Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, ελπίζω να πέρασες καλά, αλλά και να ξαναφύγεις γιατί το δικό μου καλοκαίρι δεν έχει καν αρχίσει!
το pc εχει windows7 64bit και εχει nvidia 8800gts 512mb. το συνδέω με dvi adaptor σε hdmi και μετα στην hdmi1 θυρα της τηλεορασης.
νομίζω ότι η πιο πάνω γραμμές δίνουν την απάντηση, θέλω να πω ότι χρησιμοποιώντας τον dvi σε hdmi adaptor ίσως χάνεται κάποια πληροφορία που προκαλεί πρόβλημα στην συνδεσμολογία της τηλεόρασης. Η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου χρειάζεται η direct hdmi σύνδεση γιατί τον ήχο τον παίρνω απο την optical του htpc.
Τέλος πάντων, δοκιμάσω και εγώ με dvi σε hdmi adaptor και πρέπει να παίζει κάπου και μια nvdia για να το δοκιμάσω κι αυτό.
Ναι το πρόβλημα μου το παρουσιάζει σε όλα τα ψηφιακά (και digea και τα 4 της ΕΡΤ).
Τον τελευταίο καιρό πιάνω τον εαυτό μου λόγω του προβλήματος αλλά και λόγω βαρεμάρας να ανοίξω το htpc (έτσι κι αλλιώς στο σπίτι υπάρχει media server 24/7) να βλέπω συνέχεια από τον media player της Samsung.
Με ενοχλεί ΠΟΛΥ που δεν έχει zoom to fit στο ύψος της ταινίας και έτσι βλέπω με μαύρες μπάρες πάνω κάτω κάτι που με χαλάει ιδιαίτερα.
Απορώ πως δεν το ζητάει ο κόσμος, περίμενα ότι θα γινόταμε μεγάλο θέμα, μιας και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ψεγάδι αυτή τη στιγμή του media player της!
Να πω τέλος ότι έβαλα το firmware 1016.0 για το οποίο διάβασα τα εξής:
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-1016.0
. To add requirement of Ziggo certification (Netherlands)
. PVR working at TF1 Widget(Channel bound service on) channel (France)
. Some HEAAC 5.1ch sound discontinuousin headphone mode
παρόλα αυτά δεν είδα κάποια εμφανή διαφορά σε κάποιο menu