Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω αν δεν κανω εγω κατι καλα, αλλα οταν το μέγεθος της εικόνας είναι ρυθμισμένο στην αυτόματη ευρεία, όταν επιλέγω το σκαι δεν πάει αυτόματα στην ευρεία αλλά παραμένει στο επιλεγμένο. Αυτόματα πάει στην ευρεία μονο οταν μεταδίδει η ετ3 κυρίως με μπάρες πάνω κάτω. Δεν θα
έπρεπε να το κάνει και στο σκαι οπως σε μια lg που έχω πχ;

Απο ρυθμίσεις με οπίσθιο φωτ. 4, κοντραστ 95, φωτεινότητα 50, οξύτητα 40, μαύρο στο σκούρο και δυναμική αντίθεση στο on δείχνει ωραία και το dimming
είναι ανεπαίσθητο

Παιδιά, βοηθήστε ένα ταλαίπωρο. Μέχρι προχθές ο media player διάβαζε από στικάκι 16 Gb και τα .mkv και τα .mpeg. Από τότε μόνο .avi.Τα παραπάνω ούτε καν τα βλέπει. Μου δείχνει κενό το στικάκι ενώ τα ίδια ακριβώς αρχεία, λίγες μέρες πριν, τα έπαιζε. Καμμιά ιδέα;

Παιδιά, βοηθήστε ένα ταλαίπωρο. Μέχρι προχθές ο media player διάβαζε από στικάκι 16 Gb και τα .mkv και τα .mpeg. Από τότε μόνο .avi.Τα παραπάνω ούτε καν τα βλέπει. Μου δείχνει κενό το στικάκι ενώ τα ίδια ακριβώς αρχεία, λίγες μέρες πριν, τα έπαιζε. Καμμιά ιδέα;

Δοκιμασες να βγαλεις απο τη μπριζα την tv για λίγο; Ίσως και ένα φορμάρισμα στο φλασακι..

Άλλαξα στικάκι και, εντάξει.

καλησπέρα

... τα ίδια τα windows 7 υποστηρίζουνε DLNA αναπαραγωγή. Σημείωση: στη δικιά μου περίπτωση έχω το εξής πρόβλημα: ενώ τα windows 7 βλέπουν την τηλεόραση, όταν προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή μιας ταινίας (δεξί κλικ->play to->TV) μου βγάζει ένδειξη ότι το video δεν είναι διαθέσιμο -ωστόσο μπορώ να αλλάξω την εντάση του ήχου της TV από τα windows.??? :stupid:

μέσω του "SAMSUNG PC Share Manager" μπορώ να προβάλω βίντεο στην τηλ. αλλά εγώ θέλω μέσω της επιλογής των Win7 που είναι πιο λειτουργική - εύχρηστη

????????? εδώ σας θέλω !! πάντως στο service της Samsung (Θεσσαλονίκης) δεν γνώριζαν γρρρ

Και εγω που το δοκιμασα με τα 7 δεν μπορει να παιξει ουτε απο το PC προς την TV ουτε η TV να παιξει τα αρχεια του PC, ενω τα βλεπει κανονικα(αγνωστο format λεει)
Οπoτε μονο με το προγραμματακι της samsung.

Γεια σε όλους.
Είμαι πρόσφατα και εγώ ένας υποψήφιος αγοραστής νέας τηλεόρασης κάτοχος μέχρι σήμερα της τελευταίας Sony CRT 36HQ100 την οποία αγόρασα την εποχή που εμφανίστηκαν οι πρώτες LCD καθώς πίστευα και δεν έκανα λάθος ότι είναι πολύ καλύτερη.
Η Β750 μοιάζει να είναι η τελευταία της γενιάς της.
Ακολουθούν ήδη οι backlit LED LCD, στις οποίες δεν αξίζει κάποιος να επενδύσει κατά την γνώμη καθώς πρόκειται για μεταβατική τεχνολογία με αρκετά μειονεκτήματα, εκτός αν τον ενδιαφέρει μόνο το slim design ( που σε επιτοίχια εγκατάσταση δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο ).
Οι OLED εγκαινιάζουν επιτέλους μια καινούργια τεχνολογία πλαισίου και αν μάλιστα εμφανιστούν και ως 3D ready θα μιλάμε για ότι καλύτερο.Η τιμή τους όμως αναμένεται να είναι απλησίαστη για ένα μέσο budget.
Άρα τι καλύτερο από την αγορά μιας 46άρας Β750 σήμερα με 1300-1400 ή ακόμα και 200 λιγότερα σε 1-2 μήνες???
Και ουσιαστικά κάποιος που θα την αγοράσει σήμερα θα υπολείπεται τεχνολογικά σε λίγα χρόνια μόνο της τεχνολογίας 3D η οποία θα χρειαστεί κανένα 5άρι χρόνια να καθιερωθεί.
Δεν είναι σίγουρα μία best value for money αγορά?

φιλε εγω την εχω κανενα 3μηνο και την εχω λιωσει πραγματικα. φοβερη σε ολα της , blu ray , games(καθολου input lag) , ακομα και τηλεοπτικο σημα. value for money σιγουρα.

φιλε εγω την εχω κανενα 3μηνο και την εχω λιωσει πραγματικα. φοβερη σε ολα της , blu ray , games(καθολου input lag) , ακομα και τηλεοπτικο σημα. value for money σιγουρα.

Υπάρχουν αναφορές για input lag πρέπει να το παραδεχθούμε οριακά πάνω από 31ms όμως το οποίο θα ανησυχήσει μόνο τους πολύ απαιτητικούς gamers σε συγκεκριμένα παιχνίδια γρήγορης δράσης.
Αλλά δεν τον θεωρώ ικανό λόγο από μόνο του για κάποιον να μην αγοράσει την δεδομένη χρονική στιγμή αυτήν την τηλεόραση αντί κάποιας άλλης της κατηγορίας της.

σου ξαναλεω οτι παιζω μανιωδως games. εχω παιξει guitar hero , rock band , forza 3 που αν υπηρχε input lag θα ηταν απαγορευτικο για αυτου του ειδους τα παιχνιδια. ειτε σε game mode ειτε οχι δεν παρατηρησα καμια καθυστερηση. καλα τα reviews απο εξιδεικευμενα σαιτ αλλα σαν το ματι του καταναλωτη δεν υπαρχει .

σου ξαναλεω οτι παιζω μανιωδως games. εχω παιξει guitar hero , rock band , forza 3 που αν υπηρχε input lag θα ηταν απαγορευτικο για αυτου του ειδους τα παιχνιδια. ειτε σε game mode ειτε οχι δεν παρατηρησα καμια καθυστερηση. καλα τα reviews απο εξιδεικευμενα σαιτ αλλα σαν το ματι του καταναλωτη δεν υπαρχει .

James ευχαριστώ για την πληροφορία σου.
Αν δεν έχει και input lag τότε δεν είναι απλά η καλύτερη αγορά αλλά άριστη αγορά.
Βέβαια αυτό καλώς ή κακώς πρέπει να επιβεβαιωθεί και από άλλους χρήστες καθώς καλώς ή κακώς το input lag είναι μετρήσιμο εργαστηριακά χαρακτηριστικό.

Θα σου απαντησω για την 650 μου , που εμφανιζεται να εχει τεραστιο lag...
δεν με ενοχλησε οτι και να επαιξα , αλλα οταν πηρα την U10 και επαιξα εκει καταλαβα οτι η 650 αντιδρουσε λιγο αργοτερα .
Η αληθεια ειναι οτι εχουν , τωρα το ποσο ευαισθητος ειναι ο καθενας μας για να τον επηρεασει , αναγεται στα υποκειμενικα δεδομενα...
:a0210:

γραφω εδω για να ρωτησω σαν υποψηφιος αγοραστης της b750 αν αυτη που βρηκα παιζει εδω και καν τριμηνο στην βιτρινα του MM Θα εχει κατι το ποιο να με κανει να την ξεχασω η οχι. παντως λενε παλι 2 χρονια εγγυηση!!

γενικη ερωτηση. θελω να την κρεμασω στον τοιχο και τα καλωδια να τα περασω απο "καναλι" ωστε να φαινεται ωραια. υπαρχει τροπος να βρω μακρυτερο καλωδιο τροφοδοσιας ή να μακρυνω αυτο??

Στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, υπάρχουν έτοιμα καλώδια τροφοδοσίας σε διάφορα μήκη.

γραφω εδω για να ρωτησω σαν υποψηφιος αγοραστης της b750 αν αυτη που βρηκα παιζει εδω και καν τριμηνο στην βιτρινα του MM Θα εχει κατι το ποιο να με κανει να την ξεχασω η οχι. παντως λενε παλι 2 χρονια εγγυηση!!

Γιατί να μην ψάξεις για κάποια καινούργια καλού κακού?
Όσο να είναι εκατοντάδες χέρια την έχουν ακουμπήσει, έχουν πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις της, έχουν χρησιμοποιήσει τα κοντρόλ της πρόσοψης.
Αν δεν βρίσκεις καμία τι να πω, μόνο αναγκαστικά αν δεν γίνεται αλλιώς , εκτός αν σου κάνει τόσο μεγάλη έκπτωση...

Μετά από πολύ ψάξιμο, συζητήσεις, αναλύσεις, διάβασμα reviews, κόντρες με πλασματικούς και αντιπλασματικούς, lediκους και αντιledικούς κατέληξα στην αγορά της Samsung LE46B750.
Πείτε με παράλογο, παρανοϊκό ότι αγοράζω το περσινό μοντέλο αλλά πραγματικά δεν βρήκα κάτι καλύτερο για τις ανάγκες μου.
Έχοντας το MediaCenter AsRock ION 330HT η τηλεόραση προορίζεται για πολλές ώρες για απεικόνιση PC desktop και χρήση Ubuntu Linux και Myth TV από τον καναπέ.
Άρα απέρριψα την καταπληκτική G10 ( και τις plasma γενικότερα ) που μου πρότεινε ο καλός φίλος και TV Guru Yperion.
Ενώ το design των "LED" LCD με ενθουσίασε, η απόδοση τους με απογοήτευσε και δεν θα κάτσω να πειραματιστώ με τεχνολογίες που ακόμα δοκιμάζονται και στόχο έχουν μόνο το εύκολο χρήμα.Οι Edge Led κατά την ταπεινή μου άποψη είναι άθλια τεχνολογία.Στις Direct Led με local dimming θα μπορούσα να κάνω ένα συμβιβασμό αλλά μόνο μία Philips βρήκα η οποία έκανε 2300 ( με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο ) και γενικά ήμουν πάντα Sonyκος και ΑντιPhilipiκος.
Το μόνο που μου έμενε ήταν να περιμένω τα καινούργια μοντέλα αλλά τι θα κέρδιζα αλήθεια από το να πληρώσω ένα κάρο λεφτά για TV?
Μία φορά έκανα το λάθος να δώσω πολλά ( πάνω από 2000) για TV και δεν το ξανακάνω.Εξάλλου οι τηλεοράσεις γίνονται από ότι φαίνεται περισσότερο αναλώσιμες από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Οι δικτυακές και ιντερνετικές δυνατότητες της B750, το DLNA, οι multimedia δυνατότητες και η πολύ καλή ποιότητα εικόνας νομίζω ότι αποτελούν ένα άριστο πακετάκι το οποίο το έκλεισα 1300 δηλαδή λίγο λιγότερο από τις σημερινές ελάχιστες skroutzικες τιμές.
Θα ενημερώνω όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες χρήσης σύνδεσης και λειτουργικότητας.

Last edited:
Μετά από πολύ ψάξιμο, συζητήσεις, αναλύσεις, διάβασμα reviews, κόντρες με πλασματικούς και αντιπλασματικούς, lediκους και αντιledικούς κατέληξα στην αγορά της Samsung LE46B750.
Πείτε με παράλογο, παρανοϊκό ότι αγοράζω το περσινό μοντέλο αλλά πραγματικά δεν βρήκα κάτι καλύτερο για τις ανάγκες μου.
Έχοντας το MediaCenter AsRock ION 330HT η τηλεόραση προορίζεται για πολλές ώρες για απεικόνιση PC desktop και χρήση Ubuntu Linux και Myth TV από τον καναπέ.
Άρα απέρριψα την καταπληκτική G10 ( και τις plasma γενικότερα ) που μου πρότεινε ο καλός φίλος και TV Guru Yperion.
Ενώ το design των "LED" LCD με ενθουσίασε, η απόδοση τους με απογοήτευσε και δεν θα κάτσω να πειραματιστώ με τεχνολογίες που ακόμα δοκιμάζονται και στόχο έχουν μόνο το εύκολο χρήμα.Οι Edge Led κατά την ταπεινή μου άποψη είναι άθλια τεχνολογία.Στις Direct Led με local dimming θα μπορούσα να κάνω ένα συμβιβασμό αλλά μόνο μία Philips βρήκα η οποία έκανε 2300 ( με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο ) και γενικά ήμουν πάντα Sonyκος και ΑντιPhilipiκος.
Το μόνο που μου έμενε ήταν να περιμένω τα καινούργια μοντέλα αλλά τι θα κέρδιζα αλήθεια από το να πληρώσω ένα κάρο λεφτά για TV?
Μία φορά έκανα το λάθος να δώσω πολλά ( πάνω από 2000) για TV και δεν το ξανακάνω.Εξάλλου οι τηλεοράσεις γίνονται από ότι φαίνεται περισσότερο αναλώσιμες από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Οι δικτυακές και ιντερνετικές δυνατότητες της B750, το DLNA, οι multimedia δυνατότητες και η πολύ καλή ποιότητα εικόνας νομίζω ότι αποτελούν ένα άριστο πακετάκι το οποίο το έκλεισα 1300 δηλαδή λίγο λιγότερο από τις σημερινές ελάχιστες skroutzικες τιμές.
Θα ενημερώνω όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες χρήσης σύνδεσης και λειτουργικότητας.

Φίλε να υποθέσω ότι την πήρες, τελικά; Για πες μας, εντυπώσεις!
Θέλω να σου πω ότι πολύ καλά έκανες και εγώ αυτήν πήρα και μάλιστα την περίμενα 2 μήνες λόγω απεργίας των ναυτεργατών!!! Έχω μείνει κατενθουσιασμένος! Το μόνο εκνευριστικό, είναι η αργή απόκριση του tv control. Για όλα τα άλλα, οποιοσδήποτε έχει δει την TV έκει μείνει άφωνος και φυσικά είναι η καλύτερη απάντηση στο όλο marketing thing με τις LED. LED και σιγά τα αυγά! Μόνο οι back led προσθέτουν κάτι παραπάνω, αλλά δεν αξίζουν τα λεφτά για 'μένα.
Αμα δεν βγουν οι OLED σε λογικές τιμές, δεν θα δούμε άσπρη μέρα!

Έχει δοκιμάσει κανένας σας, αυτό εδώ:
http://newage.mpeg4-players.info/samsung/b650/b650.html

Λένε ότι κάνει και για την 750. Αυτό που κάνει είναι να προσθέτει κάποιες λειτουργίες που λείπουν, για aspect ratio στον ενσωματωμένο player.

Αλλά καθότι είναι firmware, έχω μια επιφύλαξη να το βάλω, γιατί αν γίνει πατάτα είμαι αυτομάτως, εκτός εγγύησης!!!