Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-

Ο.κ., το παραπάνω αυθαίρετο συμπέρασμα για τον χαρακτήρα μου είναι καθαρά γνώμη σου, εγώ όπως προ-είπα δεν πρόκειται να δώσω βήμα για περαιτέρω ανούσια συζήτηση
Μα σε ποιο σημείο έκανα αναφορά στον χαρακτήρα σου, εγώ είπα ότι κάποιοι θα συμφωνήσουν με σένα και θα πάρουν DVD player και κάποιοι με μένα και δεν θα πάρουν DVD player.

Εγω ρε παιδια γιατι δεν μπορω να αποθηκεύσω τα καναλια μου στη σειρα που θελω.Τοσο ασχετος ειμαι?

Εγω ρε παιδια γιατι δεν μπορω να αποθηκεύσω τα καναλια μου στη σειρα που θελω.Τοσο ασχετος ειμαι?

Φίλε πατάς αυτόματη αναζήτηση και αφήνεις την τιβι να αποθηκεύσει οτι κανάλι βρει σε όποια θέση θέλει. Μετά πας από το μενού-διαχείριση καναλιών και αλλάζεις την σειρά και τα βάζεις όπως θες, και αν θες βάζεις και όνομα σε όσα κανάλια δεν έχουν. Όταν με το καλό βγάλεις άκρη τράβα κι ένα μπακαπ των καναλιών σε ένα γσβ στικάκι.

thx,θα το δοκιμασω αυριο γιατι τωρα κοιμούνται ολοι,Παντως εχω την εντυπώσει οτι το δοκιμασα κ δεν...Θα δοκιμασω παλι αυριο

Menu-κεραία-πάτας το βελάκι προς τα κάτω και επιλέγεις το Διαχειρ. καναλιών (μην πας δεξιά που λέει Κεραία ή Καλωδιακή)-tools και πάτα επεξ. αρ. καναλιών και οχι Επεξεργασία των καναλιών μου. Στα ψηφιακά μόνο τον αριθμό μπορείς να αλλάξεις όχι το όνομα.
Στα αναλογικά έχει επεξ. ονόματος και ταξινόμηση.

Μήπως έχει ενεργοποιήσει κανείς το DLNA στην Samsung LE40C653;
Το internet λειτουργεί κανονικά αλλά δεν μπόρεσα να δω το pc μέσω δικτύου ethernet. Εγκατέστησα το samsung PC share manager έκανα share κάποια directories k.l.p. k.l.p. πάω στον μεdia player της tv kai ... τίποτα καμμία συσκευή συνδεδεμένη:furious3:
Καμμιά ιδέα κανείς;
Λείπει και το πλήκτρο W.Link από το τηλεκοντρόλ!!!
Μήπως τελικά η 653 δεν το υποστηρίζει το DLNA:BDBDG54:

Μια χαρά το υποστηρίζει, εδώ το τρέχει στην C630 που έχω εγώ. Στην TV στη ρύθμιση δικτύου πρέπει να το'χεις στο auto, μετά πας κάτω και κάνεις δοκιμή δικτύου, πρέπει να στα τσεκάρει όλα. Στον PC Share Manager πάνω γράφει ορισμός συσκευής, εκεί πρέπει να κάνεις αποδοχή της TV σου. Το πρόγραμμα της Samsung έχει το πρόβλημα πως δεν μπορείς να προσθέσεις ως κοινόχροιστο φάκελο από εξωτερικό σκληρό. Επίσης κάθε φορά που αλλάζει κάτι στον φάκελο πρέπει να κάνεις ανανέωση. Αυτοί οι περιορισμοί δεν υπάρχουν π.χ. στο Mezzmo που χρησιμοποιώ εγώ.

Χαιρετώ την παρέα του avclub! Πραγματικά δεν περίμενα να βρω άτομα τόσο ψαγμένα στο audio / video

Σήμερα έγινα κάτοχος μιας SAMSUNG LE32C650... απίστευτη συσκευή δεν μπορώ να πω... το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι από το MAC μόνο μέσω DLNA μπορώ να δω έργα, και δυστυχώς δεν υπάρχει Pause / FF / RW ούτε διαβάζει τους υπότιτλους που είναι μέσα σε MKV

Είδα στο Site του SamyGO ότι μπορεί να γίνει με κάποιες εντολές σε ένα USB Stick... αλλά είμαι εντελώς νέοπας σε ότι αφορά τις TV και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαδικασία; Γίνεται η ελπίζω τζάμπα;;;

Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός :P Αλλά αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει χρόνο να βοηθήσει ... το μόνο που θέλω είναι SMB shares στην TV μου :P

Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός :P Αλλά αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει χρόνο να βοηθήσει ... το μόνο που θέλω είναι SMB shares στην TV μου :P

Όταν λες MAC εννοείς προφανώς πως δεν έχεις Windows ή κάνω λάθος? Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μέσω Windows με τον manager της Samsung τρέχουν τα αρχεία ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα(π.χ. Mezzmo). Οι λειτουργίες FF και RW δεν υποστηρίζονται απ'την TV μέσω δικτύου, ο υπότιτλος πρέπει να είναι εξωτερικό αρχείο και να έχει κοινό όνομα με την ταινία.

Μια χαρά το υποστηρίζει, εδώ το τρέχει στην C630 που έχω εγώ. Στην TV στη ρύθμιση δικτύου πρέπει να το'χεις στο auto, μετά πας κάτω και κάνεις δοκιμή δικτύου, πρέπει να στα τσεκάρει όλα. Στον PC Share Manager πάνω γράφει ορισμός συσκευής, εκεί πρέπει να κάνεις αποδοχή της TV σου. Το πρόγραμμα της Samsung έχει το πρόβλημα πως δεν μπορείς να προσθέσεις ως κοινόχροιστο φάκελο από εξωτερικό σκληρό. Επίσης κάθε φορά που αλλάζει κάτι στον φάκελο πρέπει να κάνεις ανανέωση. Αυτοί οι περιορισμοί δεν υπάρχουν π.χ. στο Mezzmo που χρησιμοποιώ εγώ.

Είναι απαραίτητο να το έχω στο AUTO; Εγώ επειδή έχω τοπικό δίκτυο στο σπίτι με 3 υπολογιστές έχω δώσει συγκεκριμένες IP όπως έδωσα και στην TV και έκανα δοκιμή δικτύου και τα τσέκαρε όλα :BDGBGDB55:Στο internet μπαίνω κανονικά από την TV αλλά στον PC Share Manager δεν μου εμφανίζει την συσκευή (την TV δηλ.) για να την κάνω accept :chinscratch:
Θα το ξανα-ψάξω ....

Είναι απαραίτητο να το έχω στο AUTO; Εγώ επειδή έχω τοπικό δίκτυο στο σπίτι με 3 υπολογιστές έχω δώσει συγκεκριμένες IP όπως έδωσα και στην TV και έκανα δοκιμή δικτύου και τα τσέκαρε όλα :BDGBGDB55:Στο internet μπαίνω κανονικά από την TV αλλά στον PC Share Manager δεν μου εμφανίζει την συσκευή (την TV δηλ.) για να την κάνω accept :chinscratch:
Θα το ξανα-ψάξω ....

Δε ξέρω αν είναι απαραίτητο, δοκίμασέ το και αν συνδέονται όλα τα PC και η TV θα´σαι μια χαρά.

Όταν λες MAC εννοείς προφανώς πως δεν έχεις Windows ή κάνω λάθος? Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μέσω Windows με τον manager της Samsung τρέχουν τα αρχεία ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα(π.χ. Mezzmo). Οι λειτουργίες FF και RW δεν υποστηρίζονται απ'την TV μέσω δικτύου, ο υπότιτλος πρέπει να είναι εξωτερικό αρχείο και να έχει κοινό όνομα με την ταινία.

DLNA λύση έχω βρει στο mac το θέμα είναι να ξεφύγω απο αυτο και να παίξει απο smb shares

Καλησπέρα,
μια ερώτηση για να συνδέσω ασύρματα την τελεόραση με το router χρειάζεται οπωσδήποτε η αγορά του προσαρμογέα της Samsung??
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και πάλι..Έγινε η εγκατάσταση της 46C650 στην βάση. Προέρχεται απο slovakia και είναι version AA01. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..μετά το τεστ του dead pixel πρέπει να εχω 2 καμμένα pixel...στην κόκκινη εικονα έχει 2 κουκίδες μαυρες ενω στην άσπρη είναι οι κουκίδες διάφανε.τι κάνουμε τώρα??

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και πάλι..Έγινε η εγκατάσταση της 46C650 στην βάση. Προέρχεται απο slovakia και είναι version AA01. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..μετά το τεστ του dead pixel πρέπει να εχω 2 καμμένα pixel...στην κόκκινη εικονα έχει 2 κουκίδες μαυρες ενω στην άσπρη είναι οι κουκίδες διάφανε.τι κάνουμε τώρα??
Εγώ δεν έχω κάνει test για καμμένα pixel και έχω το κεφάλι μου ήσυχο:BDGBGDB55:

προσπάθησα να σας το παρουσιάσω σε μια photo..Αν ανοίξετε την photo τα καμμενα pixel είναι μέσα σε 2 κύκλους..

Attachments

• PC310087.jpg
    PC310087.jpg
    34.4 KB · Views: 55

Εγώ δεν έχω κάνει test για καμμένα pixel και έχω το κεφάλι μου ήσυχο:BDGBGDB55:

μια χαρα κανεις... ουτε γω θα κανω ποτε... δεν εχω παρατηρησει ωστοσο κατι... κ παντα "ψαχνω" την εικονα που βλεπω ..

Δηλαδή άμα το έχεις στο auto με το που βάλεις ψηφιακό κανάλι αυτό ξεκινά και γράφει στο backround σε προσωρινό αρχείο? Πως δουλεύει ακρίβως?

Ζητάω δημόσια συγνώμη στους συμφορουμίτες για την άγνοιά μου αλλά περισσότερο για την παραπληροφόρηση!!!!:nounder:

ακριβως οπως τοπες δουλευει.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλους.

Και εγώ είμαι ένας ικανοποιημένος κάτοχος μιας 40c653 αγορασμένη από το saturn.
Το panel είναι το sq01.