Yperion
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?
Γιατι 9703 και οχι 9603 ?
Δεν βλεπω σημαντικες διαφορες μεταξυ των δυο.
στα πόσα η 47αρα αν επιτρέπεται; 2.000+ πόσα εννοώ...
Εγω μια φορα εχω καει απο τηλεοραση και αντιπροσωπια και ηταν philips.
Eγω ειχα δυο Philips CRT , μια 29" και μια 32" τις οποιες ειχα πληρωσει 1,500 ευρω πριν 4 χρονια. H εικονα ομως δεν ηταν ουτε κατα διανοια κοντα στις Sony που εβλεπα σε φιλικα σπιτια.
Η 47PFL9603 θα ειναι στα 2,400 νομιζω , δηλαδη περιπου στα επιπεδα της 42PFL9703.
Eιναι δηλαδη αρκετα συμφερουσα σαν αγορα για τα δεδομενα της Philips παντα.
Αύριο πρωί θα πάρω το σκύλο, περπάτημα στο περίπτερο και μελέτη ΗΧΟΥ στο παγκάκι της πλατείας. Μετά φτιάχνω σάντουιτς, σακίδιο και βόλτα στα μαγαζιά! Ε καλά μπορεί χωρίς τα 2 τελευταία.
Την PFL97 την απέφυγα ως τώρα γιατί δεν συμπαθώ το ambilight αλλά θα ρίξω μια ματιά και προς τα κει...
Παρεμπιπτόντως η καλύτερη crt απ τις 5 που έχουν περάσει στο σπίτι τα τελευταία χρόνια είναι η 21' philips blackline του '96 που είχα στο δωμάτιό μου κάποτε. Έχουν πέσει κορμιά για το ποιός θα την πάρει από τότε. Μια δεύτερη 21' blackline 2 χρόνια μετά για το εξοχικό ήταν απογοητευτική. Απίστευτα χρώματα, κρίμα που δεν είναι επίπεδη η άτιμη.
Φίλτατε Θωμά, εγώ αποφάσισα για την 46Α656! Για λόγους [φόβους] εγγύησης θα πάρω από το Πλαίσιο που ίσως εξυπηρετήσει καλύτερα σε ενδεχόμενο πρόβλημα.
Περιμένω πότε θα στοκάρουν ξανά και θα παραγγείλω άμεσα.
Ξαναείδα την ZF και τα 100hz της δεν ομαλοποιούν την εικόνα όσο της samsung. Το μαύρο της Α656 πλεονεκτεί, οπότε what the hell... zapping κάνει γρήγορο, sd παίζει κορυφαίο, αφού λύθηκε και το flicker προχωράμε!
Περιμένω να μας πεις που θα καταλήξεις κι εσύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.