--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Σε ενα καταστημα ποτε δεν θα δεις το βελτιστο της εικονας ενος μοντελου , συνηθως η εικονα ειναι μετρια αφου το σημα μοιραζεται σε πολλες τηλεορασεις και οι ρυθμισεις ειναι κατα 90% αυτες που εχει out of the box η καθε τηλεοραση.

Γενικοτερα παντως η B7000 μου φανηκε οτι ισοφαριζει την εικονα της κορυφαιας περυσινης Α956. Η Β750 μου φανηκε λιγο υποδιεστερη σε χρωματα αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος καθως την ειδα μονο σε ενα καταστημα.

Για τη συγκριση B7000 και B750 οσον αφορα τον κορεσμο και τις διαβαθμισεις χρωματων επιβεβαιωνω και γω την υπεροχη της πρωτης μετα απο προχειρη εξεταση σε συνθηκες καταστηματος.

Μου φανηκε ομως πως η Β7000 γενικα υστερουσε λιγο στο motion resolution

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η B8000 ?

Στην αγγλία λέγανε για αρχές Μαιου (γι' αυτό και βγήκε σε πολλά Eshops) αλλά έχει καθυστερήσει...

Παιδες να ρωτησω κατι.Αν θελω να συνδεσω υπολογιστη αξιζει?Θα με συμφερε να την χρησιμοποιησω σαν οθονη για να στησω ενα HTPC? Η καλυτερα να παω σε πλασμα?

Παιδες να ρωτησω κατι.Αν θελω να συνδεσω υπολογιστη αξιζει?Θα με συμφερε να την χρησιμοποιησω σαν οθονη για να στησω ενα HTPC? Η καλυτερα να παω σε πλασμα?

ενδιαφέρεσαι για κάποiα συγκεκριμένη tv?

Παιδιά να ρωτήσω κι εγω που είμαι καινούριος στο "άθλημα" της υψηλής ανάλυσης.Απέκτησα πρόσφατα μια UE46B7000 και μπορώ να πω οτι εχω εκπλαγεί με τις δυνατότητες που εχει. Για το μόνο που ανησυχώ ειναι για τις ασπρίλες που παρουσιάζει στις 4 γωνίες τις οθόνης. Θα έλεγα οτι ειναι αρκετά διακριτές και ενοχλητικές. Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ή να εξαληφθεί αυτό το φαινόμενο; Παρατήρησα οτι σε game mode μειώνεται αρκετά αλλα εγω θέλω στις ρυθμίσεις για ταινίες να μην εμφανίζεται και όχι οταν βάαζω παιχνίδια μόνο.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγω που είμαι καινούριος στο "άθλημα" της υψηλής ανάλυσης.Απέκτησα πρόσφατα μια UE46B7000 και μπορώ να πω οτι εχω εκπλαγεί με τις δυνατότητες που εχει. Για το μόνο που ανησυχώ ειναι για τις ασπρίλες που παρουσιάζει στις 4 γωνίες τις οθόνης. Θα έλεγα οτι ειναι αρκετά διακριτές και ενοχλητικές. Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ή να εξαληφθεί αυτό το φαινόμενο; Παρατήρησα οτι σε game mode μειώνεται αρκετά αλλα εγω θέλω στις ρυθμίσεις για ταινίες να μην εμφανίζεται και όχι οταν βάαζω παιχνίδια μόνο.

Ρίξε μια ματιά στο #622 και τις απαντήσεις που δόθηκαν. Αν έχεις τον οπίσθιο φωτισμό ψηλά, χαμήλωσε τον.

Καλήμερα και καλώς σας βρήκα.Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό αλλά δεν εγραφα μέχρι σήμερα.Έχω αποφασίσει να πάρω την SAMSUNG UE40B7000WW.Την εχει η Ηλεκτρονικη -10% και 12 δόσεις όποτε το πήρα απόφαση γιατί έχω μια παλιά LG 32'' LCD που έχει αρχίσει να κάνει Ghosting.
Μερικες ερωτησεις.

1.Έχω HTPC άλλα θέλω να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη τηλεόραση εχει υποστηριξη srt στα ελληνικα ακομα και σε mkv.

2.Εχω παλιο XBOX 360 οποτε η εξοδος Composite και αν εχει κανενας εμπηρεια απο την ποιοτητα

3.Έχω DM800 και άρα έξοδος HDMI .Έχει δοκιμάσει κανένας HD content μέσω δορυφόρου?

Αυτά και σας ευχαριστώ πολύ.

Στα χαρτιά φαίνεται απίστευτη τηλεόραση. Σκέφτομαι να την πάρω ακόμα και σήμερα.

Ρίξε μια ματιά στο #622 και τις απαντήσεις που δόθηκαν. Αν έχεις τον οπίσθιο φωτισμό ψηλά, χαμήλωσε τον.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω τις ρυθμίσεις και θα σας ενημερώσω.
Μια αλλη ερώτηση που εχω ειναι σχετικά με το firmware update. Με το 1002 έκανε αναπαραγωγή βίντεο απο htpc με εγκατεστημένο το ps3 media server το οποίο αναγνωρίζει και άλλες δικτυακές συσκευές(εκτος του ps3 φυσικά)αλλα στα 25 λεπτά σταματούσε το βίντεο. Δεν έπαιζε ρόλο τί αρχείο ηταν. Μετά την αναβάθμιση σε 1006 δεν αναγνώριζε καν τα αρχεία. Παρατήρησε κανένας αλλος αυτό το πρόβλημα; Επίσης τί αλλαγές βελτιώσεις επιφέρει το 1006;

Καλήμερα και καλώς σας βρήκα.Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό αλλά δεν εγραφα μέχρι σήμερα.Έχω αποφασίσει να πάρω την SAMSUNG UE40B7000WW.Την εχει η Ηλεκτρονικη -10% και 12 δόσεις όποτε το πήρα απόφαση γιατί έχω μια παλιά LG 32'' LCD που έχει αρχίσει να κάνει Ghosting.
Μερικες ερωτησεις.

1.Έχω HTPC άλλα θέλω να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη τηλεόραση εχει υποστηριξη srt στα ελληνικα ακομα και σε mkv.

2.Εχω παλιο XBOX 360 οποτε η εξοδος Composite και αν εχει κανενας εμπηρεια απο την ποιοτητα

3.Έχω DM800 και άρα έξοδος HDMI .Έχει δοκιμάσει κανένας HD content μέσω δορυφόρου?

Αυτά και σας ευχαριστώ πολύ.

Στα χαρτιά φαίνεται απίστευτη τηλεόραση. Σκέφτομαι να την πάρω ακόμα και σήμερα.
Σου την συστήνω ανεπιφήλακτα. Όσο για το XBOX που λες εχω κι εγω. Αυτό που έκανα ήταν να αγοράσω ενα καλώδιο που να καταλήγει σε vga και το συνέδεσα έτσι στην τηλεόραση.Το αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό και ανεβάζει και ανάλυση στα 1920χ1080 μέσα απο τις ρυθμίσεις του XBOX.

To έχω το καλώδιο.Έχει Vga η UE40B7000WW; Δεν το ήξερα
4 hdmi, 1 vga, 1 component, 1 lan, επίγειο ψηφιακό και κανονικό, εγγενή υποστήριξη πολλών format ήχου και εικόνας και πολλά άλλα!!!

Φυσικά και παίζει και μάλιστα αναγνωρίζει και ελληνικές γραμματοσειρές. Δε χρειάζεται update απο την πρώτη στιγμή παίζουν

Σχετικά με την αναβάθμιση γνωρίζει να μου πει κάποιος τί βελτιώνει και αν εχει προσέξει το πρόβλημα με τα βίντεο μέσω δικτύου;

Παιδιά μια ερώτηση για την LE46B650T2.
Τη βλέπω σε πολλές φωτογραφίες με ένα κόκκινο χρώμα στο κάτω μέρος του frame της.
Έχει όντως τέτοιο χρώμα; Γιατί μου αρέσει που είναι ουδέτερη...

Ψαχνω ρυθμίσεις για Samsung LE32B650T2W. Πήρε το ματι σας πουθενά κάτι γιατί εγώ δεν βρίσκω τιποτα.

Last edited: