Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγώ την πήρα από τον tsampas και είχε επίσης τα γυαλιά...

προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα των αναλογικών καναλιών...αρκεί να έχεις καλή κεραία!Βέβαια είναι σαφώς υποδεέστερη των ψηφιακών αλλά αυτό είναι φυσιολογικό!

Λοιπόν παιδιά εχθές βρήκα χρόνο και σύνδεσα το PS3. Μιλάμε για κορυφή!!! Τρελλαθηκα με την εικόνα! Η τηλεόραση σε αφήνει να παίξεις και με την εικόνα όπως θες! Όταν παίζει από το usb stickακι δε μου επιτρέπει κάτι τέτοιο..αλλά και πάλι η εικόνα είναι παραπάνω από μια χαρά! Δε με απασχολεί και τόσο που τα σκατώνει στα αναλογικά με απασχολούν πιό πολύ τα υπόλοιπα και τα πάει περίφημα!

Για το flashlighting τώρα.. εμφανίζεται μόνο στα κανάλια της digea και τα αναλογικά. Εχθές μέσω ps3 δε φαινόταν τίποτα μέσα από τις εναλλαγές του μαύρου από τους τίτλους αρχής κ τέλους τουλάχιστο. Επίσης είδα ότι επηρεάζει κ η διαγώνεια απόσταση θέασης, επομένως δε ξέρω καλά καλά τι γίνεται με το θέμα αυτό.

Ψάχνω να μαζέψω όλες αυτές τις στατικές εικόνες για ρύθμιση κ φυσικά να βγάλω μια άκρη με τις δημοσιευμένες ρυθμίσεις από τα διάφορα reviews. Μέχρι στιγμής καμία δε μου κάνει.. Θα δοκιμάσω και από το γαλλικό review κάποια στιγμη μήπως μου αρέσει κάτι προσωπικά..μέχρι στιγμής παίζω στον αέρα και εξοικιώνομαι με το τί σημαίνει η κάθε παράμετρος.

για μένα η ρύθμιση είναι υποκειμενικός παράγοντας και εξαρτάται πέραν των ...γούστων του εκάστοτε θεατή και από τον φωτισμό του χώρου.
Αυτό που αρέσει σε σένα μπορεί ν' αφήνει εμένα αδιάφορο και το αντίθετο!
Εγώ είμαι ικανοποιημένος και περιμένω την πρώτη 3d ταινία για να την κρίνω ακόμα περισσότερο! Σας θυμίζω ότι σε μένα λειτουργεί και ως μόνιτορ υπολογιστή οπότε η τηλεόραση με βρίσκει ...ενώπιον της περισσότερες ώρες από τον μέσο θεατή!

παιδια μολις εκανα την εγγραφη. για να σας προειδοποιησω ειμαι λιγο ασχετος. απο οτι διαβασα για να ενεργοποιησω τα 200hz πρεπει να παω στο μενου και μετα οθονη κτλ. εμενα ρε παιδια η επιλογη ''οθονη'' δεν ειναι επιλεξιμη. να ρωτησω γιατι??πρεπει να κανω κατι η συμβαινει κατι αλλο???

το σωστό είναι:
επιλέγεις μενου
εικόνα
επιλογες εικόνας
motion plus
ομαλο

το "περιεργο ειναι ότι αυτά μπορώ να τα κάνω μόνο με πηγη tv αν βάλω hdmi dvi που εχω το πισι τότε απενεργοποιεί πολλά από αυτα!
αυτο να κάνεις φίλε μου...καλοδούλευτη η νέα σου tv

αυτο να κάνεις φίλε μου...καλοδούλευτη η νέα σου tv

σε ευχαριστω φιλε μου. υποθετω ''ομαλη εικονα'' και οχι ''ομαλο'' ε?? ευχαριστω παντως οπως και να χει!!

Σπύρο ακόμα και όταν έχεις το pc συνδεδεμένο στην HDMI θύρα 1 πάλι δεν έχεις επιλογή για το motion plus? Θα το τσεκάρω και εγλω το απόγευμα αλλά από όσο θυμαμαι όταν είχα το PS3 σε αυτή τη θύρα η τηλεόραση μου άνοιγε όλες τις επιλογές!

ναι το εχει σταθερο και δεν μπορείς να επέμβεις...δεν ειναι τυχαιο που παρά την ισχυρή κάρτα γραφικών η μεγιστη αναλυση στα 75hz είναι 1280Χ1024!

παιδια Το teletext εμφανιζει το κειμενο με σλαβικους χαρακτηρες , εχω επιλεξει ελληνικα την σεπιλογη γλωσσα teletext ,

παιδια Το teletext εμφανιζει το κειμενο με σλαβικους χαρακτηρες , εχω επιλεξει ελληνικα την σεπιλογη γλωσσα teletext ,

μπα εμενα μια χαρα παιζει ελληνικα

ναι το εχει σταθερο και δεν μπορείς να επέμβεις...δεν ειναι τυχαιο που παρά την ισχυρή κάρτα γραφικών η μεγιστη αναλυση στα 75hz είναι 1280Χ1024!

καποιο λαθος κανεις σε συνδεση με pc παιζει 1920χ1080 δες τις ρυθμισεις στο pc

Μια ερώτηση. Παίζοντας mkv από τον media player της TV γίνετε pass through 5.1 ήχου από οπτική ή HDMI σε ενισχυτή ή δίνει μόνο stereo???

Όντως Σπύρο δοκίμασα εχθές πάλι στο PS3 και μου δίνει επιλογές για το motion plus. Το refresh μου όμως περιορίζεται στα 24Hz, δε ξέρω αν παίζει αυτό κάποιον λόγο..

Μια ερώτηση. Παίζοντας mkv από τον media player της TV γίνετε pass through 5.1 ήχου από οπτική ή HDMI σε ενισχυτή ή δίνει μόνο stereo???

Κι εγω το εψαχνα και νομιζω οτι 5.1 δινει μονο αν συνδεσεις την οπτικη και μονο αν παιζει το Tuner της τηλεορασης και φυσικα δινει και το καναλι 5.1.
Το media player δε νομιζω να δινει 5.1
Eπισης στο site της Samsung ελεγε οτι καλυτερα να συνδεουμε παντα, satellite box, BD player κλπ κατευθειαν πανω στον receiver.

Last edited:
Κι εγω το εψαχνα και νομιζω οτι 5.1 δινει μονο αν συνδεσεις την οπτικη και μονο αν παιζει το Tuner της τηλεορασης και φυσικα δινει και το καναλι 5.1.
Το media player δε νομιζω να δινει 5.1
Eπισης στο site της Samsung ελεγε οτι καλυτερα να συνδεουμε παντα, satellite box, BD player κλπ κατευθειαν πανω στον receiver.

Άρα κολοκύθια ο ενσωματωμένος player. Θα πρέπει να πάρουμε εξωτερικό για να έχουμε 5.1 ήχο. Μου αρέσει που κάνουν support και dts και μετά δεν στον δίνουν στον ενισχυτή.

Βρήκα κάτι σχετικό στο topic για τις C650 page 28 πάνω πάνω. Στις c650 μπορεί να περάσει ο ήχος DTS του MKV στην οπτική. Λογικά θα γίνεται και στις c750.
Ελπίζω να βοήθησα

Σ'ευχαριστω κι εγω γιατι το ειχα απορια και τωρα αγορασα οπτικη γιατι δεν μπορουσα να φανταστω οτι η θυρα HDMI 2 η οποια υποστηριζει Audio Return Channel δεν δινει DTS αλλα stereo!!
Tι χαζομαρα ειναι αυτο? Δηλαδη τοτε τι νοημα εχει το ARC? M'αρεσει που λεει οτι γλιτωνουμε ενα καλωδιο! ROFL!!! Ας αφηνανε την οπτικη και ειμασταν οκ...

Last edited:
Το ADR εμένα μου φαίνεται άχρηστο. Δεν έχω καταλάβει σε τι μπορεί να χρειαστεί...