Ευχαριστώ. Στην 46αρα τα δίνουν. Εγώ έχω την 40αρα...
αυτο να κάνεις φίλε μου...καλοδούλευτη η νέα σου tvτο σωστό είναι:
επιλέγεις μενου
εικόνα
επιλογες εικόνας
motion plus
ομαλο
το "περιεργο ειναι ότι αυτά μπορώ να τα κάνω μόνο με πηγη tv αν βάλω hdmi dvi που εχω το πισι τότε απενεργοποιεί πολλά από αυτα!
αυτο να κάνεις φίλε μου...καλοδούλευτη η νέα σου tv
παιδια Το teletext εμφανιζει το κειμενο με σλαβικους χαρακτηρες , εχω επιλεξει ελληνικα την σεπιλογη γλωσσα teletext ,
ναι το εχει σταθερο και δεν μπορείς να επέμβεις...δεν ειναι τυχαιο που παρά την ισχυρή κάρτα γραφικών η μεγιστη αναλυση στα 75hz είναι 1280Χ1024!
Μια ερώτηση. Παίζοντας mkv από τον media player της TV γίνετε pass through 5.1 ήχου από οπτική ή HDMI σε ενισχυτή ή δίνει μόνο stereo???
Κι εγω το εψαχνα και νομιζω οτι 5.1 δινει μονο αν συνδεσεις την οπτικη και μονο αν παιζει το Tuner της τηλεορασης και φυσικα δινει και το καναλι 5.1.
Το media player δε νομιζω να δινει 5.1
Eπισης στο site της Samsung ελεγε οτι καλυτερα να συνδεουμε παντα, satellite box, BD player κλπ κατευθειαν πανω στον receiver.
Μια ερώτηση. Παίζοντας mkv από τον media player της TV γίνετε pass through 5.1 ήχου από οπτική ή HDMI σε ενισχυτή ή δίνει μόνο stereo???
ανάλυση έχω έως 1080p απλά στο πισι εχει 60hz! 75hz έχω μέχρι 1024Χ1280!καποιο λαθος κανεις σε συνδεση με pc παιζει 1920χ1080 δες τις ρυθμισεις στο pc
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.