Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι έγινε βρε συν-κάτοχοι, λείπετε όλοι για διακοπές;

Να πω ότι έβαλα και το καινούργιο Firmware 1014, ούτε το πρόβλημα έλυσε, αλλά ούτε και είδα καμία διαφορά...

Απλά προσπαθώ να ξεδιαλύνω το αν είναι θέμα ρύθμισης, ή hardware πρόβλημα της τηλεόρασης...

Έχω καταντήσει να τρολάρω ασύστολα και συγνώμη γι αυτό, please help!

καλησπέρα σε όλους, εχω βρει την 37αρα 700 κ σκέφτομαι να την αγοράσω αμμεσα.
θα ήθελα μερικέσ συμβουλές.
έχω nova κ την τηλεόραση την θέλω περισσότερο για να βλέπω ταινίες κ μπάλα μέσο Nova ή απο το laptop. διαβάζοντας όμως για τα προβλήματα κ επειδή δεν με ενδιαφέρει η χρήση της για άλλου σκοπους π.χ. gaming h internet,´απλά με ενδιαφέρει να είναι 100 hz. μήπως να δώ κατι άλλο???

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι έγινε βρε συν-κάτοχοι, λείπετε όλοι για διακοπές;

Να πω ότι έβαλα και το καινούργιο Firmware 1014, ούτε το πρόβλημα έλυσε, αλλά ούτε και είδα καμία διαφορά...

Απλά προσπαθώ να ξεδιαλύνω το αν είναι θέμα ρύθμισης, ή hardware πρόβλημα της τηλεόρασης...

Έχω καταντήσει να τρολάρω ασύστολα και συγνώμη γι αυτό, please help!
την 630 την εχω μονιμα συνδεδεμενη με το pc με hdmi.
δεν εχω παρατηρησει να χανει ψηφιακα ουτε τιποτα αλλο περιεργο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

την 630 την εχω μονιμα συνδεδεμενη με το pc με hdmi.
δεν εχω παρατηρησει να χανει ψηφιακα ουτε τιποτα αλλο περιεργο.
φίλε μου συγνώμη που σε ταλαιπωρώ, γράψε μου όμως δυο πράγματα
α) το htpc ποια κάρτα ακριβώς έχει; λειτουργικό; (εννοείτε ότι το συνδέεις κατευθείαν απο hdmi έξοδο της μητρικής ή της κάρτας και όχι με dvi+ adaptor ες )
β) ούτε την ώρα που μπουτάρει το pc δεν σου κάνει κανένα κόλλημα;

τό μόνο που δεν μπορω να δοκιμάσω εναλλακτικά είναι άλλη κεραία καθότι είμαι δεσμευμένος με την συγκεκριμένη εσωτερική γκρρρρ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

φίλε μου συγνώμη που σε ταλαιπωρώ, γράψε μου όμως δυο πράγματα
α) το htpc ποια κάρτα ακριβώς έχει; λειτουργικό; (εννοείτε ότι το συνδέεις κατευθείαν απο hdmi έξοδο της μητρικής ή της κάρτας και όχι με dvi+ adaptor ες )
β) ούτε την ώρα που μπουτάρει το pc δεν σου κάνει κανένα κόλλημα;

τό μόνο που δεν μπορω να δοκιμάσω εναλλακτικά είναι άλλη κεραία καθότι είμαι δεσμευμένος με την συγκεκριμένη εσωτερική γκρρρρ....
καταρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα ολιγομερες διακοπές.

το pc εχει windows7 64bit και εχει nvidia 8800gts 512mb. το συνδέω με dvi adaptor σε hdmi και μετα στην hdmi1 θυρα της τηλεορασης.

για το μπουταρισμα δεν εχω παρατηρήσει κατι περίεργο γιατι το pc δεν το κλεινω ποτέ. θα δοκιμάσω απο shutdown να το ξεκινήσω να σου πω αν βλέπω κατι περίεργο.
εσυ το παρατηρείς σε όλα τα ψηφιακά η μόνο στην digea? για να ξέρω τι ακριβώς να τσεκάρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, ελπίζω να πέρασες καλά, αλλά και να ξαναφύγεις γιατί το δικό μου καλοκαίρι δεν έχει καν αρχίσει!

το pc εχει windows7 64bit και εχει nvidia 8800gts 512mb. το συνδέω με dvi adaptor σε hdmi και μετα στην hdmi1 θυρα της τηλεορασης.
νομίζω ότι η πιο πάνω γραμμές δίνουν την απάντηση, θέλω να πω ότι χρησιμοποιώντας τον dvi σε hdmi adaptor ίσως χάνεται κάποια πληροφορία που προκαλεί πρόβλημα στην συνδεσμολογία της τηλεόρασης. Η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου χρειάζεται η direct hdmi σύνδεση γιατί τον ήχο τον παίρνω απο την optical του htpc.

Τέλος πάντων, δοκιμάσω και εγώ με dvi σε hdmi adaptor και πρέπει να παίζει κάπου και μια nvdia για να το δοκιμάσω κι αυτό.

Ναι το πρόβλημα μου το παρουσιάζει σε όλα τα ψηφιακά (και digea και τα 4 της ΕΡΤ).

Τον τελευταίο καιρό πιάνω τον εαυτό μου λόγω του προβλήματος αλλά και λόγω βαρεμάρας να ανοίξω το htpc (έτσι κι αλλιώς στο σπίτι υπάρχει media server 24/7) να βλέπω συνέχεια από τον media player της Samsung.

Με ενοχλεί ΠΟΛΥ που δεν έχει zoom to fit στο ύψος της ταινίας και έτσι βλέπω με μαύρες μπάρες πάνω κάτω κάτι που με χαλάει ιδιαίτερα.

Απορώ πως δεν το ζητάει ο κόσμος, περίμενα ότι θα γινόταμε μεγάλο θέμα, μιας και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ψεγάδι αυτή τη στιγμή του media player της!

Να πω τέλος ότι έβαλα το firmware 1016.0 για το οποίο διάβασα τα εξής:

1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-1016.0
. To add requirement of Ziggo certification (Netherlands)
. PVR working at TF1 Widget(Channel bound service on) channel (France)
. Some HEAAC 5.1ch sound discontinuousin headphone mode

παρόλα αυτά δεν είδα κάποια εμφανή διαφορά σε κάποιο menu

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσ

Με ενοχλεί ΠΟΛΥ που δεν έχει zoom to fit στο ύψος της ταινίας και έτσι βλέπω με μαύρες μπάρες πάνω κάτω κάτι που με χαλάει ιδιαίτερα.

Απορώ πως δεν το ζητάει ο κόσμος, περίμενα ότι θα γινόταμε μεγάλο θέμα, μιας και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ψεγάδι αυτή τη στιγμή του media player της!
Και η LG LD750 που πήρα εγώ, δείχνει μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά χωρίς να τεντώνει το βίντεο για full screen.
Πάντα κρατάει το original aspect ratio ακόμα και αν είναι τελείως λάθος.
Αν η ανάλυση από το βίντεο είναι πχ 360x576, καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Η ΤV δοκιμάστηκε μέσω LAN.

Η 630 τί πάνελ φοραει; είναι SPVA με την ίδια αντίθεση;
Υπάρχει κάνεις που να τη συνέδεσε σε υπολογιστή και πώς ανταποκρίνεται;

Στο κρυφο μενου πως μπαινω ,για να δω τις ωρες λειτουργιας της
τηλεορασης?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

κοίταξε να δεις... η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι όντας απόλυτα σίγουρος. Έχω δει πολλές C5XX σειρές να φοράνε SQ όπως και έχω δει C6XX- C7XX να φοράνε CN. Θέλω να πω ότι παίζουν σε όλες τις σειρές ανεξαρτήτως τιμής. Προσωπικά διαφορές δεν έχω δει σε κανένα μαγαζί αντιληπτές, παρόλο που άλλα άτομα εδώ μέσα έχουν γράψει το αντίθετο. Είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παίζουν για το τι εικόνα θα "λάβει" τελικά το μάτι σου που είναι και λίγο υποκειμενικό. Αν σκεφτείς τις διαφορές στην εικόνα που παρουσιάζουν ίδια μοντέλα μεταξύ τους λόγω clouding, ανομοιομορφιών, flashlight κλπ, ίσως να μην είναι το πρώτο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.
'
Το τη πανελ φοραει, το γραφει στο πλαι σε ενα ταμπελακι πανο απτο της πλαινες εισοδους ?το ταμπελακι εχει δυο η τρεια κουτακια κ στο teleyteo γραφει version???? ακομα πιο πανελ ειναι πιο καλο σχετικα...για μπαλα κ ps3??? thnx

'
Το τη πανελ φοραει, το γραφει στο πλαι σε ενα ταμπελακι πανο απτο της πλαινες εισοδους ?το ταμπελακι εχει δυο η τρεια κουτακια κ στο teleyteo γραφει version???? ακομα πιο πανελ ειναι πιο καλο σχετικα...για μπαλα κ ps3??? thnx

Καλά παιδιά αμα φτάσουμε να λέμε οτι το τάδε πάνελ είναι καλό για μπάλα, το άλλο είναι καλό για ps3, και το άλλο για ταινίες, θα έχει γίνει σωστό ανέκδοτο η συζήτηση. Δεν ισχύουν αυτά τα πράματα.
Ναι, ο τύπος του πάνελ φαίνεται σε εκείνο το ταμπελάκι.

γεια σας παιδιά, είμαι και εγω κάτοχος της C650 απο σήμερα! αυτο που παρατήρησα είναι οτι απο το dvd η εικόνα είναι φανταστική αλλά στα αναλογικά αλλά και στα ψηφιακά κανάλια η εικόνα είναι απογοητευτική, βλέπω π.χ. το λογότυπο του prisma και είναι θολό, λίγο πιο ευκρινές του σπορτ plus! πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή έτσι είναι η τηλεόραση;

Όταν συνδέεται μια συσκευή με HDMI,δεν γίνεται να στείλει DTS μέσω της οπτικής??? :/

γεια σας παιδιά, είμαι και εγω κάτοχος της C650 απο σήμερα! αυτο που παρατήρησα είναι οτι απο το dvd η εικόνα είναι φανταστική αλλά στα αναλογικά αλλά και στα ψηφιακά κανάλια η εικόνα είναι απογοητευτική, βλέπω π.χ. το λογότυπο του prisma και είναι θολό, λίγο πιο ευκρινές του σπορτ plus! πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή έτσι είναι η τηλεόραση;

Γενικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν είναι ότι καλύτερο. Μάλλον είναι λόγω 4 καναλιών και MPEG2. Το πιο καθαρό είναι συνήθως το sport plus, και καμιά φορά το prisma plus. Τα υπόλοιπα είναι εντελώς θολά...

Όταν συνδέεται μια συσκευή με HDMI,δεν γίνεται να στείλει DTS μέσω της οπτικής??? :/

Γενικά αυτή την λειτουργία την έχω ακούσει σε Philips και σε Panasonic (νομίζω). Ίσως να μην γίνεται σε Samsung, αλλά δεν είμαι κάτοχος να σου πω σίγουρα.