gianniskriti
Senior Member
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
1) Πως συμπεριφέρεται η τιβι οταν της συνδες οποιοδηποτε αλλο μη-συμβατο στικακι;
Με τον ιδιο τροπο ;
Δηλαδη και παλι το αναγνωριζει το στικακι αλλα μετα δεν βρίσκει κανενα δίκτυο ;
Αν ναι τότε προφανως ναι μεν το "βαπτισμενο" στικακι στην 6230 δουλευει αλλα στην c653 τρώει πόρτα!
Πρέπει να δανειστεις ενα οποιοδηποτε στικακι καποιου φιλου για να μας απαντησεις σε αυτο το ερωτημα.
Παιδια γνωριζω οτι το θεμα εχει συζητηθει αρκετες φορες αλλα χρειαζομαι βοηθεια...
φιλος μου "αλλαξε" (μεσο linux) το d-ling στικακι που αγορασα και πλεον εχει γινει samsung...
οταν λοιπον το εβαλα σε TV φιλου (46"samsung 6230) το "ειδε" αμεσως και συνδεθηκα άμεσα βαζοντας τον κωδικο του ασυρματου δικτυου .
στην συνεχεια πηγα σπιτι και οταν το δοκιμασα το "είδε" η δικια μου le40 c653 αλλα δεν μορει να μου βει και να συνδεθει στο ασυρμα το δικτυο κανει αναζητηση και δεν βλεπει κανενα ασυρματο για να βαλω τον κωδικο και να συνδεθω....
βοηθεια παιδες !!!!!!!!!
Υ.Σ το ρουτερ και ο παροχος και στα δυο σπιτια ειναι ιδια... (αρα δεν πρεπει να φταιει αυτο) εξαλου στο σπιτι μου βλεπω καμια 15αρια δικτυα απο τον υπολογιστη μου και με την tv κανενα....
1) Πως συμπεριφέρεται η τιβι οταν της συνδες οποιοδηποτε αλλο μη-συμβατο στικακι;
Με τον ιδιο τροπο ;
Δηλαδη και παλι το αναγνωριζει το στικακι αλλα μετα δεν βρίσκει κανενα δίκτυο ;
Αν ναι τότε προφανως ναι μεν το "βαπτισμενο" στικακι στην 6230 δουλευει αλλα στην c653 τρώει πόρτα!
Πρέπει να δανειστεις ενα οποιοδηποτε στικακι καποιου φιλου για να μας απαντησεις σε αυτο το ερωτημα.