Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια γνωριζω οτι το θεμα εχει συζητηθει αρκετες φορες αλλα χρειαζομαι βοηθεια...

φιλος μου "αλλαξε" (μεσο linux) το d-ling στικακι που αγορασα και πλεον εχει γινει samsung...

οταν λοιπον το εβαλα σε TV φιλου (46"samsung 6230) το "ειδε" αμεσως και συνδεθηκα άμεσα βαζοντας τον κωδικο του ασυρματου δικτυου .

στην συνεχεια πηγα σπιτι και οταν το δοκιμασα το "είδε" η δικια μου le40 c653 αλλα δεν μορει να μου βει και να συνδεθει στο ασυρμα το δικτυο κανει αναζητηση και δεν βλεπει κανενα ασυρματο για να βαλω τον κωδικο και να συνδεθω....

βοηθεια παιδες !!!!!!!!!

Υ.Σ το ρουτερ και ο παροχος και στα δυο σπιτια ειναι ιδια... (αρα δεν πρεπει να φταιει αυτο) εξαλου στο σπιτι μου βλεπω καμια 15αρια δικτυα απο τον υπολογιστη μου και με την tv κανενα....

1) Πως συμπεριφέρεται η τιβι οταν της συνδες οποιοδηποτε αλλο μη-συμβατο στικακι;
Με τον ιδιο τροπο ;
Δηλαδη και παλι το αναγνωριζει το στικακι αλλα μετα δεν βρίσκει κανενα δίκτυο ;
Αν ναι τότε προφανως ναι μεν το "βαπτισμενο" στικακι στην 6230 δουλευει αλλα στην c653 τρώει πόρτα!
Πρέπει να δανειστεις ενα οποιοδηποτε στικακι καποιου φιλου για να μας απαντησεις σε αυτο το ερωτημα.

Παίδες, μπορω να προγραμματισω εγγραφη καναλιου και να την κλεισω ? Θα το γραψει το καναλι αμ την κλεισω ? Δεν νομιζω βεβαια, αλλα λεω τωρα μηπως...
Και κατι άλλο, οταν την προγραμματισω να γραψει ενα προγραμμα, δεν γινεται να μην γραφει τις διαφημισεις ;
Ευχαριστω

Παίδες, μπορω να προγραμματισω εγγραφη καναλιου και να την κλεισω ? Θα το γραψει το καναλι αμ την κλεισω ? Δεν νομιζω βεβαια, αλλα λεω τωρα μηπως...
Και κατι άλλο, οταν την προγραμματισω να γραψει ενα προγραμμα, δεν γινεται να μην γραφει τις διαφημισεις ;
Ευχαριστω
Εννοείτε πως αν η τηλεόρασή σου έχει δυνατότητα εγγραφής, μπορείς να προγραμματίσεις ( μέσω EPG σίγουρα, δε ξέρω αν έχει δυνατότητα με χρονοδιακόπτη , αλλά νομίζω πως δεν έχει ) και να τη κλείσεις και να γράψει κανονικότατα.
Τώρα για τις διαφημίσεις, όχι δε γίνεται να μην τις γράψει.

Ευχαριστω

Εννοείτε πως αν η τηλεόρασή σου έχει δυνατότητα εγγραφής, μπορείς να προγραμματίσεις ( μέσω EPG σίγουρα, δε ξέρω αν έχει δυνατότητα με χρονοδιακόπτη , αλλά νομίζω πως δεν έχει ) και να τη κλείσεις και να γράψει κανονικότατα.
Τώρα για τις διαφημίσεις, όχι δε γίνεται να μην τις γράψει.

Ευχαριστω. Το δοκιμασα και πετυχε. Μεχρι σημερα δεν το ειχα καν δοκιμασει γιατι για καποιο (μαλλον αδιανοητο) λογο θεωρουσα αυτονοητο οτι αν ειναι κλειστη δεν εγγραφει το pvr σε εξωτερικο μεσω, ειδικα σε μηχανικο σκληρο δισκο που εχω συνδεσει εγω στο pvr ο οποιος ως γνωστον απαιτει μια σεβαστη ποσοτητα ρευματος...
Τσπ, πετυχε κανονικοτατα, εκανα προγραμματισμο εγγραφη μεσω του guide, την εσβησα, και λιγο αργοτερα παρατηρησα οτι το λαμπακι χρησης που εχει ο σκληρος μου δισκος αρχισε να αναβοσβηνει σαν να γραφει καποιος... Ολα κομπλε λοιπον!:fahne90:

καλημερα παιδια μετα απο επικοινωνια μου με την samsung για το παραπανω προβλημα που ειχα με το στικακι του wifi με αναγκασαν να κανω ενηρωση στο νεο λογισμικο T-VALDEUC-3018.1 και την "πατησα" εχασα το pvr που ειχα ενεργοποιηση απο το κρυφο μενου και δεν μπορω να το ξανα ενεργοποισω....

υπαρχει τροπος να γυρισω την tv στο αρχικο της λογισμικο??

Πριν 2 χρονια περιπου ηταν γνωστο οτι αν αναβαθμισεις χανεις το pvr...δεν ξερω αν αλλαξε κατι....
Εγω το αφησα σε προηγουμενο firm για να δουλευει...

Υπάρχει κάποιο firmware που όταν το περάσεις μετά μπορείς να περάσεις όποιο απο τα παλιότερα firmware σε βολεύει. Θα το ψάξω και μόλις το βρω θα το ποσταρω. Μέχρι τότε αναμονή

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

νομιζω οτι το βρηκα, ειναι το T-VALDEUC_0000 και μετα βαζεις οποιο θελεις.... (ας το επιβεβαιωσει καποιος...)

μπορει καποιος να μου πει που δεν το εχει πειραξει ποιο ειναι το αρχικο της γιατι δεν το ειχα δει πριν το πειραξω?

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

νομιζω οτι το βρηκα, ειναι το T-VALDEUC_0000 και μετα βαζεις οποιο θελεις.... (ας το επιβεβαιωσει καποιος...)

μπορει καποιος να μου πει που δεν το εχει πειραξει ποιο ειναι το αρχικο της γιατι δεν το ειχα δει πριν το πειραξω?
Πω πω σας ξέχασα εντελώς....εδώ είναι --> http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=3318

Πριν 2 χρονια περιπου ηταν γνωστο οτι αν αναβαθμισεις χανεις το pvr...δεν ξερω αν αλλαξε κατι....
Εγω το αφησα σε προηγουμενο firm για να δουλευει...
Να πω κι εγω την γνωμη μου, το Pvr στην c630-c650 ετσι κι αλλιως το βαζαμε με πατεντα απο το service menu, δεν υπηρχε απο το εργοστασιο και δεν προστεθηκε ως εξτρα σε κανενα μεταγενεστερο firmware, αυτα θυμαμαι παρολο που την πατεντα την ειχα κανει πριν ακριβως 4 χρονια. Οποτε ο φιλος που εχασε το pvr απλα θα κανει την πατεντα ξανα για να προστεθει. Η πατεντα ειναι στην σελιδα 197 του παροντος νηματος, στο μηνυμα # 1966.

Συμφωνουμε σε ολα...εκει που διαφωνουμε ειναι οτι ΔΕΝ προστεθηκε σε κανενα firmware, αλλα ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ...αρα παλια οσοι αναβαθμιζαν απλα εχαναν το pvr...

καλημερα παιδια μετα απο επικοινωνια μου με την samsung για το παραπανω προβλημα που ειχα με το στικακι του wifi με αναγκασαν να κανω ενηρωση στο νεο λογισμικο T-VALDEUC-3018.1 και την "πατησα" εχασα το pvr που ειχα ενεργοποιηση απο το κρυφο μενου και δεν μπορω να το ξανα ενεργοποισω....

υπαρχει τροπος να γυρισω την tv στο αρχικο της λογισμικο??

Έχω την 40C653 με το firmware T-VALDEUC-3018.1 (της είχα κάνει αναβάθμιση μέσω USB stick) και δεν έχασα τη δυνατότητα του PVR.

Συμφωνουμε σε ολα...εκει που διαφωνουμε ειναι οτι ΔΕΝ προστεθηκε σε κανενα firmware, αλλα ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ...αρα παλια οσοι αναβαθμιζαν απλα εχαναν το pvr...
Ο.κ., οπότε ο φίλος για να ξανααποκτησει το pvr μπορει να δοκιμασει σε πρωτη φαση να κανει αυτο που προτεινω στο προηγουμενο ποστ μου, συμφωνουμε σε αυτο που ειναι και το σπουδαιότερο ;
........Οποτε ο φιλος που εχασε το pvr απλα θα κανει την πατεντα ξανα για να προστεθει. Η πατεντα ειναι στην σελιδα 197 του παροντος νηματος, στο μηνυμα # 1966.

εγώ έχω μείνει στο 2011/04/13_003008 το οποίο αν θυμάμαι καλά ηταν το τελευταίο που υποστήριζε το PVR..
Απο τότε έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις στα firmware που να δικαιολογούν αναβάθμιση απο αυτη που έχω;
εννοώ να δίνουν παραπάνω δυνατότητες στα menu ή να βελτιώνουν την κίνηση στην εικόνα που καμιά φορά κολλάει αν έχεις το motion ανοιχτό κτλ..

Μετά από σχετική αναβάθμιση κινητού (από Galaxy S I9000 σε Galaxy Note 3 N9005) είπα να δω τι γίνεται με το ScreenShare μιας και το I9000 αν και του είχα περασμένη 4.4.2 με CyanogenMod δεν το υποστήριζε λόγω hardware.
Το θέμα είναι ότι κάνω scan για screen στο note και δεν βλέπει την TV, ενώ η TV στα settings του allshare ScreenShare βλέπει το κινητό κανονικά και είναι και στο "Επιτρ." για να μπορεί να δεχτεί σήμα.
Έχω και Android Hdmi Stick με το οποίο σίγουρα θα βρω άκρη για, αλλά προτιμούσα να μπορώ να κάνω κατευθείαν connect στην TV. Any ideas?

Μετά από σχετική αναβάθμιση κινητού (από Galaxy S I9000 σε Galaxy Note 3 N9005) είπα να δω τι γίνεται με το ScreenShare μιας και το I9000 αν και του είχα περασμένη 4.4.2 με CyanogenMod δεν το υποστήριζε λόγω hardware.
Το θέμα είναι ότι κάνω scan για screen στο note και δεν βλέπει την TV, ενώ η TV στα settings του allshare ScreenShare βλέπει το κινητό κανονικά και είναι και στο "Επιτρ." για να μπορεί να δεχτεί σήμα.
Έχω και Android Hdmi Stick με το οποίο σίγουρα θα βρω άκρη για, αλλά προτιμούσα να μπορώ να κάνω κατευθείαν connect στην TV. Any ideas?

Μήπως το allshare της τιβι μας είναι συμβατο με συγκεκριμενη γκαμα κινητων ?
Μηπως η τιβι θελει αναβαθμιση για να συνεργαστει με νεοτερα μοντελα ?

Κανετε ενα λαθακι...εννοειτε το screen mirroring ενω η C650 απλα εχει το all share.... αυτο που μπορειτε να μοιραστειτε με την tv απο το κινητο,ειναι εικονες και βιντεο

Μα αυτο ανεφερα, οτι στο μενού allshare της C650 έχει ρυθμίσεις μήνυμα/πολυμεσα/screenshare όπου και γίνεται η επιλογή των επιτρεπόμενων συσκευών. Αποστόλη πολυμέσων (video/audio/pictures) που δοκίμασα από το gallery του note δουλεύει μια χαρά. Την ρύθμιση screenshare γιατί την έχει η C650 τοτε;