Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Μη μου λες τετοια και ειναι πακεταρισμενη στο σαλονι η 46''....
Για να δουμε το βταδυ που θα την στησω....

Απο χθες αναπαυεται στο επιπλο της....
πρωτες εντυπωσεις¨: στο BD πραγματικα αριστη , σε συγκριση με μια LC 32'' μοντελο 2 χρονων ηταν μερα με την νυχτα.. σε τηλεοπτικο σημα πολυ καλη σε οσα καναλια ειχα καλη ληψη , οπως στο ΣΚΑΙ π.χ. σημερα θα αλλαξω καλωδιο κεραιας και ισως δω καποια βελτιωση... δεν την εχω πειραξει ακομη καθολου...

Nομίζω ότι από το Μάκρο δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι, αλλά έχει την 40άρα α656 μόλις 850 Ευρώ. Πολύ καλή τιμή θα έλεγα...

Nομίζω ότι από το Μάκρο δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι, αλλά έχει την 40άρα α656 μόλις 850 Ευρώ. Πολύ καλή τιμή θα έλεγα...

Τι λες τώρα μόνο καλή είναι; Αλλά εγώ γιατί δεν το βλέπω στον κατάλογό τους στο διαδίκτυο;

Τι λες τώρα μόνο καλή είναι; Αλλά εγώ γιατί δεν το βλέπω στον κατάλογό τους στο διαδίκτυο;

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλες με pm το σχετικό pdf αρχείο. Εάν σου είναι εύκολο; Ευχαριστώ πολύ.

Το ξέρω, καλύτερη τιμή δεν υπάρχει στην αγορά. Δεν ξέρω αν το λέει στο Internet, εγώ το είδα σε κατάλογο που ήρθε στο σπίτι προχθές, ίσως δεν το έχουν ανανεώσει ακόμα, πάρ'τους τηλέφωνο αν ενδιαφέρεσαι, να μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα...

Χαίρετε!

Γνωρίζουμε αν η σειρα 6 της samsung πρόκειτε να αντικατασταθεί σύντομα;

Κάπου πηρε το αυτί μου κάτι τετοιο και αναρωτιέμαι αν αξιζει η αγορά της τώρα ή θα ηταν προτιμότερο να περιμένει κανεις για νέο μοντέλο!

Σύντομα δεν νομίζω. Λογικά οι επόμενες σειρές θα κυκλοφορήσουν Φεβρουάριο-Μάρτιο.

Τον Ιανουάριο στην CES του Las Vegas θα πάρουμε μια καλή γεύση για τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2009.

Τελικα για να γινει update η le46 656 επρεπε να γινει μετονομασια το αρχειο που παιρνεις απο το site τις samsung και το update ξεκιναει μια χαρα ... Αποτελεσματα , τουλαχιστον στην δικια μου , ειναι σχεδον να εξαφανιστει το clounding , καλυτερο μαυρο , καλητερη αποκριση στο κοντρολ , ποιο γρηγορες αλλαγες στα καναλια . Απο εκει και περα δεν προλαβα να την σκαλισω αρκετα και να δω και κανενα καλυτερο σημα . Αντε μπραβο στην samsung που ασχολειται και βελτιωνει τα μοντελα τις .

Σε ότι αφορά το νέο firmware, μετά από μία εβδομάδα πλήρους χρήσης, μπορώ να πως πως το βασικό πλεονέκτημα είναι η μεγάλη βελτίωση των 100Hz στο low setting. Τη ρύθμιση τη χρησιμοποιώ σε παρακολούθηση tv τόσο σε SD όσο και σε HD (πηγή DM800 σε HDMI με ρύθμιση να δίνει την πραγματική ανάλυση του κάθε καναλιού). Για παράδειγμα, σε διαφημίσεις που "κυλάνε" γρήγορα διάφορα γράμματα, πριν το νέο firmware κάποες φορές ο deinterlacer αποτύγχανε και αντιστρέφονταν τα fields. Τώρα δε το κάνει ποτέ, ενώ η κίνηση είναι απολύτως ομαλή. Επίσης υπάρχει μικρή βελτίωση σε θέματα μαύρου.

Με το νέο firmware, τι ρυθμίσεις έχετε για την χρωματική πιστότητα; Έχω δοκιμάσει διάφορα settings αλλά εξακολουθώ να έχω λίγο έντονο κόκκινο (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φανέλες των διαιτητών του champions league). Αυτοί που κάνουν post settings, πως κάνουν calibrate την tv τους; Υπάρχει κάποιο - φτηνό σχετικά - εργαλείο που θα μπορούσα να αγοράσω για να ρυθμίσω την χρωματική απόδοση;

Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους κατόχους της 656 εάν με το firmware μπορείτε να δείτε avi και divx αρχεία στην usb ? Υπάλληλος του Πλαίσιο μου είπε ότι γίνεται.

Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους κατόχους της 656 εάν με το firmware μπορείτε να δείτε avi και divx αρχεία στην usb ? Υπάλληλος του Πλαίσιο μου είπε ότι γίνεται.

Δεν γίνεται. Στο wiselink έχει επιλογές μόνο για photos και music (firmware 1020.1)
Μάλλον γίνεται στα νέα μοντέλα με το wiselink-2.

Μήπως η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ; Το ρωτάω γιατί το makro επειδή απευθύνεται σε εμπόρους μπορεί να δίνει τιμές χωρίς ΦΠΑ. Ακόμα κι έτσι η τιμή είναι καλή (850+φπα=1010). Μου φαίνεται πολύ σκότωμα το 850 τελική.

Μπηκα στο service menu και γραφει τα εξης :
1) panel on time : 15
2) WB Adjust
3) Information
checkSum
T-PRLEUS-1004.0
T-AMBREUMD-1014.0
T-PERLDEUC-1012.3
HDCP Success
Jul 30 2008

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι ολα αυτα ;
Ευχαριστω......

1. Ώρες λειτουργίας
2. Ρύθμιση greyscale (νομίζω πως υπάρχει και στο κανονικό μενού παρόμοια δυνατότητα)
3. Πληροφορίες για την έκδοση του firmware που έχει.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς σχετικά με το Post #406¨?
Αν είναι μεμοομένο πρόβλημα να την πάμε πίσω τώρα που είναι νωρίς. Μην την πατήσουμ και την φάμε

Μπορεί να βοηθήσει κανείς σχετικά με το Post #406¨?
Αν είναι μεμοομένο πρόβλημα να την πάμε πίσω τώρα που είναι νωρίς. Μην την πατήσουμ και την φάμε

Ακούγεται θέμα κακής λήψης ή κακών ρυθμίσεων. Μήπως παίζει στο default dynamic mode ? Αν ναι είναι λογικό με οξύτητα, χρώματα, φωτεινότητα στην τσίτα να δείχνει χάλια.

Για τα HDMI δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, ειδικά αν στο κάνει μόνο στα 2 από τα 4.

Διάβασα κάπου ότι υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα με το input lag στις samsung. Συνδέοντας μια πηγή με ενισχυτή για ήχο και με την Α656 για εικόνα, έχει παρατηρήσει κανείς να παίζει ασυγχρόνιστα?

Διάβασα κάπου ότι υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα με το input lag στις samsung. Συνδέοντας μια πηγή με ενισχυτή για ήχο και με την Α656 για εικόνα, έχει παρατηρήσει κανείς να παίζει ασυγχρόνιστα?
Τουλάχιστον σε εμένα στη 656 δεν μου έχει δείξει τέτοιο πρόβλημα σε σύνδεση με υπολογιστή.