Moυ το έδωσε και το δοκίμασα Στέλιο.
Κάποια λεπτόηχα συστήματα θα το εκτιμήσουν, πιστεύω.
Υπάρχει μια σαφής αύξηση τωn σωμάτων σε όλο το φάσμα και γενικά στρογγυλέματος. Είναι δε πολύ ξεκούραστο.
Στο δικό μου το σύστημα (που πονάει αλλού), προτίμησα την έξοδο του 9023.
+++
Επίσης ο Μάνος μου έστησε salas τροφοδοσία (ολίγον καουμπόικη γιατί δεν είχαμε κατάλληλο μτσ).
Το dacάκι απογειώθηκε!
Σοβαρότατη αύξηση της σκηνής προς τις τρεις κατευθύνσεις, ακόμα μεγαλύτερη ησυχία και διαχωρισμός οργάνων, ίσως και λίγο καλύτερο punch/ζωντάνια (αλλά αυτό θέλω να το τσεκάρω σε κάποιο μεγαλύτερο σύστημα απο το δικό μου).
Οι δοκιμές συνεχίζονται αλλά μπορώ πλέον να το πω με σιγουριά ότι πρόκειται για μια σοβαρή αναβάθμιση του v2!
Να το δοκιμάσεις και αυτό οπωσδήποτε!
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το v2 είχε embedded "ιδεατή" τροφοδοσία και έλειπε μόνο η προσθήκη εξωτερικού Μ/Σ Ε Ι. Ιδέα μου είναι?
Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι καλές, γιά να δούμε και σήμερα άλλη μια προσπάθεια αν θ' αλλάξει κάτι.
Είχε αναφέρει κάποιος, νομίζω ο Μανόλης (Lemon), για ένα buffer απο το diyaudio; Νομίζω του γερμανού.
Στέλιο αυτό το μπάφερ το είχε φτιάξει ο Joachim Gerhard για το 9022, το οποίο φυσικά έχει την ίδια αντίσταση εξόδου με το 9023 (κάπου στα 240 ωμ). Δεν είναι σκέτο μπάφερ περιέχει και ένα φίλτρο στην είσοδό του το οποίο φυσικά έχει σχεδιαστεί για την έξοδο του 9023 και το φίλτρο που ήδη έχει στην έξοδό του το κύκλωμα (κάπου στα 141-144ΚHz η αποκοπή).
Πιστεύω ότι ως μπάφερ, έχει λόγο ύπαρξης όπου υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στη σχέση αντίσταση εξόδου/αντίσταση εισόδου, στις εύκολες περιπτώσεις προ από 40Κ και άνω δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Το φίλτρο τώρα βάζει το χεράκι του, το οποίο αναλόγως του συστήματος είτε θα δώσει κάτι είτε θα αφαιρέσει κάτι...μόνο με δοκιμή βγάζεις συμπέρασμα πάντως.
Έχω τη γνώμη ότι αυτό το φίλτρο-μπάφερ, ταίριαζε περισσότερο με την αρχική τροφοδοσία του mambo, παρά με την τροφοδοσία Salas.
ΜΟΥ στειλε ένα Γάλλος σήμερα ένα πλακετάκι v1 πίσω για service ( είχε φύγει το jumper απο την θέση του .. και δεν το έβλεπε το βλήμα ... ) έχει πάρει και το v2 , και του λέω να στο μοστράρω v2 ? OXI !!! τι του λέω δεν σου άρεσε το 2αρι ? να σου στείλω υλικά να το κάνεις πάλι 1 ? ΟΧΙ ... τα έχω βάλει λέει σε ένα κουτί και τα 2 και όταν βαριέμαι το ένα βάζω το άλλο μπρός ,,
ειναι παγκόσμια η μούρλια ,, ΤΕΛΟΣ
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.