Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

στα πόσα η 47αρα αν επιτρέπεται; 2.000+ πόσα εννοώ...

Η 47PFL9603 θα ειναι στα 2,400 νομιζω , δηλαδη περιπου στα επιπεδα της 42PFL9703.

Eιναι δηλαδη αρκετα συμφερουσα σαν αγορα για τα δεδομενα της Philips παντα.

Εγω μια φορα εχω καει απο τηλεοραση και αντιπροσωπια και ηταν philips.

Eγω ειχα δυο Philips CRT , μια 29" και μια 32" τις οποιες ειχα πληρωσει 1,500 ευρω πριν 4 χρονια. H εικονα ομως δεν ηταν ουτε κατα διανοια κοντα στις Sony που εβλεπα σε φιλικα σπιτια.

Ειναι τη θα τυχει στον καθενα,ειχα παντα την εντυπωση οτι οι τηλεορασεις της philips αλλα και οι samsung - σε μικροτερo βαθμο - ειναι λιγοτερο "σκυλια" απο τις sony.Kατα καιρους ειχα philips ,sharp , sony και τωρα εχω μια απο τις πρωτες 42 πλασμα LG ,στην philips ειχε καει η ιδια πλακετα 3 φορες τους επαιρνα στο τελος τηλεφωνο και τοθς ελεγα τον αριθμο τις πλακετας που επρεπε να φερει ο τεχνικος μαζι του.Απλα ειναι θεμα ψθχολογιας αναλογα στο τι συμβαινει στον καθενα.Παντως παραδεχομαι οτι ειδικα πολιοτερα ηταν με διαφορα οι καλυτερες τηλεορασεις.

Eγω ειχα δυο Philips CRT , μια 29" και μια 32" τις οποιες ειχα πληρωσει 1,500 ευρω πριν 4 χρονια. H εικονα ομως δεν ηταν ουτε κατα διανοια κοντα στις Sony που εβλεπα σε φιλικα σπιτια.

Καπως ετσι θα ξεκινησει και ο γουορλντ γουορ θρη:flipout::flipout:

Αύριο πρωί θα πάρω το σκύλο, περπάτημα στο περίπτερο και μελέτη ΗΧΟΥ στο παγκάκι της πλατείας. Μετά φτιάχνω σάντουιτς, σακίδιο και βόλτα στα μαγαζιά! Ε καλά μπορεί χωρίς τα 2 τελευταία.

Την PFL97 την απέφυγα ως τώρα γιατί δεν συμπαθώ το ambilight αλλά θα ρίξω μια ματιά και προς τα κει...

Παρεμπιπτόντως η καλύτερη crt απ τις 5 που έχουν περάσει στο σπίτι τα τελευταία χρόνια είναι η 21' philips blackline του '96 που είχα στο δωμάτιό μου κάποτε. Έχουν πέσει κορμιά για το ποιός θα την πάρει από τότε. Μια δεύτερη 21' blackline 2 χρόνια μετά για το εξοχικό ήταν απογοητευτική. Απίστευτα χρώματα, κρίμα που δεν είναι επίπεδη η άτιμη.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Αύριο πρωί θα πάρω το σκύλο, περπάτημα στο περίπτερο και μελέτη ΗΧΟΥ στο παγκάκι της πλατείας. Μετά φτιάχνω σάντουιτς, σακίδιο και βόλτα στα μαγαζιά! Ε καλά μπορεί χωρίς τα 2 τελευταία.

Την PFL97 την απέφυγα ως τώρα γιατί δεν συμπαθώ το ambilight αλλά θα ρίξω μια ματιά και προς τα κει...

Παρεμπιπτόντως η καλύτερη crt απ τις 5 που έχουν περάσει στο σπίτι τα τελευταία χρόνια είναι η 21' philips blackline του '96 που είχα στο δωμάτιό μου κάποτε. Έχουν πέσει κορμιά για το ποιός θα την πάρει από τότε. Μια δεύτερη 21' blackline 2 χρόνια μετά για το εξοχικό ήταν απογοητευτική. Απίστευτα χρώματα, κρίμα που δεν είναι επίπεδη η άτιμη.

Περιμένουμε αναλυτικό review

Φίλτατε Θωμά, εγώ αποφάσισα για την 46Α656! Για λόγους [φόβους] εγγύησης θα πάρω από το Πλαίσιο που ίσως εξυπηρετήσει καλύτερα σε ενδεχόμενο πρόβλημα.

Περιμένω πότε θα στοκάρουν ξανά και θα παραγγείλω άμεσα.

Ξαναείδα την ZF και τα 100hz της δεν ομαλοποιούν την εικόνα όσο της samsung. Το μαύρο της Α656 πλεονεκτεί, οπότε what the hell... zapping κάνει γρήγορο, sd παίζει κορυφαίο, αφού λύθηκε και το flicker προχωράμε!

Περιμένω να μας πεις που θα καταλήξεις κι εσύ.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Φίλτατε Θωμά, εγώ αποφάσισα για την 46Α656! Για λόγους [φόβους] εγγύησης θα πάρω από το Πλαίσιο που ίσως εξυπηρετήσει καλύτερα σε ενδεχόμενο πρόβλημα.

Περιμένω πότε θα στοκάρουν ξανά και θα παραγγείλω άμεσα.

Ξαναείδα την ZF και τα 100hz της δεν ομαλοποιούν την εικόνα όσο της samsung. Το μαύρο της Α656 πλεονεκτεί, οπότε what the hell... zapping κάνει γρήγορο, sd παίζει κορυφαίο, αφού λύθηκε και το flicker προχωράμε!

Περιμένω να μας πεις που θα καταλήξεις κι εσύ.

Πολύ καλή επιλογή!
Άντε με το καλό.
Εγώ θα περιμένω λίγο.
Βλέπεις θα πάω στο σπίτι μου μετά από ένα μήνα περίπου όταν κλείσουν τα σχολεία (εκπαιδευτικός και πήρα μετάθεση) οπότε μόλις τελειώσει και το Euro θα μπω για τα καλά στη φάση της αναζήτησης και θα χτυπήσω μία.