Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εβαλα το τελευταιο firmware 003011 και απο τοτε δε μου παιζει με τιποτα υποτιτλους σε οσες ταινιες εχουν τελεια στο filename τους!! Προσοχη λοιπον....ΜΗΝ κανετε update γιατι θα το μετανιωσετε οπως κι εγω.

ΥΓ:Κανεις αλλος που την πατησε ηδη??

Φίλε έχεις άδικο.

Εγώ με ένα κάρο τελείες στο όνομα των υπότιτλων και εξυπακούεται και στο αρχείο της ταινίας και μια χαρά μου παίζει τους υπότιτλους.

Μήπως ΔΕΝ έχει ακριβώς το ίδιο όνομα το αρχείο της ταινίας και ο υπότιτλος ρε φίλε γι' αυτό και δεν τον αναγνωρίζει.

Last edited:
Εβαλα το τελευταιο firmware 003011 και απο τοτε δε μου παιζει με τιποτα υποτιτλους σε οσες ταινιες εχουν τελεια στο filename τους!! Προσοχη λοιπον....ΜΗΝ κανετε update γιατι θα το μετανιωσετε οπως κι εγω.

ΥΓ:Κανεις αλλος που την πατησε ηδη??

Σε ποια tv ακριβως το εβαλες?
Χαθηκε το PVR?
Αλλαξε κατι στο internetTV?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε έχεις άδικο.

Εγώ με ένα κάρο τελείες στο όνομα των υπότιτλων και εξυπακούεται και στο αρχείο της ταινίας και μια χαρά μου παίζει τους υπότιτλους.

Μήπως ΔΕΝ έχει ακριβώς το ίδιο όνομα το αρχείο της ταινίας και ο υπότιτλος ρε φίλε γι' αυτό και δεν τον αναγνωρίζει.

Κατι περιεργο συμβαινει. Χρησιμοποιω Mezzmo γιια DLNA server και μεχρι πριν κανω το update δουλευαν ολα τελεια. Μετα το update ομως, μου βγαζει υποτιτλους μονο σε οσες ταινιες δεν εχουν τελειες. Σε ολες τις αλλες βγαζει κανονικα.. Αν χρησιμοποιησω Serviio, μου βγαζει υποτιτλους σε ολες ομως δε μου βγαζει το μενου "Subtitle" στο οποιο μπορω να αλλαξω ρυθμισεις για μεγεθος, synchronise κλπ οταν παιζω την ταινια.. Πολυ περιεργο, αλλα κατι συμβαινει..

Σε ποια tv ακριβως το εβαλες?
Χαθηκε το PVR?
Αλλαξε κατι στο internetTV?

Σε 46αρα C650 το εβαλα και PVR δεν ειχα οποτε δεν μπορω να σου απαντησω. Στο ιντερνεττβ δεν προσεξα κατι φοβερο...

Τελικα ξαναεκανα install το Mezzmo και ξανα απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις και τωρα δουλευουν ολα κανονικα!! :)

Είδες?

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το επίσημο πρόγραμμα της samsung?
Τo samsung pc share manager.

Ρε παιδιά γιατί το samsung pc share manager μου βγάζει ΔΥΟ συσκευές στο media player της τηλεόρασης?

Μια με το όνομα του υπολογιστή και μια με το όνομα pc share manager.

Πως θα γίνει να ΣΒΗΣΩ εντελώς και από το pc αλλά εννοείτε και από την τηλεόραση το ένα από τα δυο?

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πέρασα το τελευταίο firmware αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος άπο την εικόνα της τιβι.Τελικά ποιό είναι το καλύτερο firmware για την c650 όσον αφορά την εικόνα και τις δυνατότητες της?

Έχω πρόβλημα με την 1η από πάνω θύρα scart (40c650). Ότι και να συνδέσω δεν το παίζει (dvd,game). Ενώ στην 2η παίζουν κανονικα.
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω την λειτουργία της θύρας ? (Στην αρχή έπαιζε κανονικά)

Έχω πρόβλημα με την 1η από πάνω θύρα scart (40c650). Ότι και να συνδέσω δεν το παίζει (dvd,game). Ενώ στην 2η παίζουν κανονικα.
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω την λειτουργία της θύρας ? (Στην αρχή έπαιζε κανονικά)
Προφανώς χάλασε. Τηλ στο σερβις

δοκίμασα να παίξω ταινίες από usb stick φορμαρισμένο σε exFAT, αλλά δεν έβλεπε τις ταινίες η TV (βασικά ούτε καν τους φακέλους δεν έβλεπε, όχι μόνο τις ταινίες)

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Το firmware που φοράει η δική μου TV είναι το 2011/01/06_003006, μήπως μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος με ποιο φρέσκο firmware για να δούμε αν το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση;

δοκίμασα να παίξω ταινίες από usb stick φορμαρισμένο σε exFAT, αλλά δεν έβλεπε τις ταινίες η TV (βασικά ούτε καν τους φακέλους δεν έβλεπε, όχι μόνο τις ταινίες)

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Το firmware που φοράει η δική μου TV είναι το 2011/01/06_003006, μήπως μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος με ποιο φρέσκο firmware για να δούμε αν το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση;

Φίλε μου είτε χρησιμοποιείς exfat λόγω mac είτε λόγω αδιαμφισβήτητης ανωτεροτητας από το ntfs, θα πρέπει να το εγκαταλείψεις γιατί η τιβι δεν το υποστηρίζει. Δεν είναι ούτε pc, ούτε stand alone media player που παίζει τα πάντα από τα πάντα, είναι ένας media player ενσωματωμένος στην τιβι με πάρα πολλούς περιορισμούς, που όμως αν τους μάθεις και τους συνηθίσεις περνάς μια χαρά (έγω προσωπικά οι ταινίες που έχω δει απο τον Player Της τιβι πρέπει να είναι 3ψήφιες!). Και επειδή ευλόγως θα μου απαντήσεις ¨μα καλά ρε φιλαράκι, τόσο δύσκολο είναι να διορθωθεί με μια απλή αναβάθμιση ?" θα σε προλάβω απαντώντας "πιστεύεις οτι ενδιαφέρει κάτι τέτοιο την samsung ? να ικανοποιήσει τις προχωρημένες απαιτήσεις του 0,1% των κατόχων ενός μοντέλου της?". Είναι άλλη μία έλλειψη που δεν προτίθεται να διορώσει η μαμά.
Φιλικά

ευχαριστώ για την απάντηση.
δεν έκανα παράπονο, απλά εξέφρασα μια απορία.

και εγώ τον έχω λιώσει τον player της TV.

ευχαριστώ για την απάντηση.
δεν έκανα παράπονο, απλά εξέφρασα μια απορία.

και εγώ τον έχω λιώσει τον player της TV.
Μα δεν είπα φίλε μου οτι έκανες παράπονο! Το καταλαβαίνω οτι ένα ερώτημα έκανες, με παρεξήγησες, δεν είχε ύφος η απάντηση μου. Απλά άδραξα την ευκαρία να εκφράσω εγώ το δικό μου παράπονο με την samsung, που δεν ενδιαφέρεται για after sale support και οι αναβαθμίσεις που βγάζει δεν δίνουν καθόλου έξτρα χαρακτηριστικά στις τιβι της.

Παιδιά τι ονόματα αρχείων απαγορεύεται να έχουμε στα αρχεία μας ώστε να τα βλέπει/μπορεί να τα αναπαράγει το player της τηλεόρασης δικτυακά ή μέσω usb δίσκου γιατί μερικές φορές έχω περάσει στο δίσκο ή στο δίκτυο κάποια αρχεία και ΔΕΝ τα έβλεπε καν το media player και όταν του άλλαξα το όνομα ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ το είδε μια χαρά.

Οπότε για πέστε μου τι απαγορεύεται?

Παντος ωσο αναφορα τις ρυθμησεις πρεπει να της κανουμε σε καθε θυρα ξεχωρηστα ....? παντος στην θυρα του media player της τω οι ρυθμησεις ειναι λιγες κ δεν μπρουμε να ρυθμησουμε το ασπρο κ ολλα αυτα που ειχε δωσει καποιος καμια 30αρια σελιδες νωρητερα...

Βοηθειαααα! Εκανα factory reset μεσα απο το service menu γιατι ειχα καποια προβληματακια και τωρα δεν μου βρισκει κανενα καναλι, ουτε αναλογικο ουτε ψηφιακο! "weak or no signal, check the antenna cable connection". εννοειται οτι εχω συνδεμενο το καλωδιο της κεραιας το οποιο δοκιμασα σε αλλη τηλεοραση και δουλευει κανονικα!

Βοηθειαααα! Εκανα factory reset μεσα απο το service menu γιατι ειχα καποια προβληματακια και τωρα δεν μου βρισκει κανενα καναλι, ουτε αναλογικο ουτε ψηφιακο! "weak or no signal, check the antenna cable connection". εννοειται οτι εχω συνδεμενο το καλωδιο της κεραιας το οποιο δοκιμασα σε αλλη τηλεοραση και δουλευει κανονικα!
εκανα και την αναβαθμιση αλλα παλι τιποτα...τι εγινε ρε παιδια;;;

Dimis_pj Αν δεν ξέρουν τι πειράζουν στο service menu οποιασδήποτε τηλεόρασης απλά ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ γι' αυτό το λόγο λέγεται service menu και ειναι ΚΡΥΦΟ σε κάθε τηλεόραση γιατί μπορείς πολύ εύκολα αν δεν ξέρεις να μαμησεις την τηλεόραση σου όπως μάλλον εσύ έκανες.

Τι να σου πω εγώ προσωπικά σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα γιατί δεν το κόβω και εύκολο να μπορέσεις να την επαναφέρεις όπως ήταν πριν.
Αν και είμαι περίεργος γιατί έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις από το service menu και όχι απλά μέσα από την τηλεόραση(Εγώ προσωπικά έχω κάνει άπειρες φορές χωρίς κανένα πρόβλημα μετά) εσένα τι σε χάλαγε?