Εβαλα το τελευταιο firmware 003011 και απο τοτε δε μου παιζει με τιποτα υποτιτλους σε οσες ταινιες εχουν τελεια στο filename τους!! Προσοχη λοιπον....ΜΗΝ κανετε update γιατι θα το μετανιωσετε οπως κι εγω.
ΥΓ:Κανεις αλλος που την πατησε ηδη??
Φίλε έχεις άδικο.
Εγώ με ένα κάρο τελείες στο όνομα των υπότιτλων και εξυπακούεται και στο αρχείο της ταινίας και μια χαρά μου παίζει τους υπότιτλους.
Μήπως ΔΕΝ έχει ακριβώς το ίδιο όνομα το αρχείο της ταινίας και ο υπότιτλος ρε φίλε γι' αυτό και δεν τον αναγνωρίζει.
Σε ποια tv ακριβως το εβαλες?
Χαθηκε το PVR?
Αλλαξε κατι στο internetTV?
Προφανώς χάλασε. Τηλ στο σερβιςΈχω πρόβλημα με την 1η από πάνω θύρα scart (40c650). Ότι και να συνδέσω δεν το παίζει (dvd,game). Ενώ στην 2η παίζουν κανονικα.
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω την λειτουργία της θύρας ? (Στην αρχή έπαιζε κανονικά)
δοκίμασα να παίξω ταινίες από usb stick φορμαρισμένο σε exFAT, αλλά δεν έβλεπε τις ταινίες η TV (βασικά ούτε καν τους φακέλους δεν έβλεπε, όχι μόνο τις ταινίες)
Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
Το firmware που φοράει η δική μου TV είναι το 2011/01/06_003006, μήπως μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος με ποιο φρέσκο firmware για να δούμε αν το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση;
Μα δεν είπα φίλε μου οτι έκανες παράπονο! Το καταλαβαίνω οτι ένα ερώτημα έκανες, με παρεξήγησες, δεν είχε ύφος η απάντηση μου. Απλά άδραξα την ευκαρία να εκφράσω εγώ το δικό μου παράπονο με την samsung, που δεν ενδιαφέρεται για after sale support και οι αναβαθμίσεις που βγάζει δεν δίνουν καθόλου έξτρα χαρακτηριστικά στις τιβι της.ευχαριστώ για την απάντηση.
δεν έκανα παράπονο, απλά εξέφρασα μια απορία.
και εγώ τον έχω λιώσει τον player της TV.
εκανα και την αναβαθμιση αλλα παλι τιποτα...τι εγινε ρε παιδια;;;Βοηθειαααα! Εκανα factory reset μεσα απο το service menu γιατι ειχα καποια προβληματακια και τωρα δεν μου βρισκει κανενα καναλι, ουτε αναλογικο ουτε ψηφιακο! "weak or no signal, check the antenna cable connection". εννοειται οτι εχω συνδεμενο το καλωδιο της κεραιας το οποιο δοκιμασα σε αλλη τηλεοραση και δουλευει κανονικα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.