Nομίζω ότι από το Μάκρο δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι, αλλά έχει την 40άρα α656 μόλις 850 Ευρώ. Πολύ καλή τιμή θα έλεγα...
Τι λες τώρα μόνο καλή είναι; Αλλά εγώ γιατί δεν το βλέπω στον κατάλογό τους στο διαδίκτυο;
Τι λες τώρα μόνο καλή είναι; Αλλά εγώ γιατί δεν το βλέπω στον κατάλογό τους στο διαδίκτυο;
Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους κατόχους της 656 εάν με το firmware μπορείτε να δείτε avi και divx αρχεία στην usb ? Υπάλληλος του Πλαίσιο μου είπε ότι γίνεται.
Nομίζω ότι από το Μάκρο δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι, αλλά έχει την 40άρα α656 μόλις 850 Ευρώ. Πολύ καλή τιμή θα έλεγα...
Μπορεί να βοηθήσει κανείς σχετικά με το Post #406¨?
Αν είναι μεμοομένο πρόβλημα να την πάμε πίσω τώρα που είναι νωρίς. Μην την πατήσουμ και την φάμε
Τουλάχιστον σε εμένα στη 656 δεν μου έχει δείξει τέτοιο πρόβλημα σε σύνδεση με υπολογιστή.Διάβασα κάπου ότι υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα με το input lag στις samsung. Συνδέοντας μια πηγή με ενισχυτή για ήχο και με την Α656 για εικόνα, έχει παρατηρήσει κανείς να παίζει ασυγχρόνιστα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.