"Σαλονάτα" Flac...

ειναι driverless για mac;
ή έχει ξεχωριστό driver για linux;

Για Mac ΕΧΕΙ drivers.
Για linux δεν θυμάμαι αν έχει ή αν παίζει από μονάχο του... δεν το έψαξα όσο θα ήθελα.

απο οσο εχω διαβασει οσα interfaces ή dacs ειναι driverless για mac τοτε παιζουν και σε linux.. δεν εχει τυχει να δω μηχανακι που να θελει οδηγο σε mac να παιζει σε linux απο μονο του... μηπως ο driver του mac λειτουργει και σε linux;;

Τί να σε πώ λύκε μου; Έχω μικρή εμπειρία στα μακΟντιο και ανύπαρκτη σε διανομές Λινουξ! :-)

Σαλονάτα flac... αναζήτηση τέλος.

Μετά από πολύ ψάξιμο... λύσεις, προβλήματα, δυσκολίες είτε του μέσου είτε δικές μου... καταλήξαμε στα εξής:
1. Transport: MBPro 17" Late 2007
2. Software: Audirvana Plus
3. Ι: Πρόβλημα --> Ύπαρξη σκύλου στο σαλόνι που τα φωτάκια και τα λαμπιόνια του Mac προκαλούσαν το... ενδιαφέρον του.
Λύση --> InsomniaX. Software που επιτρέπει πλήρη λειτουργία του υπολογιστή με κλειστό καπάκι.
ΙΙ: Πρόβλημα --> Δεν θέλω ποντίκια, πληκτρολόγια και λοιπά σκατολοίδια στο σαλόνι.
Λύση --> Το Audirvana δέχεται εντολές από το τηλεκοντρόλ που συνοδεύει το MBPro.
ΙΙΙ: Πρόβλημα --> Πώς επιτυγχάνεται καλύτερη αναπαραγωγή στο Mac?
Λύση --> Κατά την άποψή μου χρειάζεται το εξής απλό (τελικά)... Ένας νέος user στου οποίου το προφιλ εγκαθοστούμε μόνο players και τίποτα άλλο που να επιβαρύνει μνήμη, επεξεργαστή κλπ κλπ. Δεν έχουμε κανένα login item.
Χρησιμοποιούμε software player (πχ. Audirvana Plus) που μπορεί να παίζει exclusive και... voila.

Σήμερα απόλαυσα 1 ώρα απροβλημάτιστης αναπαραγωγής με ποιότητα πρωτόγνωρη για μένα.
Απόλυτα ικανοποιημένος με το ηχητικό/πρακτικό/αισθητικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες και τις υποδείξεις σας.

Χρήστο μεγάλη απόλαυση τα χαι ρεζ...
Γιώργο σε ΥΠΕΡευχαριστώ. Αν έχεις κι' άλλη "γεμιση" γαλοπούλας, να ξανακάνω το... ταξιδάκι!
Η γέμισή σου δεν παίζεται!!!

Μπράβο!
Κάτσε χάμω τώρα να ακούσεις κανένα δίσκο και άσε εμάς να συζητάμε τις λεπτομέρειες για το πως θα στήσεις το σύστημά σου :antlers:

γεια σου ρε Αντωνη!!!!
Αμα ειναι μερακλής ο ανθρωπος..... -bye-

ποσο μάλλον αμα ειναι μερακλής ΚΑΙ με σκυλο!!!!