οπως ειχα πει και στο avsforums πρεπει να μπεις στο service menu και να δεις τι ονομασια εχει το δευτερο απ'τα τρια νουμεραΒοήθεια παιδιά!!! Από την Παρασκευή είμαι κάτοχος της 46A656 και προσπαθώ να κάνω frmware update και δεν κανει τίποτα. Δοκίμασα τόσο με το source+power όπως έλεγε στο site , όσο και μέσω του service menu. Στην πρώτη περίπτωση κρατάω πατημένο το source στην TV και πατάω και το Power από το κοντρολ κρατόντας και τα δύο πατημένα αλλά το μόνο που κάνει είναι να ανάβει η τλεόραση και τίποτα άλλο. Από το service menu όπου λέει ότι έχω το 1014.2 πάω στο USB_SCV αλλά και πάλι ψάχνει το usb και λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο. Το firmware που εχω κατεβάσει είναι το 1015.0 από το Ελληνικο site και έχω ακολουθήσει ακριβώς την εγκατασταση που λέει στο USB key. Μήπως κάνω κάτι λάθος?
οπως ειχα πει και στο avsforums πρεπει να μπεις στο service menu και να δεις τι ονομασια εχει το δευτερο απ'τα τρια νουμερα
πρεπει να μετονομασεις το bin αρχειο με το ιδιο ονομα που εχει και το δευτερο νουμερο στο service menu
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το φλασαρει μετα, ειναι το ιδιο firmware για ολες τις τηλεορασεις απλα η samsung τα σ*ατωσε στην ονομασια των firmware
οπως ειχα πει και στο avsforums πρεπει να μπεις στο service menu και να δεις τι ονομασια εχει το δευτερο απ'τα τρια νουμερα
πρεπει να μετονομασεις το bin αρχειο με το ιδιο ονομα που εχει και το δευτερο νουμερο στο service menu
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το φλασαρει μετα, ειναι το ιδιο firmware για ολες τις τηλεορασεις απλα η samsung τα σ*ατωσε στην ονομασια των firmware
φιλε μου δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις, εγω φλασαρισα τη δικια μου με αυτον τον τροπο και ολα ηταν αψογαΕπειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, έχω T-AMBPEUMD αντί για T-PRLPEUMD, μπορείς να αναφέρεις την πηγή αυτής της πληροφόρησης; Το ξέρω πως αλλάζοντας το όνομα μπαίνει το firmware, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως είναι το ίδιο firmware παντού και φοβάμαι λίγο να το κάνω. Επίσης στα φόρα έχει εμφανιστεί και η έκδοση 1016.1 για το T-AMBPEUM, αλλά στο site υπάρχει ακόμα το 1015.0
Γεια χαρα σε ολους...
Μεχρι το T-PRLPEUMD-1015.0 ολα ητανε χαρα χωρις κανενα προβλημα
στα upgrades.
Σημερα δοκιμασα το νεο T-AMBPEUMD-1020.1 αλλα δεν μου το
βρισκει με τιποτα στο usb.
Aλλαξα το ονομα του .bin σε T-PRLPEUMD-1020.1 αλλα τιποτα.
Μηπως αντιμοτωπισε κανενας το ιδιο προβλημα με το 1020?
Και αν ναι καταφερε να το λυσει?
ευχαριστω
ok εχει μπει dont worry μπορεις να το δεις μονο απο το Service Menu (SM)Sos πως μπορώ να δω τι firmware έχει η δικιά μου πέρασα το 1020 αλλά όταν πάω στο menu digital tv μου δείχνει 1012
OK, το βρήκα, είναι στο site της Samsung κανονικότατα.
Στην δικιά μου που είναι T-AMBPEUMD μπήκε κανονικά.
ok εχει μπει dont worry μπορεις να το δεις μονο απο το Service Menu (SM)
super φιλε!
Eγω πρεπει να περιμενω μεχρι το βραδι γιατι μονο
στην δουλεια εχω PC. To macintosh στο σπιτι νομιζω
οτι μου ζαζεβει το usb μου με το pc.exe γιαυτο μαλλον εχω προβλημα.
Mια ερωτηση πριν ειχες το T-PRLPEUMD-1015.0?
Ειδες καμεια διαφορα σοβαρη με το 1020?
thanx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.