Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εισαι σιγουρος οτι αυτο συμβαινει μονο με την 3006.2 εκδοση firmware;
Εχω την αισθηση απο οτι διαβασα σε ξενα φορα πως αν δεν περασεις το widget του SamyGO αυτο ειναι αδυνατο ακομη και με το 3005.1 που εχουμε εμεις αλλιως ευχαριστως θα εβαζα παλιοτερη εκδοση σειρας 2000+ που λενε οτι δουλευει καλυτερα.

Από όσο ξέρω ο μόνος τρόπος για downgrade είναι με εγκατάσταση του widget του samyGO. Αυτό εννοούσα στο μήνυμά μου. Όμως, κάποιοι που έβαλαν το 3006 είπαν ότι το widget μπλοκάρει και δεν λειτουργεί πια. Έκανε καλή δουλειά πάλι η samsung...
Επομένως όσοι βάλουν το 3006 θα χρειαστεί να αναμείνουν μέχρι να κυκλοφορήσει κάποια νεότερη έκδοση του widget samyGO

Σαν ένα από τα θετικά του 3006 firmware αναφέρεται η βελτίωση του input lag.
Αρκετά δελεαστικό, αλλά καλύτερα να περιμένουμε λίγο όσοι σκοπεύουμε να κάνουμε το upgrade

Όταν λες input lag για εξήγησε λίγο περισσοτερο pls.
Και που μπορούμε να δούμε τι αλλαγές έχει το νέο firmware?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν λες input lag για εξήγησε λίγο περισσοτερο pls.
Και που μπορούμε να δούμε τι αλλαγές έχει το νέο firmware?
Ενδιαφερει οσους παιζουν παιχνιδια καθως προκειται για την υστερηση αποκρισης σε εισοδους (input) απο κονσολες και γενικοτερα απο παιχνιδομηχανες!

καμία πρόταση για βάση στήριξης σε τοίχο για μία 40c650 έχετε;

κάτι φτηνό και με στυλ :D

ευχαριστώ.

Σαν ένα από τα θετικά του 3006 firmware αναφέρεται η βελτίωση του input lag.
Αρκετά δελεαστικό, αλλά καλύτερα να περιμένουμε λίγο όσοι σκοπεύουμε να κάνουμε το upgrade

Σίγουρα απάτη για να μας πείσουν να αναβαθμίσουμε !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενδιαφερει οσους παιζουν παιχνιδια καθως προκειται για την υστερηση αποκρισης σε εισοδους (input) απο κονσολες και γενικοτερα απο παιχνιδομηχανες!
Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.
Αλλά αυτό ισχυει αφού δηλώσεις μια είσοδο hdmi σαν παιχνίδι έτσι?

Μα αυτή την επιλογή την είχε είδη.
Τώρα με το νέο firmware απλά μειώνετε κι άλλο το input lag που είχε με παλιότερα firmwares?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βγηκε το καινουριο 3007.1 το δοκιμασε κανείς; ειναι καλο το νεο firmware η......μια απο τα ιδια;

Ευχαριστώ everville. Με τα ελληνικά είναι οκ?

Τι εννοείς με τα ελληνικά? Αν εννοείς ελληνικά στα menu δεν έχω ιδέα αφού έχω γυρισμένα τα μενού στα αγγλικά.

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν παρακολουθώ συχνά το φόρουμ.

Η C652 έχει PVR και αν ναι πως δουλεύει? Το μάνουαλ δεν λέει τίποτα.
Update πως κάνουμε? Έχω δοκιμάσει κάποιες φορές να κάνω update μέσω του USB stick αλλά δεν βλέπει το αρχείο???
Κάνω κάτι λάθος?

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν παρακολουθώ συχνά το φόρουμ.

Η C652 έχει PVR και αν ναι πως δουλεύει? Το μάνουαλ δεν λέει τίποτα.
Update πως κάνουμε? Έχω δοκιμάσει κάποιες φορές να κάνω update μέσω του USB stick αλλά δεν βλέπει το αρχείο???
Κάνω κάτι λάθος?

Λοιπόν, ακολουθείς τις οδηγίες στα 2 παρακάτω link. Είναι σε C650 αλλά και για C652 το ίδιο είναι.....

Γραπτός-Οδηγός
Βίντεο-Οδηγός

Μπορει καποιος να μου πει αν το παραπανω παιζει σε LE32c650 με το τελευταιο firmware ?
καλησπερα μολις το εκανα σε 40C650 με το firmware -3007.1 και λειτουργει αψογα ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Yes! Απόλυτη επιτυχία! Το timeshifting και το recording της τηλεόρασης είναι άψογο!!!!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το partition του δίσκου δεν αναγνωρίζεται καθόλου στο pc, κάποια άκρη θα βρούμε όμως και γι αυτό σιγά σιγά!

Πάμε λοιπόν από την αρχή για όσους ενδιαφέρονται:

Ενεργοποίηση PVR (Timeshifting και Recording) σε Samsung σειράς C650
(όποιος έχει C630 δοκιμάζει και μας λέει)

1. Ανοίγουμε την τηλεόραση (Power On), Πατάμε στο τηλεκοντρόλ: MUTE-1-1-9-ENTER, επιλέγουμε HOTEL MODE ON (πατάμε πάνω του και δεξιά για να γυρίσει στο On) και την κλείνουμε (Power Off).

2. Είσοδος στο Service Menu: Με κλειστή την τηλεόραση πατάμε διαδοχικά στο τηλεκοντρόλ INFO-MENU-MUTE-POWER. (Εναλακτικά αν ο συνδυασμός δεν λειτουργήσει δοκιμάστε MUTE-1-8-2-POWER )

3. Συνδέστε ένα USB Flash ή USB σκληρό δίσκο φορμαρισμένο σε FAT32 στην τηλεόραση.

4. Στο service menu πηγαίνετε στο Control - Hotel Option και επιλέξτε "Clone TV to USB". Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης αντιγράφονται στο usb. Πατήστε return στο remote control για να επιστρέψετε στην αρχική και επιλέξτε Sub Option.

5. Πλοηγηθείτε στην επιλογή PVR πατώντας συνεχόμενα το βελάκι προς τα κάτω στο Remote Control και επιλέξτε PVR ON πατώντας μια φορά δεξιά.

6. Πατήστε Return στο remote και επιλέξτε Hotel Mode Off.

7. Κλείστε την τηλεόραση και ξανανοίξτε την, Voila! Διαθέτει PVR! Μπορείτε να συνδέσετε πάνω εξωτερικό σκληρό δίσκο και να πραγματοποιήσετε εγγραφή, αφού η τηλεόραση τον φορμάρει.

Σημ: Προσωπικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έκανα επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Πατάμε και κρατάμε πατημένο το exit στο remote control για 10 δευτερόλεπτα και επιλέγουμε επανεκκίνηση στην προτροπή). Κατανοώ ότι για κάποιους που έχουν φτιάξει την λίστα καναλιών και άλλες ρυθμίσεις κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο και γι αυτό προηγήθηκε και η διαδικασία του backup των ρυθμίσεων της τηλεόρασης σε φλασάκι.

Η διαδικασία δοκιμάστηκε και λειτουργεί άψογα.

Παρακαλώ σε περίπτωση δοκιμής αναφέρεται ακριβές μοντέλο και firmware της συσκευής.

Καλές εγγραφές!
:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.
Αλλά αυτό ισχυει αφού δηλώσεις μια είσοδο hdmi σαν παιχνίδι έτσι?

Μα αυτή την επιλογή την είχε είδη.
Τώρα με το νέο firmware απλά μειώνετε κι άλλο το input lag που είχε με παλιότερα firmwares?

ενεργοποιηση game mode : βασικο μενου -> ρυθμισεις -> γενικα -> λειτ.παιχ

Avsinger αυτό λέω ρε φίλε ότι αυτή την επιλογή την είχε είδη επομένως τι άλλαξε με το νέο firmware?

Απλά μείωσαν κι άλλο το input lag?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Avsinger αυτό λέω ρε φίλε ότι αυτή την επιλογή την είχε είδη επομένως τι άλλαξε με το νέο firmware?

Απλά μείωσαν κι άλλο το input lag?

δεν εχω ιδεα . δεν τοχω ψαξει ... φανταζομαι ομως πως για να μειωθει το lag θα πρεπει να παρακαμψουν κιαλλες επεξεργασιες της εικονας... τι αλλο θα κοψουν ??? οποτε ... χειροτερη ποιοτητα ... μια χαρα ειναι κ αυτο το lag που εχει τωρα. ρε παιδια εχει κανενας προβλημα στα παιχνιδια ???? εγω οχι !!!!!!!!!