Μετά από πολύ ψάξιμο, συζητήσεις, αναλύσεις, διάβασμα reviews, κόντρες με πλασματικούς και αντιπλασματικούς, lediκους και αντιledικούς κατέληξα στην αγορά της Samsung LE46B750.
Πείτε με παράλογο, παρανοϊκό ότι αγοράζω το περσινό μοντέλο αλλά πραγματικά δεν βρήκα κάτι καλύτερο για τις ανάγκες μου.
Έχοντας το MediaCenter AsRock ION 330HT η τηλεόραση προορίζεται για πολλές ώρες για απεικόνιση PC desktop και χρήση Ubuntu Linux και Myth TV από τον καναπέ.
Άρα απέρριψα την καταπληκτική G10 ( και τις plasma γενικότερα ) που μου πρότεινε ο καλός φίλος και TV Guru Yperion.
Ενώ το design των "LED" LCD με ενθουσίασε, η απόδοση τους με απογοήτευσε και δεν θα κάτσω να πειραματιστώ με τεχνολογίες που ακόμα δοκιμάζονται και στόχο έχουν μόνο το εύκολο χρήμα.Οι Edge Led κατά την ταπεινή μου άποψη είναι άθλια τεχνολογία.Στις Direct Led με local dimming θα μπορούσα να κάνω ένα συμβιβασμό αλλά μόνο μία Philips βρήκα η οποία έκανε 2300 ( με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο ) και γενικά ήμουν πάντα Sonyκος και ΑντιPhilipiκος.
Το μόνο που μου έμενε ήταν να περιμένω τα καινούργια μοντέλα αλλά τι θα κέρδιζα αλήθεια από το να πληρώσω ένα κάρο λεφτά για TV?
Μία φορά έκανα το λάθος να δώσω πολλά ( πάνω από 2000) για TV και δεν το ξανακάνω.Εξάλλου οι τηλεοράσεις γίνονται από ότι φαίνεται περισσότερο αναλώσιμες από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Οι δικτυακές και ιντερνετικές δυνατότητες της B750, το DLNA, οι multimedia δυνατότητες και η πολύ καλή ποιότητα εικόνας νομίζω ότι αποτελούν ένα άριστο πακετάκι το οποίο το έκλεισα 1300 δηλαδή λίγο λιγότερο από τις σημερινές ελάχιστες skroutzικες τιμές.
Θα ενημερώνω όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες χρήσης σύνδεσης και λειτουργικότητας.