Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Ρε " οφσαιντδες " την αλλη βδομαδα φευγω !!!!
Το επομενο σαββατοκυριακο ειναι το GP .-bye-
Αν μ αφησει η Βασω ,να την παω Νικαια , ολο και κατι θα κολατσισω σε κανενα πολυκαταστημα:operator:

Κύριοι
χρειάζομαι συμπαράσταση, για βοηθήστε
πρέπει να καλήξω σε tv πριν φάω ξύλο
γιατί το τρέναρα 1 χρόνο
...μέχρι το άλλο Σάββατο ποιο από τα παραπάνω μοντέλα + την 46ΖF355 θα αγοράζατε με προτεραιότητα σε SD;
και ποιο με προτεραιότητα σε ισορροπημένη απόδοση στα πάντα;

Κάθε γνώμη βοηθάει, ψηφίστε ελεύθερα, μην ξεφύγουμε σε Χ, 50αρες κτλ, ας μείνουμε στις παραπάνω...
είμαι εναγωνίως στο "ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ"

Επειδή τις δοκίμαζα σήμερα, η Α656 πρέπει να έχει την καλύτερη εικόνα SD στο εμπόριο αυτή τη στιγμή. Συμπεριλαμβανομένης και της sony x3500. Απλά η 656 έχει κάποιο ρίσκο να μπλέξεις με την εγγύηση και σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την zf.

αν είναι η καλύτερη σε τηλεοπτικό η Α656 εμένα με ψήνει να ποντάρω στο αν τύχω καλό κομμάτι πάντως...έτσι κι αλλιώς μάλλον αν έχει κάτι δεν θα το καταλάβω...άσε που στις αλλάζουνε τις ελλατωματικές, no;

αν είναι η καλύτερη σε τηλεοπτικό η Α656 εμένα με ψήνει να ποντάρω στο αν τύχω καλό κομμάτι πάντως...έτσι κι αλλιώς μάλλον αν έχει κάτι δεν θα το καταλάβω...άσε που στις αλλάζουνε τις ελλατωματικές, no;

Εγω μετα το περιστατικο που αλλαξαν ελαττωματική PX70 με καινουργια PX80 σε μελος του φορουμ θα αγορασω σιγουρα απο το Πλαισιο.

Λιγα καταστηματα δειχνουν τοσο σεβασμο στον καταναλωτη.-bye-

για να δουμε εαν αλλαξε πολιτικη το Πλαισιο η μονο για ενα-2 ατομα ηταν

Psixakias ..................πες αλευρι?

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Νομιζω εχει νοημα να δουμε και μια συγκριση 42PX80 με 40Α656 απο καποιον που ειχε και τις δυο...

I took back my LE40A656 (the one on display exhibited same problem) and exchanged it for a Plasma (thought this best as I hated the motion blur on M86 and then the out of focus issue on series 6).

I got the Panasonic TH-42PX8B for £500 less (£550)

Watched blu rays and thought the quality was nowhere near as good as the Samsung. Played games but the picture was nowhere near as sharp and the phosphor trails were terrible!!!

Getting my Samsung back later as focus issue or not the picture is so sharp and amazing compared to the M86 and Panny plasma that i'll happily pay the extra £500 and accept the focus issue. I'm sure once I stop looking for it, I will be like my girlfriend and not notice it. My advice...its a problem but it seems that most TV's have them in their own way and the 6 series is so good that I can (after seeing so many other worse TV's) put up with it.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=720970&page=107

Εχει προβληματακια με την αμολυβδη των 100ΗΖ .............η λαθος καταλαβα?

Εχει προβληματακια με την αμολυβδη των 100ΗΖ .............η λαθος καταλαβα?

Εγω βλεπω 5/5 αστερια.

Επισης στο Αμερικανικο CNET εχει παρει την ιδια βαθμολογια με την Sony XBR6 που ειναι κατι σαν τη δικια μας Χ3500.