλλα το αντιπαρέρχομαι, γιατί στο δικό σου σύστημα οι τιμές που πέρνουμε όλοι οι άλλοι σε SNR, εσύ τις παίρνεις σε ΝSR...
Για αυτό άλλωστε και κουφάθηκες και το έριξες στα σκληρά,,, foobar, linux κλπ χρέπια,,, μπας και το σώσεις...

Τι θα κάνεις σήμερα? Θα στήσω linux :flipout::flipout::flipout:

άλλαξε τους πυκνωτές λέμεεεεε :Banane0:

Λοιπόν, πρώτη διαπίστωση με τ’ αφτιά μου ότι αλλαγή στον ήχο φέρνουν τα τροφοδοτικά στο mambo.
Έχω φτιάξει δυο τροφοδοτικά, αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία.
Α.Το κάτω είναι με ΕΙ μετασχηματιστή, 2Χ4700 μF Lelon πυκνωτές και ακολουθούν δυο ανεξάρτητα τμήματα με lm317 που στο καθένα ρυθμίζεται η τάση ξεχωριστά.
Β.Το πάνω είναι και αυτό με ΕΙ μετασχηματιστή, 1Χ4700μF Nippon , lm317 για το θετικό τμήμα και 1Χ4700μF Nippon , lm337 για το αρνητικό.
Και στις δυο περιπτώσεις σε ρύθμιση στα 7,5V και παίρνοντας φυσικά από το ένα τμήμα του εκάστοτε τροφοδοτικού, ο ήχος είναι διαφορετικός.
Γρήγορες αλλαγές από το ένα τροφοδοτικό στο άλλο και στο ίδιο μουσικό κομμάτι δίνουν ένα προβάδισμα στο δεύτερο με το οποίο παρουσιάζονται αρκετά πιο αέρινες οι υψηλές συχνότητες που βοηθούν στη δημιουργία πιο ανοιχτής εικόνας, παρόλο που η αρχική χωρητικότητα προ του σταθεροποιητή είναι η μισή.
Επίσης το αποτέλεσμα είναι πιο ουδέτερο σε αντίθεση με το πρώτο τροφοδοτικό που εμφανίζεται λίγο χρωματισμένο.
Απ’ ότι φαίνεται σε αυτό το πακετάκι πρώτο μέλημα είναι να φορεθεί η κατάλληλη τροφοδοσία και μετά όλα τα άλλα.
Ελπίζω ότι με τροφοδοσία Σάλας θα αλλάξει αρκετά το αποτέλεσμα, αν κρίνω από την εμπειρία μου στα phono stage που τα έχω χρησιμοποιήσει.

Attachments

• P4270089.jpg
    P4270089.jpg
    129.4 KB · Views: 170
Στέλιο, μην το καθυστερείς - βάλε Salas και θα με θυμηθείς.

Από το Σάββα θέλω κι εγώ να παραγγείλω μερικά, αν μου στείλετε το τηλέφωνο με pm.
Ευχαριστώ

Xμμμμ παρεξήγησις... δεν είναι μαγαζί ο Σάββας, απλά επειδή τον ξέρει ο Αριστείδης και είναι απο τα μέρη του,,, σκέφτηκα μεγαλοφώνως μάλλον...

Ερώτηση: μετράω μεταξύ ground πλακέτας και σασσί (το οποίο είναι γειωμένο στο δίκτυο) 8V ac (και 9V ac αν αντιστρέψω το φις της τροφοδοσίας). Πρέπει να γειωθεί το ground της πλακέτας στο σασσι ή δεν μας πειράζει?

H άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να γειώνουμε το ground της πλακέτας στα ψηφιακά με το σασί. Ό[ως γράφεις μόνο το ground της παροχής (τροφοδοσίας) πάει στο σασί για λόγους ασφάλειας.
Είναι μία τακτική που εάν την εφαρμόζεις σε όλες τις συσκευές σου, θα σε γλιτώσει από προβλήματα θορύβων.