Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

3.5 τεμάχια ήπια ρε , σγα ,,

κανονικά έπρεπε να κατέβουμε παραλία για ούζα και θαλασσινά , καθόμαστε και ακούγαμε ρευματα αντί για ρέυμα θαλασσινό ,,

ρε 78 χιλιόμετρα πανε έλα είμαστε ,,, πωωωω

λιγο πιο κάτω και έφτανα πάχη για ψαρόσουπα ,,

To οτι θα πλερωνες και 0.90 στη Παχη ομως για να πας για τη ψαροσουπα τι σου λεει :flipout:

Ξανακατέβα και θα δεις τι θα σου έχω ετοιμάσει...από φαί και μπύρες!

Η Αττική Οδός ενώνει...

να πω οτι τo v2 το ακουω αυτες τις μερες χωρις lpf, με εναν 1000αρη ΒC 10v στην κλεμμα του DC, 2 ρωσικους μικα 10nf στην εξοδο και στοκ τροφοδοσια- ανεβηκε σε ολα τα σημεια, θα το αφησω καμια εβδομαδα και θα γραψω εντυπωσεις

Θα φάω ξύλο τώρα αλλά θα το πω.
Μια μέρα που ξυνόμουν για να το πω μαλακά έβαλα ένα τέτοιο στην κλέμα του DC...
Τέτοιο μπάσο που άκουσα δεν υπάρχει,αλλά φοβήθηκα λιγάκι καθότι άσχετος,τον έβγαλα και ξαναέβαλα τον μικρό.:flipout:

(είμαι ακόμα στην εγγύηση ή μπα; )

Ακολουθεί σκληρή εικόνα,παρακαλούνται οι μη έχοντες αντοχές να κλείσουν αμέσως αυτό το ποστ.
Φώτο λοιπόν κατευθείαν από την ζούγκλα,σαυράκι the savage way. :flipout:

Μετά λοιπόν από την πλύση εγκεφάλου για τα i2s,είπα να το βάλω επάνω μόνιμα.

Ήθελα όμως να το βάλω όπως περιγράφεται όπου κι αν έψαξα ως ο σωστός τρόπος.
(Τον λιγότερο λάθος για να το πω πιο σωστά,αφού ο σωστός είναι μόνο στην ίδια πλακέτα και μάλιστα σε ξεχωριστό layer,μην ρωτήσετε τι και πως,διάβασα τα άντερά μου πριν το γράψω αυτό.)

Θα μου πεις,μια χαρά δεν έπαιζε και πριν;
Και θα σου πω,ναι,έπαιζε.
Αλλά όποιος ξύνεται...:flipout:

Τράβηξα λοιπόν μια γεφυρούλα από το ground ώστε να μπορέσω να συνδέσω με συστραμμένα ζεύγη,et voila!
(Είχα βέβαια και το νου μου μην ακούσω κανένα ράδιο-καψούρα όταν το έβαλα να παίξει,δεν θέλουν και πολύ αυτά τα διαόλια για να γίνουν κεραίες..Θα το διαπίστωνα ή όχι βέβαια αν ήταν και το Master clock στο κόλπο αλλά ευτυχώς δεν είναι. )

IMadG_0597.jpg

Μπορεί να με ξεγελά η φωτο, αλλά νομιζω θα μπορούσες να το βάλεις και ποιο κοντά για να μειώσεις το μήκος των καλωδίων στο ελάχιστο.

Μπορεί να με ξεγελά η φωτο, αλλά νομιζω θα μπορούσες να το βάλεις και ποιο κοντά για να μειώσεις το μήκος των καλωδίων στο ελάχιστο.
:a0210:
Έχεις δίκιο,τώρα είναι 7cm τα καλώδια (όλα ίδια φυσικά).
Στο επόμενο στάδιο,θα κολλήσουν σχεδόν,3cm και ούτε.
Μην κοιτάς που με πιάσανε τεμπελιές :flipout:

Όπως και να χει, περιμένουμε εντυπώσεις.

Χάρη,το σαυράκι το ξέρω τόσο καλά που τις λέω και τώρα.
ΑΝ υπάρχει κάποια διαφορά,αυτή θα πρέπει να είναι στην παραμόρφωση ή στο κατώφλι θορύβου και είναι μικρή.
Στο λέω γιατί αυτή την στιγμή έχω φτάσει χώρο,σύστημα και αυτιά μου στα όρια σε εντάσεις και το κατώφλι που εγώ διαπίστωνα παραμορφώσεις (μιλάμε για το ποτ στο 75% του) ακόμα δεν το έχω πιάσει.
Οπότε...

Αν κατάλαβα καλά οι διαφορές μεταξύ i2s και spdif δεν είναι μεγάλες, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Νομιζω καπου το ειχε γράψει και ο Βασίλης αυτό.

Αν κατάλαβα καλά οι διαφορές μεταξύ i2s και spdif δεν είναι μεγάλες, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Νομιζω καπου το ειχε γράψει και ο Βασίλης αυτό.

Και οι μετρήσεις του Μάνου αυτό έδειξαν.
Απλώς το USB είναι ευκολία,για όσους παίζουν με λαπ πχ.

Και για ένα ακόμα λόγο,βασικό θεωρώ.
Για το ότι μπορεί να παίξει πολλαπλάσια του 44.1,πράγμα που οι πιο πολλές onboard κάρτες ήχου δεν μπορούν.

Παίζουν ας πούμε 96 και 192Khz αλλά δεν μπορούν να παίξουν 88.2 (η καλύτερη δειγματοληψία κατά την γνώμη μου) και 176.4KHZ.

Μοιραία δηλαδή κάποιος θα αναγκαστεί να κάνει downsample στα 44.1 για να παίξει dsd,ενώ θα μπορούσε μια χαρά να το παίξει στα 176.4.
(Στα 96 και 192,δεν γίνεται,το dsd (που αντιστοιχεί περίπου στα 50-55Khz το μονό) μόνο στα πολλαπλάσια του 44.1 παίζει εκτός και άγριας αλχημείας [Jriver πχ.])

Τώρα το αν και το τι ακούει κανείς εκεί πάνω...αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Τώρα το αν και το τι ακούει κανείς εκεί πάνω...αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Οι περισσότεροι από εμάς, αν και όχι όλοι, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν σε τυφλή δοκιμή ηχητικές διαφορές μεταξύ MP3 /320Kbps και PCM 16bit/44KHz.
Το τεστ έγινε πριν από περίπου 8 χρόνια μετά από πρόταση για ομαδική δοκιμή που διεξήγαγε το avsite.gr. Οδείς κατάφερε να ξεχωρίσει ποια δήγματα ήταν τα MP3 και ποια ήταν τα wav. Η μετατροπή των δειγμάτων από WAV σε MP3 είχε γίνει από μέλη της διαχείρισης με πολύ προσοχή.

Οι περισσότεροι από εμάς, αν και όχι όλοι, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν σε τυφλή δοκιμή ηχητικές διαφορές μεταξύ MP3 /320Kbps και PCM 16bit/44KHz.
Το τεστ έγινε πριν από περίπου 8 χρόνια μετά από πρόταση για ομαδική δοκιμή που διεξήγαγε το avsite.gr. Οδείς κατάφερε να ξεχωρίσει ποια δήγματα ήταν τα MP3 και ποια ήταν τα wav. Η μετατροπή των δειγμάτων από WAV σε MP3 είχε γίνει από μέλη της διαχείρισης με πολύ προσοχή.

Σου 'χω καλύτερο,140τόσων ατόμων,μεταξύ 16 και 24 bit,που οι διαφορές υποστηρίζουν όλοι πως είναι εύκολα ακουστές.
Όμως...

Σου 'χω καλύτερο,140τόσων ατόμων,μεταξύ 16 και 24 bit,που οι διαφορές υποστηρίζουν όλοι πως είναι εύκολα ακουστές.
Όμως...

Εγώ μίλησα για MP3 versus WAV , όπου τα MP3 είχαν μετατραπεί σε WAV, ωστόσο όλα τα δείγματα ήταν 16bit 44.1KHz.

Επίσης κάποιες δοκιμές να ξέρετε, από αυτές που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο, είναι στημένες με στόχο να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Το φθινόπωρο θα ήταν χρήσιμο να πραγματοποιήσουμε κι εμείς μια ομαδική δοκιμή.

Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Το φθινόπωρο θα ήταν χρήσιμο να πραγματοποιήσουμε κι εμείς μια ομαδική δοκιμή.

Γιατι οχι.

Εχουμε και αλλη μια να κανουμε, αυτη των καλωδίων USB. Θα οργανωθούν και οι δυο το φθινόπωρο.

Άντε με το καλό και όπως κάθε φθινόπωρο βάζει τα θεμέλια για μια νέα αρχή...

Στους εναπομείναντες στις πόλεις υπό το φως των σαυρών...κάντε μια δοκιμή με αρχεία κυρίως 352KHz.
Στη ψηφιακή γεννήτριά μου, παρατήρησα ότι όταν έδωσα παραγωγή ημίτονου άνω των 192KHz, η σαύρα κλείδωσε κανονικά δίχως τετρίπια και το FFT στη μέτρηση παραμόρφωσης ήταν κανονικότατο.
Κάποια μικροπροβλήματα, εμφανίστηκαν μόνο σε 384ΚΗζ.
'Οποιος έχει τέτοια αρχεία, ας κάνει μια μικρή δοκιμή και να μας πει...κυρίως για 352KHz αναφέρομαι που όλα έδειχναν μετρητικά ΟΚ.
Υπόψη μόνο από i2s αυτή η δοκιμή όχι από spdif.

Χάρη,πως με βλέπεις;:flipout:

IMG_0606.jpg

IMG_0601.jpg

Μάνο επιβεβαιώνω.
(Και φώτο παρακαλώ που παίζει DXD! )

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Οπότε οι κάτοχοι ορίζουμε πια τα 352800 στο PCM Samplerate στο σχετικό πεδίο (στις επιλογές>SACD),στο foobar.
Κι έτσι κάνουμε upsample και τα DSD πλέον.:drummer: