Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά. Έγινα κάτοχος της LE32C650. Μια απορία μόνο.
Στο ψηφιακό σήμα μου έβγαλε τα κανάλια που είναι διαθέσιμα, αλλά α έχει βγάλει με τυχαία σειρά που δεν βλέπω τρόπο να αλλάξω (ενώ τα αναλογικά μπορώ να τα αλλάξω όπως θέλω).
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να συνδιάσω επιλογές αναλογικών και ψηφιακών καναλιών; Π.χ στο 1 να παιζει ΕΤ1 αναλογικό και στο 4 Mega ψηφιακό κλπ.

Αυριο θα παω να αγορασω την C650 46''. Μπορεί κάποιος να μου πει σιγουρα αν εμφανιζονται οι ελληνικοι υποτιτλοι που ειναι ενσωματωμενοι σε mkv ταινιες? και αυτο γιατι εχω καμια 800αρια για να μην καθομαι να ξανακατεβαζω srt, Ευχαριστω.

οχι οι ενσωματωμενοι δεν εμφανιζονται
αλλα μπορεις να κανεις εξαγωγη το srt apo to mkv me to mkvexract σε
1 λεπτο

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται σε κάποια tv δεν είναι απαραίτητο να εμφανίζεται σε όλους τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε δύσπιστοι σε κάποιο φαινόμενο που αναφέρει κάποιος κάτοχος επειδή δεν το έχουμε συναντήσει στην δική μας tv.

σε ευχαριστουμε πολυ Γιαννη για αυτην την παρατηρηση. εσυ ποια tv εχεις ?

Σήμερα , πήρα και εγώ την 40C653 με πάνελ SQ01 , και οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές! Αλλά το πιο θετικό είναι η τιμή που την αγόρασα ...Ευχαριστώ πολύ για ολες τις πληροφορίες , αν και κάποιες ιδιαίτερα μεροληπτικές αλλά σεβαστές!! :a0210:

Και καλώς σας βρήκα.. Μίας και είναι το πρώτο μου πόστ !!!

Σήμερα , πήρα και εγώ την 40C653 με πάνελ SQ01 , και οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές! Αλλά το πιο θετικό είναι η τιμή που την αγόρασα ...Ευχαριστώ πολύ για ολες τις πληροφορίες , αν και κάποιες ιδιαίτερα μεροληπτικές αλλά σεβαστές!! :a0210:

Και καλώς σας βρήκα.. Μίας και είναι το πρώτο μου πόστ !!!
Καλορίζικη.
μήπως την πήρες χθες από το Saturn στη Συγγρού κατά τις 18:30;

Λοιπόν, εγώ πήρα την LCD 40' C630 με πάνελ SQ01 από το Saturn στη Συγγρού. Με κέρδισε το semi mat panel που έχει σε σχέση με την C650 & C653 που είχε το κατάστημα.

Σχετικά με τις εντυπώσεις, έφτιαξα τα κανάλια και είδα αυτά μόνο. Ταινία HD 1080p δεν είδα.
Λοιπόν το τηλεοπτικό είναι καλό με κλικ προς το μέτριο. Ειδικά στα αναλογικά. Στα ψηφιακά είναι καλό.

Τώρα πρέπει να βρω από που φαίνονται οι ώρες λειτουργίας και άμα υπάρχει ένας εύκολος τρόπος ταξινόμησης των καναλιών γιατί έτσι όπως το πήγα ήταν κουραστικά.

Καλημέρα!!! Ναι είσαι απόλυτα ακριβής!!!Καλορίζικη και η δική σου... Να σου πώ την αλήθεια σ' αυτό το μοντέλο είχα καταλήξει εξ´αρχής ,οπότε όταν μου είπαν πως η C530 με το ματ πάνελ ήταν και 100 ευρώ πιο ακριβή δεν το σκέφτηκα καν..
Πάντως εγώ έχω άριστες εντυπώσεις τόσο από ψηφιακό οσο και από αναλογικό..Επίσης και σε σήμα τόσο από dreambox όσο και από digimax (λιγότερο) έχω ,ανάλογα πάντα και με την εκπομπή, εξεραιτική εικόνα..Ειδικά σε ναβασινεμα και ναβασπορτς

Έχω τοποθετήσει την τηλεόραση (LE40C652) σχεδόν μπροστά από το σώμα του καλοριφέρ! Επηρεάζεται η σωστή λειτουργία της tv από τη ζέστη του καλοριφέρ ή να την αφήσω εκεί και τον χειμώνα????

καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπουμε αρχεία video απο τον media player της C650 μεγαλύτερα των 2gb; ίσως κάποιο πρόγραμμα που τα χωρίζει σε μικρότερα;

Έχω τοποθετήσει την τηλεόραση (LE40C652) σχεδόν μπροστά από το σώμα του καλοριφέρ! Επηρεάζεται η σωστή λειτουργία της tv από τη ζέστη του καλοριφέρ ή να την αφήσω εκεί και τον χειμώνα????

Στο εγχειρίδιο λέει σε τι θερμοκρασίες πρέπει να λειτουργεί η τηλεόραση.

καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπουμε αρχεία video απο τον media player της C650 μεγαλύτερα των 2gb; ίσως κάποιο πρόγραμμα που τα χωρίζει σε μικρότερα;
σίγουρο αυτό που λές; γιατί θυμάμαι ότι ο αδερφός μου που έχει την B650 του παίζει μεγαλύτερα από 2GB

Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός, κάποιο λάθος κάνεις.....

ναι, οτι αρχείο έχω ακόμη και φωτο δεν το ανοίγει!
Φώτο 2gb;;;;;; Που την βρήκατε από δορυφόρο;;;;;:BXVZCBXZ6:

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το τελευταίο firmware για την 40C630?
εδώ βρίσκω δύο, το T-VAL6DEUC-1012.1 και το T-MSX6DEUC-1001.1.
είναι κάποιο από αυτά ή υπάρχει κάποιο άλλο; μου φαίνονται παλαιά τα νούμερα σε σχέση με τη C650

Να ρωτήσω κάτι,μέσω dlna παίζει αρχεία Video? Γιατί εμένα τα ίδια αρχεία που αναγνωρίζει και παίζει απο usb μεσω dlna μου βγάζει οτι το αρχείο δεν υποστηρίζεται